Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
01-09-08, 12:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ανδρες , αυτη η κεραια εχει βυσμα τυπου F? Γιατι απο τι βλεπω στην φωτο ειναι Jack το βυσμα!
Επισης πες μας λιγακι που ακριβως εβαλες το box και πως το στερεωσες!
|
Η κεραία έχει βύσμα jack αλλά συνοδεύεται από αντάπτορα μετατροπής σε τύπου F.
Το box δεν το έχω στερεώσει ακόμα, αλλά θα το βάλω κάπου μέσα ή από πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Προς το παρόν είναι χύμα μέσα στο ντουλαπάκι. Θα ανεβάσω φωτό όταν το τελειώσω.
01-09-08, 16:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
To project ολοκληρώθηκε!!!
Με την βοήθεια του autodelo κατά κόσμον Pavel από τον οποίο αγόρασα το Gps Box, αλλά και τις πολύτιμες και απολύτως χρήσιμες και αναγκαίες συμβουλές και υποδείξεις του Ανδρέα, εγκαταστάθηκε με απόλυτη επιτυχία και το Destinator 7. Δούλεψε κανονικά και σε dual mode φυσικά. Το μόνο πρόβλημα, το οποίο και αναμενόταν, είναι η γραμματοσειρά των ελληνικών γραμμάτων η οποία είναι κάπως ακανόνιστη. Κατά τα άλλα, όλα δουλεύουν άψογα. Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες με αναλυτική περιγραφή...
01-09-08, 16:41
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πίσω απο το ντουλαπάκι δε θα σε βολέψει γιατί θα χρειαστεί να βάζεις/βγάζεις την κάρτα, καλύτερα όπως το έχω εγώ...
|
01-09-08, 18:58
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
To project ολοκληρώθηκε!!!
Με την βοήθεια του autodelo κατά κόσμον Pavel από τον οποίο αγόρασα το Gps Box, αλλά και τις πολύτιμες και απολύτως χρήσιμες και αναγκαίες συμβουλές και υποδείξεις του Ανδρέα, εγκαταστάθηκε με απόλυτη επιτυχία και το Destinator 7. Δούλεψε κανονικά και σε dual mode φυσικά. Το μόνο πρόβλημα, το οποίο και αναμενόταν, είναι η γραμματοσειρά των ελληνικών γραμμάτων η οποία είναι κάπως ακανόνιστη. Κατά τα άλλα, όλα δουλεύουν άψογα. Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες με αναλυτική περιγραφή...
|
Ελα ρε Ανδρεα μπραβο! Οποτε ακυρο το μυνημα μου που σου εστειλα πριν λιγο! Ωραιος! Με την γραμματοσειρα κατι θα κανουμε. Η λυση ειναι πολυ κοντα! Λοιπον αυτο που θελω απο εσενα ειναι να βγαλεις μια φωτο απο το κεντρικο μενου του gps box και επισης να μας πεις τι windows φοραει εαν μπορεις να το βρεις αυτο!
|
|
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SD 6800!!!!! |
|
01-09-08, 19:10
|
|
|
|
|
|
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SD 6800!!!!!
Λοιπον οι ερωτησεις μου , μαλλον θα μπορουν να μου τις απαντησουν μονο οι κατοχοι του sd 6800 , δηλαδη ο Ανδρεας και ο Πετρος. Τις αναφερω δημοσια γιατι ισως να βοηθηθουν και αλλοι απο το συγκεκριμενο μηχανημα ή απο την αγορα αλλου! Θα αρχισω να τις γραφω και αμα θυμηθω και αλλες θα ξαναποσταρω!
1) Εαν θυμαμαι καλα οταν αναβεις το βραδυ τα φωτα η φωτεινοτητα μειωνεται λιγο στην οθονη , σωστα?
2) Το ραδιο εχει RDS?
3) Στην λειτουργια της TV , η αποθηκευση των καναλιων , μπορει να γινει manual? Δηλαδη αμα θελω στο 1 να βαλω το Mega και στο 2 την ΝΕΤ , μπορω?
3) Θυμαμαι απο τις φωτο του πακετου που ειχε ανεβασει ο Ανδρεας , οτι ειχε 2 τηλεχειρηστηρια μεσα. Για ποιο λογο ειναι το καθενα?
4)Ο Πετρος θα ηθελα να μου δωσει καποιες λεπτομεριες για την συνδεση των χειρηστηρων τιμονιου. Απο τι θυμαμαι μεσα στην συσκευασια εχει εαν controller IR. Αυτος στην 1 του ακρη εχει ενα βυσμα το οποιο ειναι στενο. ΑΥτο που συνδεεται? Η μαμα πηγη εχει 3 φυσες συνδεδεμενες. Οπως την κοιταμε απο πισω εχει 2 αρριστερα που ειναι στενες και μια δεξια που ειναι φαρδια.Δανειζομαο 1 φωτο απο τον φιλο Exs για να καταλαβεται τι εννοω
Στο πανω μερος φαινονται οι φυσες , οι οποιες και στο δικο μου ειναι ετσι!
