Δυστυχώς παιδιά, η υπόθεση με το
T6800 Double Din Car DVD Player with Bluetooth/IPod Ready for Toyota Corolla (GPS Optional) πάει για να καεί με υπαιτιότητα του πωλητή... Και εξηγούμαι:
Μετά και το τελευταίο mail που του έστειλα εχθές μου απαντάει το εξής απίστευτο:
"Η παραγγελία σας έχει προωθηθεί στον κατασκευαστή και θα κάνει περίπου μία εβδομάδα να ολοκληρωθεί...!!!".
Του απαντάω λοιπόν λέγοντάς του ότι:
"εμείς καλά-καλά δεν ξέρουμε ακόμα το συνολικό κόστος του προϊόντος συμπεριλαμβανομένης και της μεταφοράς, πως είναι δυνατόν να σου έχουμε ήδη παραγγείλει; Ενημέρωσέ μας για το κόστος μεταφοράς αποστολής του προϊόντος και μετά, αφού μιλήσω και με τα μέλη του club που ενδιαφέρονται, θα σου πω πόσα κομμάτια θέλουμε να μας στείλεις...".
Και συνεχίζει τις εκπλήξεις απαντώντας μου:
"Το κόστος μεταφοράς ενός τεμαχίου είναι 80 $, αλλά πρέπει να παραγγείλετε ελάχιστη ποσότητα 50 τεμάχια...!!!".
Μουρλαίνομαι... Κοιτάω πάλι το screenshot του
exs που είχε ανεβάσει στο
post του και έλεγε
"min. order Qty 1 pcs"... Κοιτάω πάλι το
Link του προϊόντος στο site του πωλητή, έγραφε
"min. order Qty 50 pcs"...
Του απαντάω λοιπόν:
"Κύριε, δυστυχώς άλλα είδαμε στις 20/03/2008 στο site σας και άλλα βλέπουμε τώρα... Σας επισυνάπτω screenshot της σελίδας του προϊόντος σας εκείνης της ημέρας που αναφέρει min. order Qty 1 pcs. Δεν γνωρίζω τι άλλαξε μέχρι σήμερα αλλά δεν μπορούμε να παραγγείλουμε 50 κομμάτια αφού δεν είμαστε 50 άτομα που ενδιαφερόμαστε για το προϊόν..."
Και για να δικαιολογηθεί μου απαντάει τα εξής:
"Το συγκεκριμένο προϊόν δεν παράγεται πλέον σε μονάδες λόγω του ότι αφορά το παλαιό μοντέλο TOYOTA COROLLA (κάτι που συμβαίνει για το νέο μοντέλο) και πρέπει να υπάρξει ελάχιστη παραγγελία 50 τεμαχίων για να γίνει μαζική παραγωγή. Εκείνο που μπορεί να γίνει είναι να με ενημερώσετε πόσα τεμάχια θέλετε για να ρωτήσω τον κατασκευαστή εάν μπορεί να παράξει τόσα..."
Φαντάζομαι το ενδιαφέρον που πιθανόν να υπάρξει από όλους μας δεν μπορεί να είναι τέτοιου μεγέθους που να αξίζει καν τον κόπο να τον ρωτήσουμε...