Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-09-07, 02:37
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδιά Kayaba AGX ρυθμιζόμενα φοράει κανείς? Ειναι κανείς ευχαριστημένος?
Ακούω απόψεις, θυμίζοντας ότι φοράω 5ποντα H&R 280 λβρ μπροστά και 3,5ποντα ίδια πίσω.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-07, 02:40
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τα φοράει ένας φίλος σε Ε90 sedan.Αν σου πω οτι προτιμώ τα ΚΟΝΙ τα ρυθμιζόμενα που φοράω.....Και τα δύο σκληρά αμορτισέρ αλλά αυτά παραείναι.Πολύ χτύπημα στις λακούβες.Το παλικάρι ευχαριστημένο είναι.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-07, 03:29
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγώ έχω να πω το αντίθετο ακριβώς από εμπειρία με agx σε 111 και yaris. Με 3.5 χαμήλωμα με H&R (δε γνωρίζω σκληρότητα όμως) ήταν ιδιαίτερα άνετα μπορώ να πω. Ακόμα και στη 3η από τις 4 σκάλες σκληρότητας. Στην 4η ήταν λίγο πιο σκληρά. Το αμάξι έπαιρνε κλίσεις αλλά έστριβε καλύτερα. Νομίζω πως τα κονι είναι σκληρότερα. Βέβαια πάιζει και το ελατήριο να αλλάζει όλη την κατάσταση, οπότε ασφαλή συμπεράσματα δε μπορούμε να βγάλουμε. Τα ελατήριά σου με 280 λβρ νομίζω πως είναι σχετικά μέτριας σκληρότητας, οπότε δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-07, 16:28
Το avatar του χρήστη El Corollinio
El Corollinio Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 263
El Corollinio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω τα φοραω με 3ποντα tte ελατηρια...μια χαρα,βεβαια δεν το πολυχωνω και τετοια...

WWW.ATHENSFLAMES.COM
Athens speedball team
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-07, 20:13
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ έχω να πω το αντίθετο ακριβώς από εμπειρία με agx σε 111 και yaris. Με 3.5 χαμήλωμα με H&R (δε γνωρίζω σκληρότητα όμως) ήταν ιδιαίτερα άνετα μπορώ να πω. Ακόμα και στη 3η από τις 4 σκάλες σκληρότητας. Στην 4η ήταν λίγο πιο σκληρά. Το αμάξι έπαιρνε κλίσεις αλλά έστριβε καλύτερα. Νομίζω πως τα κονι είναι σκληρότερα. Βέβαια πάιζει και το ελατήριο να αλλάζει όλη την κατάσταση, οπότε ασφαλή συμπεράσματα δε μπορούμε να βγάλουμε. Τα ελατήριά σου με 280 λβρ νομίζω πως είναι σχετικά μέτριας σκληρότητας, οπότε δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.
συμφωνω απολυτα....στην 111 φιλου που πειραματιζομουν κ φορουσε agx παρατηρησα οτι η πρωτη κ η δευτερη σκαλα ειναι σχεδον σαν να ειναι μαμα σε σκληροτητα το αμαξι....τα κονι ειναι αρκετα πιο σκληρα αλλα δεν κοπανανε...τα φοραω με apex κ ειμαι υπερ ευχαριστημενος....δεν τα αλλαζω με τπτ!!!επισκευαζονται κιολας....
ομως ο φιλος λεει κατι για 5ποντα αν δεν κανω λαθος???????ΚΑνενα απο τα δυο αμορτισερ δεν σου εγγυαται οτι δε θα κοπαναει το αμαξι κ μαλιστα η κονι δεν αναγνωριζει κ δε φερει ευθυνει κ δεν προτεινει τα κοκκινα κ τα κιτρινα για παραπανω απο 3ποντους χαμηλωμα...
Παλιά 07-09-07, 01:36
Stetas Offline:
Moderator

Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδιά δυστυχώς η ΚΟΝΙ για 111 μου ειπαν ότι δε βγάζει αμορτισέρ χαμηλώματος, κι εγω για αυτά έλεγα μιας και επισκευάζονται κιόλας, έχω ακούσει καλά λόγια όμως γενικά για τα ΚΥΒ και βρήκα το ζευγάρι δύο μπροστινών με 280Ευρώ.Λέω να αντικαταστήσω μόνο το μπροστινό ζευγάρι που έχει ξεράσει λάδια παρόλα αυτά γιατί τα πίσω είναι μια χαρά και στην αμορτ/ση βγήκαν εντάξει.
Λέτε να αλλάξει προς το χειρότερο η συμπεριφορά του αμαξιού με σκληρότερα μπροστά αμορτισέρ? Εγώ προσωπικά πιστεύω πως είναι καλύτερα τα μπροστά να είναι πιο ενισχυμένα.

