Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-06-09, 17:37
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 364
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αντρεα μηπως εχουν και κανενα με ενσωματομενο GPS; Σαν το SD-6800 εννοω (αν θυμαμαι καλα λεγοταν SN-6800...)

το μέλλον όμως?

Παλιά 23-06-09, 21:58
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Από όλα αυτά που μου έστειλε το μόνο που έχει built-in gps είναι ένα που το λέει SN-982V (Valor) και το οποίο ιδέα δεν έχω για ποιο αυτοκίνητο είναι... Και το έχει 200 $...

Edit: Άκυρο... Είναι για USA μεριά... Για Middle East έχει μόνο το δικό μας και το SD-6810 W που δεν ξέρω για ποιο ΤΟΥΟΤΑ είναι...
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Νέα εικόνα.jpg
Εμφανίσεις:  106
Μέγεθος:  24,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Νέα εικόνα (1).jpg
Εμφανίσεις:  105
Μέγεθος:  18,7 KB  
Παλιά 25-06-09, 11:46
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντρίκο θέλω την βοήθειά σου. Βρήκα τη μορφή που πρέπει να μετατρέψω το αρχείο για να παίζει μέσω της SD card αλλά δεν μπορώ να πετύχω την ανάλυση, με αποτέλεσμα ή να μου γίνεται 4:3 ή να έχει μικρή ανάλυση και να παίζει σε πολύ μικρή διάσταση. Μπορείς να βοηθήσεις;

Ανδρέα!

Για πες μου , τι αναλυσεις του εχεις βαλει και δεν παιζει?

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 29-06-09, 21:09
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανδρέα!

Για πες μου , τι αναλυσεις του εχεις βαλει και δεν παιζει?
Επανήλθα... Λοιπόν, έκανα χθες δυο-τρεις δοκιμές. Έκανα μετατροπή σε .avi σε τρία format, σε dvix, σε xvid και σε wmv2 και δεν έπαιζε κανένα... Θα δοκιμάσω και άλλες επιλογές και θα ενημερώσω.

Παράθεση:
Άσχετο: Όταν ψάχναμε αρχικά για το μηχάνημα, είχα φτάσει εάν θυμάστε να στείλω email ακόμα και στην κατασκευάστρια εταιρία Skypine. Αυτοί φαίνεται ότι κράτησαν τα στοιχεία μου (νομίζοντας προφανώς ότι είμαι έμπορος) και μου έστειλαν τις προάλλες ένα email με μία κατάσταση με stock μηχανήματα που έχουν για διώξιμο... Πόσο λέτε να το δίνουν το SD-6800, το δικό μας δηλαδή; 150 $... Τσάμπα... Έχουν 7 κομμάτια διαθέσιμα...
Επίσης να επανέλθω λίγο στο θέμα αυτό και να ρωτήσω το εξής: Με αφορμή το email που μου στείλανε για τα stock της Skypine και μετά την κουβέντα που είχα με τον φίλο και μέλος στο παράρτημα της Πάτρας Νίκο ο οποίος ενδιαφέρεται και αυτός τα βάλει στην 12άρα του το δικό μας car dvd, έστειλα απαντητικό email στη Skypine ενημερώνοντας ότι πιθανόν να ενδιαφερόμασταν για κάποια ή όλα τα 7 κομμάτια που έχουν διαθέσιμα. Αυτοί έθεταν σαν ελάχιστη παραγγελία τα 100 κομμάτια αλλά τους εξήγησα ότι είμαστε το corollaclub και ενδιαφερόμαστε μόνο για το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχω μία αλληλογραφία με αυτούς κατά την οποία όμως δεν έχουμε ακόμα καταλήξει κάπου αλλά είναι μάλλον θετικοί στο να μας στείλουν μόνο αυτά. Τελικό κόστος δεν έχουμε πει ακόμα αλλά υπολογίζω να είναι με τα μεταφορικά κάπου στα 150 ευρώ. Ενδιαφέρεται κανένας για κάποιο από αυτά τα μηχανήματα; Να ξέρω, μη του λέω μπαρούφες του ανθρώπου...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 29-06-09 στις 21:17.
Παλιά 30-06-09, 12:10
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Επανήλθα... Λοιπόν, έκανα χθες δυο-τρεις δοκιμές. Έκανα μετατροπή σε .avi σε τρία format, σε dvix, σε xvid και σε wmv2 και δεν έπαιζε κανένα... Θα δοκιμάσω και άλλες επιλογές και θα ενημερώσω.

