Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLA TS COMPRESSOR
2) ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ : ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΟΝΕΙ Η ΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΣΑ ΑΠΟ PRO FACE LIFT COROLLA
ΛΥΣΗ : ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ????????????????????SOS
|
Λογικά η καλωδίωση είναι ίδια, αλλά η φίσα του face lift έχει διαφορετικό σχήμα και μέγεθος και δεν κουμπώνει στην οθόνη που αγόρασες και είναι απο pro facelift, σωστά;;;
1η Λύση: Βρές μια φίσα από τιμόνι pro face lift, κόψε τη δικία σου και προσαρμοσε τα καλώδια στην φίσα που πλέον είναι "συμβατή" με την οθόνη.
2η Λύση: Αν δε θες να κόψεις τη μαμα φίσα πρέπει να φτιάξεις αντάπτορα, δλδ ενα καλώδιο που θα έχει "θηλυκο" που θα ταιριάζει με τη φίσα απο το τιμόνι σου και "αρσενικό" που θα ταιριάζει στην όθονη.
Φοβάμαι όμως οτι το δύσκολο κομμάτι είναι να βρείς αυτές τις φίσες, οπότε καλή αναζήτηση...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένα κλεφτρόνι δεν θα προσπαθήσει να κλέψει την οθόνη από Ε12. Και αυτό γιατί για να βγει και να μπει το σύστημα πρέπει να ξηλωθεί όλη την κεντρική κονσόλα. Δεν νομίζω ότι τα κλεφτρόνια θα ρισκάρουν να κάνουν μία τέτοια χρονοβόρα διαδικασία με κίνδυνο να τους πιάσουν. Ούτε θα αρχίσουν τα ξηλώνουν ταμπλό με λοστούς με κίνδυνο να καταστρέψουν και το αντικείμενο που θέλουν να αποσπάσουν...
|
Μπορείς όμως να το ρισκάρεις ρε Αντρέα;;; Αν πριν μπεί στο αμάξι το κλεφτρόνι δεν ξέρει πόσο δύσκολη είναι η αφαίρεση της οθόνης θα ξεκινήσει σπάζοντας σου το τζάμι. Στη συνέχεια μπορει να σου κάνει ζημία στο ταμπλό μέχρι να καταλάβει ότι δεν μπορεί να το βγάλει, αλλά τότε θα είναι πολύ αργα...
Προφανώς όμως το συγκεκριμένο σύστημα δεν είναι αποσπόμενο, ούτε μπορεί να "κρυφτεί" με κάποιο τρόπο ώστε να είναι πιο διακριτικο...