Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
17-04-08, 13:34
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Σχετικά με το Τ-6800 και το πρόσθετο GPS, εμένα προσωπικά δεν με χαλάει και πολύ με την έννοια ότι εγώ το GPS θα το χρησιμοποιώ σπάνια. Οπότε αυτή η διαδικασία είναι υποφερτή για εμένα. Κατά τα άλλα, έχει όλες τις λειτουργίες που αναζητώ από ένα τέτοιο μηχάνημα: Radio, TV, DVD, SD slot. Σαφώς και υπάρχουν καλύτερες και ολοκληρωμένες λύσεις αλλά καμία δεν έχει το προνόμιο να είναι φτιαγμένη για το δικό μας όχημα. Και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Και εξάλλου, δεν μπορώ να κάνω και τίποτα τώρα. Μάπα-ξεμάπα αναγκαστικά θα το υποστώ...
|
Ανδρέα αμα δεν σε νοιαζει το gps , τοτε με τα λεφτα που θα δωσεις για το build in , αγορασε ενα PNA και θα εισαι ΟΚ! Απο εκει και περα , ας πληρωσω κανα 400αρι ( ειναι πολυ λιγοτερα απο τα 950 που ζητανε εδω ). Εγω περισσοτερο θελω να δουλευω το gps και εκει που βλεπω τον χαρτη , να ακουω και την μουσικουλα μου....
Και επειπλεον , δεν το επιασα αυτο για τον tradedolution.....Μας εκβιαζεις??????
|
17-04-08, 14:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ανδρέα αμα δεν σε νοιαζει το gps , τοτε με τα λεφτα που θα δωσεις για το build in , αγορασε ενα PNA και θα εισαι ΟΚ!
|
Αντρίκο εάν εννοείς το πρόσθετο GPS Box, αυτό κοστίζει περίπου 100-120€. Και ένα ΡΝΑ δεν παίζει DVD ούτε TV. Εγώ μετά από αυτήν την αγορά θα έχω ξοδέψει περίπου 450€ και θα έχω ολοκληρωμένη λύση (με υποχωρήσεις στο θέμα των λειτουργιών) για TV, DVD, Radio, CD & GPS, φτιαγμένη για το Corolla μου. Ένα PNA κοστίζει τουλάχιστον 200€... Και εμφανισιακά τοποθετημένο με βεντούζα στο τζάμι δεν συγκρίνεται με το Τ-6800 στην θέση του μαμά R/CD... Αλλά σου ξαναλέω, οι ανάγκες μου είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές σου και ίσως των περισσοτέρων σας που μένετε στην Αθήνα όπου το GPS είναι σχετικά απαραίτητο...
|
|
17-04-08, 14:10
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Αντρίκο εάν εννοείς το πρόσθετο GPS Box, αυτό κοστίζει περίπου 100-120. Και ένα ΡΝΑ δεν παίζει DVD ούτε TV. Εγώ μετά από αυτήν την αγορά θα έχω ξοδέψει περίπου 450 και θα έχω ολοκληρωμένη λύση (με υποχωρήσεις στο θέμα των λειτουργιών) για TV, DVD, Radio, CD & GPS, φτιαγμένη για το Corolla μου. Ένα PNA κοστίζει τουλάχιστον 200... Και εμφανισιακά τοποθετημένο με βεντούζα στο τζάμι δεν συγκρίνεται με το Τ-6800 στην θέση του μαμά R/CD... Αλλά σου ξαναλέω, οι ανάγκες μου είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές σου και ίσως των περισσοτέρων σας που μένετε στην Αθήνα όπου το GPS είναι σχετικά απαραίτητο...
|
Οχι δεν με καταλαβες!!! Εννοουσα οτι για τις λειτουργιες του GPS μπορεις να παρεις ενα PNA και να κανεις την δουλεια σουν , οταν και οποτε χρειαζεται...
Σιγουρα κανει παραπανω λιγα παραπανω απο το build in , αλλα μην ξεχνας αλλα μην ξεχνας οτι θα ειναι δυσλειτουργικο( εχεις χειρηστει το destinator με τηλεκοντρολ???? ) και θα πρεπει να ταιριαξεις το skin του ωστε να τρεχει ακριβως με την οθονη σου... Αυτο δεν ειναι πολυ δυσκολο...
ΥΓ: Στην Πατρα η οδος Αλ. Μαρασλη που ειναι?????
|
|
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ |
|
19-04-08, 19:24
|
|
|
|
|
|
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ
Τελικα δεν αντεξα......
Μετα από πολύ ψαξιμο και απειρες συνομιλίες , κατεληξα στην αγορα του παρακάτω συστήματος :
http://cgi.ebay.com/2din-Multimedia-...742.m153.l1262
Καταρχήν για να μην καθομαι και να σας τα λέω αναλυτικά, θα σας πω οτι τα εχει ολα! Δηλαδη συνοπτικα θα πω οτι έχει , GPS , DVD , Radio Tuner , TV tuner , Bluetooth κτλ.
