Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
15-04-11, 12:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Θα μπορούσες να βάλεις και τα ελατήρια από την TS που είναι 1,5cm.
Δεν ξέρω πόσο εύκολα τα βρίσκεις και σε τι τιμή.
|
Λογικά τα ελατήρια απο TS ή της ΤΤΕ θα πρέπει να τα βρω απο κάποια αντιπροσωπεία ε?Γιατί δεν είμαι και πολύ του μεταχειρισμένου σε τέτοια θέματα!
|
15-04-11, 12:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν θελεις να σκασεις του κοσμου τα λεφτα...
|
15-04-11, 12:33
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
ελατηρια μπορεις ανετα να κρατησεις και τα μαμα, δεν ειναι αναγκαστικο να τ αλλαξεις επειδη εβαλες αμορτισερ, και θα δουλευει και πολυ καλα το αυτοκινητο....εκτος κι αν θες να το χαμηλωσεις για το "ματι" που λεμε...με το καλο τα AGX φιλε μου, απ οτι θα εχεις διαβασει ειναι οτι καλυτερο πριν τα coilover και για overal πατημα οτι καλυτερο.....
|
15-04-11, 12:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αν θελεις να σκασεις του κοσμου τα λεφτα...
|
Εεε ναι γι' αυτό τώρα μου την χάλασε!
Μόνο μέσω αντιπροσωπείας τα βρίσκουμε αυτά?Άλλα μαγαζιά που να τα φέρνουν δεν υπάρχοyν ε?Τιμές ξέρουμε?
Αλλιώς μετά σε τι ελατήριο πάμε?Eibach?
http://www.camskill.co.uk/products.p...d=m14b88s914p0
Ευχαριστώ κι'όλας!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
ελατηρια μπορεις ανετα να κρατησεις και τα μαμα, δεν ειναι αναγκαστικο να τ αλλαξεις επειδη εβαλες αμορτισερ, και θα δουλευει και πολυ καλα το αυτοκινητο....εκτος κι αν θες να το χαμηλωσεις για το "ματι" που λεμε...με το καλο τα AGX φιλε μου, απ οτι θα εχεις διαβασει ειναι οτι καλυτερο πριν τα coilover και για overal πατημα οτι καλυτερο.....
|
Ωραία ωραία..Εε η αλήθεια είναι ότι θέλει λίγο χαμήλωμα..είναι σαν τρακτέρι τώρα!
Ευχαριστώ!
|
15-04-11, 12:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Τα ΤΤΕ απ'ότι ξερω ειναι τα eibach. Αρα μπορεις να βρεις μαγαζι με eibach και να τα παραγγειλεις. Σιγουρα πολυ πιο φτηνα απ'ότι αν τα επαιρνες απο την αντιπροσωπια ως ΤΤΕ...
|
15-04-11, 12:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Τα ΤΤΕ απ'ότι ξερω ειναι τα eibach. Αρα μπορεις να βρεις μαγαζι με eibach και να τα παραγγειλεις. Σιγουρα πολυ πιο φτηνα απ'ότι αν τα επαιρνες απο την αντιπροσωπια ως ΤΤΕ...
|
Ευχαριστώ Μιχάλη!
Ναι το διάβασα ότι τα ΤΤΕ είναι Eibach αλλά είδα σε ένα Αγγλικό φόρουμ ότι δεν είναι ακριβώς ίδια τα ελατήρια μεταξύ τους!
Θα το ρωτήσω πάντως να δω αν φέρνουν!
|
15-04-11, 12:56
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
βασικα πολλα ατομα εδω μεσα εχουν τα AGX με ελατηρια χαμηλωματος, στις 12αρες παιζουν πολυ τα ΤΤΕ (λεγε με eibach) οποτε δε νομιζω να εχεις προβλημα με χαμηλωμα αφου και οι ποιο πολυ εχουν το μασκακι μπροστα και δεν πιανει τοσο πολυ κατω....εγω εχω τα HR τα οποια ειναι πολυ καλα ελατηρια και απ οτι γραφουνε πατανε με τα AGX...γνωμη μου παντως αν βαλεις ελατηρια βαλε οτι θα κατσει ποιο ανετα στην οδηγηση γιατι αλλαζουν πολυ το κοπανημα του αυτοκινητου στις ανωμαλιες και δεν εχουμε τους δρομους του Dubai..
|
|
|
|
15-04-11, 13:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
βασικα πολλα ατομα εδω μεσα εχουν τα AGX με ελατηρια χαμηλωματος, στις 12αρες παιζουν πολυ τα ΤΤΕ (λεγε με eibach) οποτε δε νομιζω να εχεις προβλημα με χαμηλωμα αφου και οι ποιο πολυ εχουν το μασκακι μπροστα και δεν πιανει τοσο πολυ κατω....εγω εχω τα HR τα οποια ειναι πολυ καλα ελατηρια και απ οτι γραφουνε πατανε με τα AGX...γνωμη μου παντως αν βαλεις ελατηρια βαλε οτι θα κατσει ποιο ανετα στην οδηγηση γιατι αλλαζουν πολυ το κοπανημα του αυτοκινητου στις ανωμαλιες και δεν εχουμε τους δρομους του Dubai..
|
Μάλιστα!Ευχαριστώ πολύ!
Οπότε θα ψάξω και για HR να δω..Θα ρωτήσω εκεί που θα πάω να βάλω τα λάστιχα μου γιατί κάνει και τέτοιες δουλειές!Να δω και τιμή πόσο θα μου πει αυτός..είμαι περίεργος!
Έστειλα και e-mail να ρωτήσω αν τα AGX είναι διαθέσιμα γιατί είδα λίγο πιο πάνω που έλεγε κάποιος ότι του λέγανε πως δεν υπάρχουν!Περιμένουμε τώρα!
|
15-04-11, 13:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69
Έστειλα και e-mail να ρωτήσω αν τα AGX είναι διαθέσιμα γιατί είδα λίγο πιο πάνω που έλεγε κάποιος ότι του λέγανε πως δεν υπάρχουν!Περιμένουμε τώρα!
|
Στο Camskill, τα AGX δεν τα έχει stock, τα παραγγέλνει από Ιαπωνία και έχει παράδοση σε 6-8 εβδομάδες.
15-04-11, 13:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Στο Camskill, τα AGX δεν τα έχει stock, τα παραγγέλνει από Ιαπωνία και έχει παράδοση σε 6-8 εβδομάδες.
|
Ακριβώς!Μου απαντήσανε αμέσως και μου είπανε το ίδιο!
Hi,
These shock absorbers are special order and take approx 6/8 weeks to obtain.
Regards
Mark
Camskill
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17599106 seconds (83,03% PHP - 16,97% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|