Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
15-05-08, 20:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
μπορει να κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά θα βγαίνει τέλειο...
Ίσως αυτο το χρειαστούν και άλλα παιδια που θα πάρουν παρόμοιες οθόνες. Όταν κάνεις την τοποθέτηση, περιμένουμε φωτογραφίες για να δούμε το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
15-05-08, 20:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Οπως είπα το το κομμάτι αυτό ταιριάζει μόνο για την οθόνη που έχω εγώ και ο Ανδρέας και για όλες τις μανίσιες. Για τις άλλες 2din ταιριάζει το πλαίσιο που έχουμε πει σε άλλα πόστ
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
15-05-08, 20:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Πέτρο, και εγώ μόνο αυτό σκεφτόμουν σαν λύση, αλλά ήλπιζα ότι θα υπήρχε κάποια ειδική θήκη 2din για τα μοντέλα της ΤΟΥΟΤΑ που έχουν οθόνη. Τι να κάνουμε όμως, δεν πειράζει...
Το ανταλλακτικό αυτό το είχαν στην αντιπροσωπεία ή σου το φέρανε μετά από παραγγελία; Δεν το τοποθέτησες ακόμη φαντάζομαι...
|
|
15-05-08, 20:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Πέτρο, και εγώ μόνο αυτό σκεφτόμουν σαν λύση, αλλά ήλπιζα ότι θα υπήρχε κάποια ειδική θήκη 2din για τα μοντέλα της ΤΟΥΟΤΑ που έχουν οθόνη. Τι να κάνουμε όμως, δεν πειράζει...
Το ανταλλακτικό αυτό το είχαν στην αντιπροσωπεία ή σου το φέρανε μετά από παραγγελία; Δεν το τοποθέτησες ακόμη φαντάζομαι...
|
Οχι δεν το έχω τοποθετήσει ακόμα, μόλις πριν λίγο το πήρα.Περιμένω να έρθει και ένας αντάπτορας για την κεραία της τηλεόρασης και μετά θα το βάλω για να ανοίξω μια και καλή πάλι την κονσόλα.
Το ανταλλακτικό αυτό έτυχε να το έχουν στην αντιπροσωπεία γιατί το είχε παραγγείλει ένα παιδί που δουλεύει εκεί στα ανταλλακτικά και τελικά δεν το έβαλε γιατί την πούλησε την οθόνη που είχε αγοράσει.Ετσι στάθηκα τυχερός. Πάντως με παραγγελεία θα το έχεις. Γράψε το κωδικό που έβαλα και πήγαινε....
|
18-05-08, 12:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Πέτρο τον ήξερες τον άνθρωπο από όπου πήρες το ανταλλακτικό για το car dvd και σου το έδωσε 120€; Γιατί εγώ ρώτησα σε αντιπροσωπείες Πατρών - Πασπαλιάρη - Γιαννίτσα και μου είπαν και οι τρεις 151€... Στον Πασπαλιάρη βέβαια έχουμε την έκπτωση 15% του club και πάει κάπου στα 128€. Φυσικά κανένας δεν το είχε, μόνο κατόπιν παραγγελίας το φέρνουν... Αλλά πως και εσύ το πήρες 120€; Θα ρωτήσω και αλλού αύριο και θα δω από που θα το πάρω τελικά...
18-05-08, 15:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
|
|
Ανδρέα σόρρυ ξέχασα να αναφέρω ότι όντως τόσο κάνει όσο λες, απλώς με την έκπτωση που μου έκανε 20% μου το άφησε 120 Ευρώ.
|
|
|
|
19-05-08, 13:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παραγγέλθηκε το ανταλλακτικό που χρειάζεται για την τοποθέτηση και της δικής μου οθόνης από την ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης. Κόστος 128€ μετά την έκπτωση που έχουμε ως Club. Την Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου, οπότε και ξενικά η διαδικασία της τοποθέτησής του.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
[...] Προσοχή χρειάζεται στην σύνδεση της γείωσης (μαύρο καλώδιο) όπου πρέπει να συνδεθει ένα από τα μικρά καλώδια που έχει μέσα η συσκευασία του dvd και που από ένα βίσμα γίνονται τέσσερα.Εκεί πρεπει να συνδεθούν η γείωση δηλαδή το μαύρο από το κουτάκι με τις υπέρυθρες που είναι για τα χειρηστήρια του τιμονιού, το ροζ και το πράσινο. Τα δύο τελευταία πρέπει να συνδεθούν για να μπορεί να παίζει το dvd και η τηλεόραση εν κινήσει.Είναι δηλαδή κάτι σαν ξεγέλασμα γιατί κανονικα πρέπει να συνδεθούν στο χειρόφρενο [...]
|
Σε αυτό το κομμάτι Πέτρο θα χρειαστώ την βοήθειά σου. θα μιλήσουμε πάλι αφού παραλάβω το ανταλλακτικό.
19-05-08, 13:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το κομματι που πηρε ο Πετρος ειναι ακριβως αυτο που ειχατε δειξει σε προηγουμενο ποστ απο ενα δειξιοτιμονο κορολα. Παντως Πετρο το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο! Και προφανως και του Αντρεα πλεον θα βγει πολυ καλο επισης!
Περιμενουμε νεα τωρα σχετικα με τη λειτουργικοτητα της καθε συσκευης!
το μέλλον όμως?
|
|
|
|
20-05-08, 01:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Για όλους τους ανυπόμονους που θέλουν να ξέρουν πως είναι το Skypine car dvd μετά την τοποθέτηση και του έξτρα ανταλλακτικού, σας παραθέτω μία φωτογραφία που μου έστειλε ο pleervox.ru Πουλάει και αυτός όπως οι περισσότεροι ήδη ξέρουμε το συγκεκριμένο car dvd. Του έστειλα mail ρωτώντας για το GPS Box που έχει http://pleervox.ru/product_info.php?...26&language=en και λέει ότι δουλεύει μέσω touch screen. Του είπα ότι δήθεν ενδιαφέρομαι για το car dvd και τον ρώτησα να μου δώσει λεπτομέρειες και για το GPS Box. Το πρώτο πράγμα που μου είπε (και μπράβο του) ήταν ότι θα χρειαστώ το έξτρα ανταλλακτικό από την ΤΟΥΟΤΑ για να μπορέσω να τοποθετήσω το car dvd, στέλνοντάς μου και την σχετική φωτογραφία...
Την όλη διαδικασία την έκανα γιατί αναζητώ GPS Box που να δουλεύει μέσω touch screen. Υπάρχουν λύσεις τις οποίες και ψάχνω να μάθω λεπτομέρειες. Φυσικά η περίπτωση του pleervox.ru είναι ακριβή. Αλλά θα μάθω και για τις άλλες εναλλακτικές και θα σας ενημερώσω...
20-05-08, 03:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το ανταλλακτικό δεν το πουλάνε αυτοί που πουλάνε το car dvd!Μόνο στην ΤΟΥΟΤΑ υπάρχει?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20560503 seconds (78,56% PHP - 21,44% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|