Το βασικο του πλεονεκτημα είναι το έχει dual mode , το οποίο σημαίνει , ότι μπορέι να κάνει 2 πραγαματα ταυτόχρονα. Δηλαδη ότι μπορείς να έχεις την πλοήγηση και ταυτόχρονα να ακούς μουσική ή ραδιο.
Εχει ενα μικρο πλεονεκτημα , οτι η οθονη του ειναι 6.2 ιντσες.
Να πω εδω για τους ενδιαφερομενους , οτι δυστηχως δεν υπαρχει καποιο μηχανημα , που να μας ικανοποιεί ολες μας τι απαιτησεις. Θα μπορουσε να υπηρχε εαν δεν μας ηταν αναγκαιο το destinator 7. Δεν υπαρχει μηχανημα που να ειναι π.χ dual mode , να εχει 7 " οθονη και να παιζει το destinator.
Οσο αναφορα τα χειρηστηρια στο τιμονι. Οσοι εχουν p/f , μαλλον να τα ξεχασουνε.... Λεω μαλλον γιατι μου ειπανε , οτι στα p/f τα χειρηστηρια εχουν κάποιο ecu , το οποιο αναλαμβανει να στειλει τις πληροφοριες στο AVC-LAN bus. Στα facelift αυτο αλλαξε και τα χειρηστηρια αποτελουνταν απο 3 καλωδια. Το + , την γειωση , και ενα 3ο που αναλαμβανει να στειλει τις πληροφοριες στην μοναδα. Μην μπω σε λεπτομεριες ομως. Βεβαια ξαναλεω οτι αυτο δεν το ξερω 100% , γιατι δεν το εχω δει προσωπικα.
Αρα μετα απο ολα αυτα , προτιμησα να εχω μια μικροτερη οθονη κατα 0.8" , αλλα να εχω dual mode και προπαντος destinator 7!
Το συστημα θα μου το αποστειλει Δευτερα με DHL.
Για οποιδηποτε απορία ρωτηστε με!
Από εκει και περα , εγω θα χρειαστω μια βαση 2 din. Σωστα?
Αυτη εδω ειναι καλή?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOT...spagenameZWDVW
Βγαινουν μαζι με τα μεταφορικα γυρω τα 15€. Ειναι καλα? Καποιος αλλος μπορεί να μου προτεινει καποιο αλλο λινκ , μηπως με συμφερει καλυτερα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 20-04-08 στις 02:44.
|
19-04-08, 20:50
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Αν το ξανασκεφτόμουν για 2din μάλλον σε αυτό θα κατέληγα, ο αντάπτορας καλός φαίνεται και καλή τιμή,
αλλά με dhl ποτέ από USA, ελπίζω να περάσει χωρίς τελωνείο...
|
19-04-08, 22:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ευτυχώς ΔΕΝ είναι απο Αμερική αλλά από Χονγκ-Κονγκ!!!
20-04-08, 16:24
|
|
Μέλος
|
|
|
|
τελικα,εμενα που δεν με ενδιαφερει το gps,tv, μονο το μπλουτουθι,και μρ3 ποιο απο τα 2 να διαλεξω; να δουλευει και το τιμονι[χειρηστηριο]
|
20-04-08, 16:44
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από greekman9
τελικα,εμενα που δεν με ενδιαφερει το gps,tv, μονο το μπλουτουθι,και μρ3 ποιο απο τα 2 να διαλεξω; να δουλευει και το τιμονι[χειρηστηριο]
|
Πάντως ένας λόγος που άλλαξα πηγή ήταν το ΒΤ, μιλάς άνετα, καμπάνα ήχος(μέχρι και η γιαγιά μου που από το σπίτι δε με ακούει καλά,στο auto no prob) αλλά κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο δε συνδέεται αυτόματα(όπως στα handsfree), ίσως να φταίει η πηγή μου...
|
|
|
|
20-04-08, 16:57
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από greekman9
|
Οπως ξαναειπα για τα χειρηστηρια στο τιμονι , δεν ειμαι σιγουρος 100%. Θεωρητικα εσυ με f/l δεν θα εχεις προβλημα. Αλλα εαν δεν σε ενδιαφεροουν ολα τα υπολοιπα , παρε το πρωτο που υποστηριζει τα χειρηστηρια στο τιμονι... Ιδια τιμη εχουν!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Πάντως ένας λόγος που άλλαξα πηγή ήταν το ΒΤ, μιλάς άνετα, καμπάνα ήχος(μέχρι και η γιαγιά μου που από το σπίτι δε με ακούει καλά,στο auto no prob) αλλά κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο δε συνδέεται αυτόματα(όπως στα handsfree), ίσως να φταίει η πηγή μου...
|
Εχεις ρυθμισει στο κινητο σου , την συσκευη που εχεις κανει αξιοπιστη(την πηγη σου δηλαδη) , να γινεται αυτοματη συνδεση? Εαν δεν το εχεις κανει αυτο δεν προκειτα να γινεται μονο του.
|
20-04-08, 19:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Με γεια Αντρίκο πραγματικά πολύ καλό, πολλές δυνατότητες...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19696903 seconds (81,20% PHP - 18,80% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|