Ανδρέα , δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο για να παίξει βιντεο το μηχανημα(οποιοδήποτε). Να σου πω , στο divx τι έκδοση έβαλες? Βάλε την μικρότερη. Ποιο προγραμμα χρησιμοποιείς? Και τέλος , τι βιντεο μετατρέπεις? Δεν είναι έτοιμο? Μήπως κάνεις rip απο dvd?

Παιδιά , όσοι έχουν κινέζικα μηχανάκια , παρακαλώ να μου πουν , εαν το συστημά τους κλειδώνει το gps σε σωστή ώρα. Υπάρχει θέμα με αυτο.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 30-06-09, 12:18
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αντρέα απλα για να ξεκαθαρισω. Αυτα τα μηχανακια που του εχουν μεινει δεν εχουν built-in gps, ετσι?
Παλιά 30-06-09, 12:35
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντρέα απλα για να ξεκαθαρισω. Αυτα τα μηχανακια που του εχουν μεινει δεν εχουν built-in gps, ετσι?
Όχι, δεν έχουν, είναι ακριβώς σαν τα δικά μας (το δικό μου, του electro, του Edessaios)...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανδρέα , δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο για να παίξει βιντεο το μηχανημα(οποιοδήποτε). Να σου πω , στο divx τι έκδοση έβαλες? Βάλε την μικρότερη. Ποιο προγραμμα χρησιμοποιείς? Και τέλος , τι βιντεο μετατρέπεις? Δεν είναι έτοιμο? Μήπως κάνεις rip απο dvd?
Τι εννοείς τι έκδοση έβαλα στο dvix; Χρησιμοποιώ για την μετατροπή το Format Factory και του επιλέγω τύπου αρχείου που θα προκύψει από την μετατροπή (.avi), τον τύπο του format (dvix κ.τ.λ.) και τον τύπο 16:9. Επίσης στο μέγεθος του βάζω προεπιλογή. Το αρχικό αρχείο πάλι .avi είναι αλλά δεν ξέρω τι format έχει. Στον υπολογιστή παίζει κανονικά σε media player και το αρχικό και αυτό που δημιουργείται.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 30-06-09 στις 12:42.
Παλιά 30-06-09, 15:22
corollapatra Offline:
Administrator

Ψάχνοντας στο net βρήκα αυτό, που ουσιαστικά είναι ίδιο με το SD-6800 αλλά με built-in gps και usb (εάν κατάλαβα καλά με τα εξαιρετικά γερμανικά μου)... Το καλό είναι ότι πρόκειται για Ελβετική εταιρία η οποία κυρίως φτιάχνει car dvds για το VW group (VW-Scoda-Seat κ.λπ.). Το συγκεκριμένο μοντέλο, αν και φαίνεται ολόιδιο με το SD-6800, αναφέρει ότι είναι για το Toyota Yaris...!!! Παράξενο... Τιμή δε λέει. Θα στείλω email να μάθω λεπτομέρειες. Έχει επίσης μοντέλο και για το Auris...
Παλιά 30-06-09, 16:25
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
σε βλέπω να με βάζεις σε έξοδα......

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Παλιά 30-06-09, 16:51
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
σε βλέπω να με βάζεις σε έξοδα......
Nαι, σε ξέρω εσένα είσαι πολυέξοδος...

Και για να σε φτιάξω ακόμα περισσότερο, αφού ξέρω ότι είσαι "κολλημένος" με τα usb, σου επιβεβαιώνω ότι δέχεται usb και ρίξε μια ματιά πως διαβαζει τα στικάκια...
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  usb.jpg
Εμφανίσεις:  73
Μέγεθος:  68,7 KB  

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,22082806 seconds (79,49% PHP - 20,51% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:46.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com