Παιδια σας ευχαριστω πολυ! Δεν εχω πολλα να σας πω , μιας και ειμαι ακομα στη φαση στρωσιματος και τα αμορτισερ τα εχω στις μεσαιες σκαλες για να κατσουν καλα.
Ετσι 1πρωτη ιδεα , ειναι οτι το αμαξι εγινε ποιο στιβαρο (το καταλαβαινεις αμεσως απο το τιμονι) και τις ανωμαλιες του δρομου τις αποσβενει παρα πολυ καλα , χωρις να περναει κοπανημα μεσα στην καμπινα. Επομενως θα περιμενετε λιγο για να γραψω εντυπωσεις με ποιο λεπτομερια.
Να πω οτι η τιμη ηταν 750 αμορτισερ-ελατηρια + 100 εργασια ( τοποθετηση ευθυγραμιση ). Με περοιποιηθηκαν παρα πολυ κατα την εγκατασταση. 3 ατομα ηταν πανω απο το αμαξι μου και εκανα παρα πολυ καλη δουλεια. Μεχρι και μονωση μου εβαλαν στα ελατηρια για να μην τριζουν!
Οποιος θελει για αμορτισερ ελατηρια κτλ να αγορασει πρεπει να οπωσδηποτε 1 βολτα απο το μαγαζι που τα πηρα. Ηδη του εχω πει οτι ειμαι απο το corolla club.Κανονικα ηταν 950 ολα μαζι , αλλα μου εκανε καλη τιμη , οπως θα ειδατε.
Και για να το καλαμπουρησουμε λιγο , να πω οτι ευτηχως και τα αμορτισερ και τα ελατηρια εχουν το ιδιο χρωμα! Ειναι κοκκινα!