Αλήθεια ΧΑΡΗ πόσο πήγε η τετράδα?

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-07, 02:10
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Στέλιο τι φοράς πίσω? Μαμά? Ή άλλα που δεν είναι χαμηλώματος? Τα πίσω που δε έχεις βάρος πρέπει να ναι πιο μαλακά. Τα μπροστά έχουν να σηκώσουν και το μόνιμο βάρος της μηχανής.
Αν τα πίσω δεν είναι χαμηλώματος θα κάτσουν κι αυτά αργά ή γρήγορα. Αλλά αν η αμορτισερομέτρηση τα δειξε οκ, δεν έχουν βγάλει λάδια ή δεν καταλαβαίνεις κάτι στη συμπεριφορά ...τι να πω? Άστα κ βάλε τα μπροστινά. Αν κ δεν εμπιστεύομαι τις αμορτισερομετρήσεις μιας κ παίζουν πολλά ρόλο στο αποτέλεσμα. Καταλαβαίνεις όμως πως το καλύτερο θα ήταν μπροστά πίσω.
Κονι κίτρινα δε βγάζει έστω και φυσσίγγια? Νομίζω πως έχει και μάλιστα κάποιος εδώ πούλαγε κιόλας φυσσίγγια κονι σε ΚΥΒ για 111, αν δε με απατά η μνήμη μου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-07, 02:19
Stetas Offline:
Moderator

ΚΥΒ μαύρα φοράω φίλε μου μπρός πίσω αλλά τα μπροστά είναι τελείως OFF,τα πίσω είναι οκ,
Τα κίτρινα τα ΚΟΝΙ μπαίνουν μόνο με πατέντα εάν κολληθεί η βάση πάνω στο φυσίγγιο μου είπαν.
Φοράει κανείς ΚΟΝΙ κίτρινα ρυθμιζόμενα χαμηλώματος σε Ε111 L HB??

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-07, 02:41
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δεν είναι πατέντα...είναι το κλασσικό φυσίγγι...απλά κρατάς το εξωτερικό του ΚΥΒ και μπαίνει μέσα το φυσσίγγι ΚΟΝΙ. Μια χαρά δουλεύει. Νομίζω πως τα agx που είναι και ολόκληρα γόνατα θα σε βολέψουν καλύτερα. Γλυτώνεις και φυσίγγια και έχεις και πιο άνετο αμάξι , κατά τη γνώμη μου. Τους 5 πόντους μπροστά να προσέξεις μόνο. Πιθανόν τα μπροστά να έσκασαν λόγω παραπάνω χαμηλώματος, ενώ τα πίσω με 3.5 αντέχουν. Απλά να το χεις υπόψη σου για τα νέα.
Από αυτήν την άποψη, και με δεδομένο πως κανένα δε δουλεύει σωστά με 5 πόντους χαμήλωμα...ίσως είναι καλύτερα να βάλεις κάτι πιο σκληρό ή ενισχυμένο?
Εντωμεταξύ τώρα θυμήθηκα πως αυτά που είπα πως πωλούνταν εδώ ήταν φυσίγγια bilstein χοντροκάλαμα σε ΚΥΒ και όχι ΚΟΝΙ....sorry λάθος!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-07, 17:13
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν μπαινει στα kyb τα μαυρα στα μαμα μπαινουν τα κονι τα κιτρινα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στήσιμο - Ανάρτηση vaggelis TOYOTA COROLLA T-SPORT 280 31-01-21 04:55
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ Virus TOYOTA COROLLA E*90 39 11-06-12 04:07
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ FANOULA SUPPORT 404 02-01-09 13:59
Αντιστρεπτικές??? GMASTER6 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 26 26-05-08 10:04
αντιστρεπτικές από lewin για carina ε diafanh-psyxh SUPPORT 12 01-02-06 22:17

Page generated in 0,17376900 seconds (80,53% PHP - 19,47% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com