Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
17-06-09, 10:36
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δοκιμη , παλι χτες. Μια απο τα ιδια. Μιλησα με τον Ρωσσο. Δεν μου εχει απαντησει κατι. Υπαρχει σιγουρα το προβλημα και εστιαζεται στα κινεζικα , που δεν ειχαν προνοησει οτι θα συνεβαινει αυτο.
@wastegate
Ισως ειχες καποιο αλλο προβλημα μεχρι προτινος... Απο την Κυριακη το προβλημα σου , ειναι αυτο που λεμε.
@exs
Εαν μπορεις μην το θεσεις σε λειτουργια το Gps σου , μεχρι να δουμε τι θα γινει. Δεν ξερω εαν θετοντας το σε λειτουργια , παθαινει αυτο το black out και μετα δεν επανερχεται. Θεωρητικα την αλλη εβδομαδα , δεν θα υπαρχει αυτο το προβλημα , οποτε ισως δεν το "αντιληφθει" ο δέκτης.
|
17-06-09, 10:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Δοκιμη , παλι χτες. Μια απο τα ιδια. Μιλησα με τον Ρωσσο. Δεν μου εχει απαντησει κατι.
|
Έχεις επικοινωνία με τον Ρώσο; Εγώ όσες φορές και εάν προσπάθησα να επικοινωνήσω από τα Χριστούγεννα και μετά μαζί του (και ήταν πολλές αυτές οι φορές...) δεν έλαβα καμία απάντηση...
Σχετικά με το θέμα του gps, όπως γνωρίζεις Αντρίκο, ντεν εκω gps καρντιά μου...
17-06-09, 10:51
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
@exs
Εαν μπορεις μην το θεσεις σε λειτουργια το Gps σου , μεχρι να δουμε τι θα γινει. Δεν ξερω εαν θετοντας το σε λειτουργια , παθαινει αυτο το black out και μετα δεν επανερχεται. Θεωρητικα την αλλη εβδομαδα , δεν θα υπαρχει αυτο το προβλημα , οποτε ισως δεν το "αντιληφθει" ο δέκτης.
|
Δε θα με επιρεάσει αν δεν το ανοίξω? Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με τα ppc-ppc phone...
|
|
|
|
17-06-09, 11:06
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Έχεις επικοινωνία με τον Ρώσο; Εγώ όσες φορές και εάν προσπάθησα να επικοινωνήσω από τα Χριστούγεννα και μετά μαζί του (και ήταν πολλές αυτές οι φορές...) δεν έλαβα καμία απάντηση...
Σχετικά με το θέμα του gps, όπως γνωρίζεις Αντρίκο, ντεν εκω gps καρντιά μου...
|
Σοβαρα , Ανδρεα? Δεν εχει απαντησει? Γιατι άραγε? Μηπως τυχον δεν κοιτανε αυτο το μαιλ? Δοκιμασες ποτε , να του στειλεις με την φορμα που εχει μεσα στο site? Εαν ειναι να του στειλω εκει.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Δε θα με επιρεάσει αν δεν το ανοίξω? Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με τα ppc-ppc phone...
|
Φιλε exs τα επωνυμα ( η πλειοψηφια ) δεν εχει προβλημα. Δεν ξερω εαν θα σε επηρεασει εαν θα το ανοιξεις. Διαβαζω διαφορα. Πολλοι λενε οτι απο τις 20 Ιουνιου και μετα θα ειναι ολα ΟΚ. Ομως δεν ξερω εαν κατεβαζει αυτο κατι στις βιβλιοθηκες του και μετα "μπερδευεται" και το κραταει. Πολυ εκαναν καποιο update και διορθωθηκε το προβλημα. Εγω δεν το κανω , γιατι δεν ξερω εαν ειναι για ολα τα gps chipset ή εαν οχι , αν θα κανει για το δικο μου το chipset.
Κανε λιγη υπομονη να δουμε τι θα γινει....
|
17-06-09, 11:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Σοβαρα , Ανδρεα? Δεν εχει απαντησει? Γιατι άραγε? Μηπως τυχον δεν κοιτανε αυτο το μαιλ? Δοκιμασες ποτε , να του στειλεις με την φορμα που εχει μεσα στο site? Εαν ειναι να του στειλω εκει.
|
Και από εκεί έστειλα, και ως διαφορετικός πελάτης έστειλα μέσω φίλου, αλλά τίποτα...
17-06-09, 11:25
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Και από εκεί έστειλα, και ως διαφορετικός πελάτης έστειλα μέσω φίλου, αλλά τίποτα...
|
Με αγχωσες.... Τι κανουμε τωρα?
|
17-06-09, 12:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ισως εχουμε το ιδιο προβλημα..
Γιατι το ειχα παρει λιγο νωριτερα απο εσας..
can't find the gps νομιζω μου γραφει..
Θα τραβηξω καποια φωτο να δειτε και σεις!
17-06-09, 14:24
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Ισως εχουμε το ιδιο προβλημα..
Γιατι το ειχα παρει λιγο νωριτερα απο εσας..
can't find the gps νομιζω μου γραφει..
Θα τραβηξω καποια φωτο να δειτε και σεις!
|
Για να τραβα για να σου πω σιγουρα εαν ειναι αυτο! Μπες destinator και πηγαινε Ρυθμισεις και μεσα gps. Εκει να βγαλεις τις φωτος , με την προυποθεση να εισαι σε σημειο , ωστε να παινει σημα!
|
17-06-09, 14:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δυστηχως σημα δεν πιανει!!!!
17-06-09, 14:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι το συγκεκριμενο προβλημα εχει να κανει με τον μηδενισμο του μετρητη των εβδομαδων μιας συσκευης GPS αφου αυτος εγινε την 21/08/1999. Φανταζομαι οι περισσοτερες συσκευες που κατασκευαστηκαν απο τοτε και μετα να μετρανε σωστα. Τωρα αν εχουν προβλεψει των επομενο μηδενισμο που θα γινει το 2019 ειναι αλλο θεμα...
Edit: Οι συσκευες που εχετε εχουν εξωτερικη κεραια GPS ή εσωτερικη;
το μέλλον όμως?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NyO : 17-06-09 στις 14:54.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19621301 seconds (77,58% PHP - 22,42% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|