Αυτα προς το παρων. Περιμενω τις απαντησεις σας και θα επανελθω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 01-09-08 στις 19:15.
|
|
|
|
01-09-08, 19:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Λοιπον οι ερωτησεις μου , μαλλον θα μπορουν να μου τις απαντησουν μονο οι κατοχοι του sd 6800 , δηλαδη ο Ανδρεας και ο Πετρος. Τις αναφερω δημοσια γιατι ισως να βοηθηθουν και αλλοι απο το συγκεκριμενο μηχανημα ή απο την αγορα αλλου! Θα αρχισω να τις γραφω και αμα θυμηθω και αλλες θα ξαναποσταρω!
1) Εαν θυμαμαι καλα οταν αναβεις το βραδυ τα φωτα η φωτεινοτητα μειωνεται λιγο στην οθονη , σωστα?
2) Το ραδιο εχει RDS?
3) Στην λειτουργια της TV , η αποθηκευση των καναλιων , μπορει να γινει manual? Δηλαδη αμα θελω στο 1 να βαλω το Mega και στο 2 την ΝΕΤ , μπορω?
4) Θυμαμαι απο τις φωτο του πακετου που ειχε ανεβασει ο Ανδρεας , οτι ειχε 2 τηλεχειρηστηρια μεσα. Για ποιο λογο ειναι το καθενα?
5)Ο Πετρος θα ηθελα να μου δωσει καποιες λεπτομεριες για την συνδεση των χειρηστηρων τιμονιου. Απο τι θυμαμαι μεσα στην συσκευασια εχει εαν controller IR. Αυτος στην 1 του ακρη εχει ενα βυσμα το οποιο ειναι στενο. ΑΥτο που συνδεεται? Η μαμα πηγη εχει 3 φυσες συνδεδεμενες. Οπως την κοιταμε απο πισω εχει 2 αρριστερα που ειναι στενες και μια δεξια που ειναι φαρδια.Δανειζομαο 1 φωτο απο τον φιλο Exs για να καταλαβεται τι εννοω.
|
1) Σωστά.
2) Όχι.
3) Ναι, αλλά όπως και στο radio, δεν μπορείς να δώσεις όνομα στο αποθηκευμένο κανάλι, απλά φαίνεται η συχνότητά του.
4) Το δεύτερο έχει να κάνει με την διαχείριση της πίσω ζώνης. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση που συνδέσεις δεύτερη οθόνη για τους πίσω επιβάτες αυτοί μπορούν να διαχειρίζονται το μενού χωρίς να εμφανίζεται κάτι στην μπροστά οθόνη.
5) Όπως είπες, ο Πέτρος θα σου απαντήσει σε αυτό, εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου.
01-09-08, 22:47
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
1) Σωστά.
2) Όχι.
3) Ναι, αλλά όπως και στο radio, δεν μπορείς να δώσεις όνομα στο αποθηκευμένο κανάλι, απλά φαίνεται η συχνότητά του.
4) Το δεύτερο έχει να κάνει με την διαχείριση της πίσω ζώνης. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση που συνδέσεις δεύτερη οθόνη για τους πίσω επιβάτες αυτοί μπορούν να διαχειρίζονται το μενού χωρίς να εμφανίζεται κάτι στην μπροστά οθόνη.
5) Όπως είπες, ο Πέτρος θα σου απαντήσει σε αυτό, εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου.
|
Ευχαριστω πολυ Ανδρεα! Πετρο , τα φωτα σου!!!!!! Θα επανελθω και με καποιες αλλες ερωτησουλες!
|
02-09-08, 09:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Ελα ρε Ανδρεα μπραβο! Οποτε ακυρο το μυνημα μου που σου εστειλα πριν λιγο! Ωραιος! Με την γραμματοσειρα κατι θα κανουμε. Η λυση ειναι πολυ κοντα!
|
Αναμένω οδηγίες!!!
Παράθεση:
Λοιπον αυτο που θελω απο εσενα ειναι να βγαλεις μια φωτο απο το κεντρικο μενου του gps box και επισης να μας πεις τι windows φοραει εαν μπορεις να το βρεις αυτο!
|
Θα βγάλω φωτό και θα ενημερώσω σύντομα...
06-09-08, 10:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Ήρθε η ώρα να αναφέρω τις εντυπώσεις μου από την τοποθέτηση και την χρήση του εξωτερικού GPS Box που πήρα από τον Ρώσο για το 6800. Αρχικά παραθέτω κάποιες φωτογραφίες του GPS και των παρελκόμενων, καθώς επίσης και της νέας κεραίας για την TV.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21104288 seconds (78,60% PHP - 21,40% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|