Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Re: Επειγων: Προτείνετε Αναρτώσεις & Ελατώρια |
|
20-04-05, 16:57
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Επειγων: Προτείνετε Αναρτώσεις & Ελατώρια
Παράθεση:
Κουδουνίστρα is the right word,Δεν βαρούσε μονο αμα είχα 4-5 άτομα μέσα.όσο για τα ρυθμιζόμενα,το δικό μου φοράει(μεταχειρισμένο το πήρα) koni κιτρινα και ο αμορτισερας που πήγα να μου ρυθμίσει τα πίσω,γιατί πρεπει να βγούν,ενώ το μπροστά ρυθμίζονται με πεταλούδα απο πάνω...μου είπε κανα 700άρι οτι κάνανε..
|
Φίλε JIMS192 σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Επί τη ευκαιρία συγνώμη που σε πρήζω συνεχώς με ερωτήσεις αλλά έχω βαρεθεί πλέον ο κάθε αμορτισεράς (ή λαστιχάς κλπ. κλπ.) να προσπαθεί να μου πουλήσει ότι θέλει. Ξέρεις πως πάνε αυτά τα πράγματα. Μιλάς σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους την ίδια ημέρα και ο καθένας προσπαθεί να σου πουλήσει αυτό που θέλει εκείνος. (το ίδιο έπαθα και χθες που ρώταγα για λάστιχα, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε σε άλλο topic)
Από ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος από τα koni. Δεν κοπανάνε? Γιατί μέχρι τώρα έχω ακούσει το αντίθετο (όχι για τα ρυθμιζόμενα βέβαια).
Είναι πλήρες γόνατο ή φυσίγγι?
|
|
Re: Επειγων: Προτείνετε Αναρτήσεις & Ελατήρια |
|
20-04-05, 18:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Re: Επειγων: Προτείνετε Αναρτήσεις & Ελατήρια
Παράθεση:
Φίλε JIMS192 σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Επί τη ευκαιρία συγνώμη που σε πρήζω συνεχώς με ερωτήσεις
|
Kανένα πρήξιμο.Αλλωστε γι'αυτο είμαστε γραμένοι στο forum,να σηζητάμε και να ανταλλασουμε απόψεις..
Παράθεση:
αλλά έχω βαρεθεί πλέον ο κάθε αμορτισεράς (ή λαστιχάς κλπ. κλπ.) να προσπαθεί να μου πουλήσει ότι θέλει. Ξέρεις πως πάνε αυτά τα πράγματα. Μιλάς σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους την ίδια ημέρα και ο καθένας προσπαθεί να σου πουλήσει αυτό που θέλει εκείνος. (το ίδιο έπαθα και χθες που ρώταγα για λάστιχα, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε σε άλλο topic)
|
Την έχω πάθει και εγώ με λαστιχά.Δες το topic http://www.corollaclub.com/forum/vie...asc&star t=15
Παράθεση:
Από ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος από τα koni. Δεν κοπανάνε? Γιατί μέχρι τώρα έχω ακούσει το αντίθετο (όχι για τα ρυθμιζόμενα βέβαια).
|
Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Οχι δεν κοπανάνε.Για τις απλές δεν γνωρίζω κάτι question
Παράθεση:
Είναι πλήρες γόνατο ή φυσίγγι?
|
Δες τις φώτο μήπως καταλάβεις μόνος σου γιατι δεν ξέρω κάτι περισσότερο[/quote]
|
20-04-05, 20:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
JIMS192 δε χρειάζεται να κατεβάσεις τα πίσω αμορτισέρ για να τα ρυθμίσεις... Είτε ανοίγεις λίγο τις πίσω μοκέτες ή κάνεις καμια πατέντα για να έχεις μόνιμη πρόσβαση!
|
|
|
21-04-05, 02:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chris";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis_G6rT";p="
καλησπερα, μηπως ξερει καποιος ποιος φερνει τα tein?
|
viking viking viking καλησπερα βασιλη.θα τα βρεις στην auto ergonomics στο μοσχατο.στειλε πληροφοριες. εχει ολη τη σειρα .εχει και site aytoergonomics.gr νομιζω pc pc pc
|
ευχαριστουμε χρηστο για τη πληροφορια αλλα το ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ καταστημα μας "H.R.D" τις φερνει επισης...και με ΕΚΠΤΩΣΗ για το club μας!!!
