Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
24-09-09, 11:20
|
|
Τίποτα μωρέ. Αν είναι σαν της 11αρας η φάση απλά κόβεις τα μαμα αμορτισέρ και βάζεις μέσα το κίτρινο φυσιγγι. Ποιανού ήτανε που δεν τα βάλανε καλά και σκάσανε; (το ένα). Τα κίτρινα είναι πιο απολίτιστα από τα AGX.
Νικηφόρε. Άσε τα αμορτισέρ. Ρώτα τι σημαίνει το coilover γενικά και αόριστα.
Μάλλον θα ανεβάσω τεχνικό άρθρο επί του θέματος, εκεί που μιλάνε ελεύθερα, να το διαβάσεις.
|
24-09-09, 18:14
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Mια ακομα απορεια παιδια γιατι απο οτι εχω διαβασει εχω μπερδευτει... Ειναι επισκευασιμα τα AGX?
|
24-09-09, 18:54
|
|
Ναι, όπως και τα κίτρινα. Αλλά χάνουν το άζωτό τους και μετά γίνονται μόνο λαδιού, όπως και τα κιτρινα.
|
|
|
|
24-09-09, 19:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
abuse δεν ασχολούμαι, ξέρω πολύ καλά τι είναι τα coilovers. Βαριέμαι να διαβάζω τα πολύ τεχνικά άρθρα, ξέρω πολλά παιδιά εδώ μέσα που έχουν σε διάφορες μάρκες. Εδώ μιλάμε συγκεκριμένα για τα AGX όμως και όπως είπαμε δεν είναι και δεν βγαίνουν σε coilovers, απλά μπορούν με ειδικά κιτάκι να γίνουν, όμως δεν θα έχουν τόσες πολλές σκάλες σκληρότητας που έχουν οι κανονικές coilovers.
Τα κoni τα κίτρινα τα είχα κάποτε σε starlet GT, από κρατήματα ήμουνα ευχαριστημένος με χαμήλωμα 3,5cm, αλλά ενώ δεν τα είχα τέρμα σκληρά, εσπαγαν εύκολα μου έβγαζαν πολλές ζημιές και γινόμουνα φραπες μέσα από τα χτυπηματα, βαράγανε πολύ. Αυτοί είναι οι λόγοι που προτίμησα AGX που σε συνδυασμό με μαμά ελατήρια είναι πολύ ποιό άνετη ανάρτηση, φυσικά δεν έχουμε τα ίδια κρατήματα. Αλλά φοβόμουνα τις ζημιές περισσότερο. Τα μπροστινά πρέπει να τα κόψεις (τα γόνατα) και φυτεύεις μέσα το φυσίγγιο. Κανονικά από αυτό δεν έχουμε προβλήματα. Όμως τα πίσω για να ρυθμίζεις την σκληρότητα πρέπει να βγαίνει πάνω από το αμάξι! κάτι που δεν μου άρεσε. Εγώ προτείνω AGX καλύτερα.
Για την επισκευή τώρα κανονικά ενώ τα κονι κίτρινα και κόκκινα είναι επισκευάσιμα επίσιμα δλδ το λέει και η αντιπροσωπεία, τα AGX ΔΕΝ είναι! όμως έχει μάστορες κάτω στην Φρατζή που πήγαινα και τα κονι και τα επισκευάζουν και αυτά. Όμως μετά την επισκευή όπως και τα κονι γίνονται πλέον μόνο λαδιού. Για τον λόγο αυτό επισκευάζουμε ζευγάρι όχι μόνο ένα. Δλδ τα 2 μπροστινά ή τα 2 πίσω ή και τα 4 μαζί κτλ.
|
25-09-09, 14:03
|
|
|
|
|
|
Και κανοντας μονο λαδιού , χανουμε σε κάτι? Εαν ναι σε τι? Και επισης αυτα τα αμορτισερ που τα εχετε δοκιμασει , μετα απο ποσα χλμ ήθελαν αλλαγη?(ξερω οτι εξαρταται απο διαφορους παραγοντες , αλλα θελω μια διαφορετικη αποψη).
|
02-10-09, 23:55
|
Μέλος
|
|
|
|
Mια παρατηρηση για αποφυγη παρεξηγησης....Πηγα με το αμαξι απο τον κ.Αναστασιαδη οπου μου ειπε 750€(στο τηλεφωνο ειχε πει 630). Στη συζητηση μας ηταν ολιγον υφοδης και μου απαντησε οτι αποκλειεται να ειπε τετοια τιμη στο τηλεφωνο...Εν πασι περιπτωσει εγω θα τα βαλω αλλα ακομα ψαχνω το που...
|
20-11-09, 20:43
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christojr1
Mια παρατηρηση για αποφυγη παρεξηγησης....Πηγα με το αμαξι απο τον κ.Αναστασιαδη οπου μου ειπε 750€(στο τηλεφωνο ειχε πει 630). Στη συζητηση μας ηταν ολιγον υφοδης και μου απαντησε οτι αποκλειεται να ειπε τετοια τιμη στο τηλεφωνο...Εν πασι περιπτωσει εγω θα τα βαλω αλλα ακομα ψαχνω το που...
|
Φιλε μου επειδη το εψαξα το θεμα για τα εν λογω αμορτισερ , βρηκα αντιπροσωπο της ΚΥΒ στον Πειραια και μου ειπε αν θυμαμαι καλα 710 με τοποθετηση. Δεν θυμαμαι καλα γιατι μου εκανε πακετο μαζι με HR ελατηρια συνολο 850.
|
20-11-09, 21:11
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Φιλε μου επειδη το εψαξα το θεμα για τα εν λογω αμορτισερ , βρηκα αντιπροσωπο της ΚΥΒ στον Πειραια και μου ειπε αν θυμαμαι καλα 710 με τοποθετηση. Δεν θυμαμαι καλα γιατι μου εκανε πακετο μαζι με HR ελατηρια συνολο 850.
|
Kαι ποιος ειναι αυτος φιλε μου?
|
21-11-09, 10:14
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christojr1
Kαι ποιος ειναι αυτος φιλε μου?
|
Παραδείσης Κωνσταντινος. Θηβων 54 Πειραιας.
Αν ψηνεσαι να βαλεις τωρα κοντα τα αμπορτισερ? Ρωταω μηπως κανονιζαμε κατι μαζι και μας εκανε καλυτερη τιμη!
|
21-11-09, 11:29
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Δεν το κοιτάτε καλύτερα να βάλετε με λίγα € παραπάνω την ΤΕΙΝ Basic να γουστάρετε;
Για κοιτάξτε εδώ: http://www.nt.gr/gr/results.asp?Grou...14&Model =972
Και εδώ: http://www.streetandcircuit-shop.biz...s2-45816-p.asp
Και πάρτε τον ένα τηλεφωνάκι...
Και είναι πακετάκι αμορτισέρ-ελατήριο.
Και ρυθμίζονται σε ύψος.
Πάνος.
ΥΓ: Σας "τη χαλάω" λίγο, αλλά πιστεύω πως είναι προς όφελός σας...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16856909 seconds (82,38% PHP - 17,62% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|