Λογω μετακομισης ομως, το Γιωργο 8α τον βρισκετε μονο στο κινητο του, 6972926822. Ελπιζουμε μετα το πασχα να ειναι ετοιμος.
|
22-04-05, 12:38
|
|
Administrator
|
|
|
|
Καλημέρα σε όλους
Τελικά από ότι διάβασα και σε άλλα topic τα koni (ρυθμιζόμενα) είναι μια από τις καλύτερες επιλογές και μάλλον για εκεί με βλέπω(Απογοητεύτηκα με αυτά που άκουσα για τα KYB αερίου-λαδιού, που ήταν η πρώτη μου επιλογή ).
Μήπως ξέρει κανείς να προτείνει κανένα καλό αμορτισερά? (αν είναι και στο club ακόμα καλύτερα). Πάνω από όλα να κάνουμε και καλή δουλειά.
Έχω ακούσει για τον Ηλία Βελισαρίου στην Πέτρου Ράλλη ότι είναι αρκετά καλός.
|
22-04-05, 16:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
JIMS192 δε χρειάζεται να κατεβάσεις τα πίσω αμορτισέρ για να τα ρυθμίσεις... Είτε ανοίγεις λίγο τις πίσω μοκέτες ή κάνεις καμια πατέντα για να έχεις μόνιμη πρόσβαση!
|
Είχα αφαιρέσει την πίσω μοκέτα για να τα ρυθμίσω,αλλα δεν έχει αναλογη υποδοχή όπως τα μπροστινά για να μπάινει η πεταλούδα αλλα μια βίδα για γαλλικό κλειδί question question
|
|
|
22-04-05, 16:56
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
abelokoipoi-halandri-marousi
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spiros";p="
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis_G6rT";p="
καλησπερα, μηπως ξερει καποιος ποιος φερνει τα tein?
|
viking viking viking καλησπερα βασιλη.θα τα βρεις στην auto ergonomics στο μοσχατο.στειλε πληροφοριες. εχει ολη τη σειρα .εχει και site aytoergonomics.gr νομιζω pc pc pc
|
ευχαριστουμε χρηστο για τη πληροφορια αλλα το ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ καταστημα μας "H.R.D" τις φερνει επισης...και με ΕΚΠΤΩΣΗ για το club μας!!!
Λογω μετακομισης ομως, το Γιωργο 8α τον βρισκετε μονο στο κινητο του, 6972926822. Ελπιζουμε μετα το πασχα να ειναι ετοιμος.
|
συγνωμη αφεντι κο δεν ηξερα......... κατι αλλο μηπως????
|
|
|
05-05-05, 13:47
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p="
Καλημέρα σε όλους
Τελικά από ότι διάβασα και σε άλλα topic τα koni (ρυθμιζόμενα) είναι μια από τις καλύτερες επιλογές και μάλλον για εκεί με βλέπω(Απογοητεύτηκα με αυτά που άκουσα για τα KYB αερίου-λαδιού, που ήταν η πρώτη μου επιλογή ).
Μήπως ξέρει κανείς να προτείνει κανένα καλό αμορτισερά? (αν είναι και στο club ακόμα καλύτερα). Πάνω από όλα να κάνουμε και καλή δουλειά.
Έχω ακούσει για τον Ηλία Βελισαρίου στην Πέτρου Ράλλη ότι είναι αρκετά καλός.
|
κανείς? question
|
|
|
05-05-05, 13:52
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
abelokoipoi-halandri-marousi
|
|
στον γιωργο πηγενε H.R.D..ME KLEISTA TA MATIA loud loud
|
|
|
05-05-05, 14:50
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
στον γιωργο πηγενε H.R.D..ME KLEISTA TA MATIA loud loud
|
Σε ευχαριστώ πολύ Chris.
Έχω ακούσει από πολλούς πολύ καλά λόγια για τον Γιώργο και μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου άμεσα. Έχω ήδη κανονίσει το απόγευμα να περάσω από το μαγαζί του.
Φιλικά
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18444991 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|