Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
25-01-13, 00:23
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν κρινω απο την δικη σας επιλογη κ επειδη ειμαι κ εγω fan της K@N αυτη θα βαλω κ εγω κ οχι Blitz!!
Μακαρι να σας ειχα προλαβει στι παραγγελια σας να επαιρνα κ εγω μαζι σας να μας εβγαινε πιο φθηνα!!!!
Μηπως υπαρχει αλλος τροποσ αποκτησης τ εκτος τησ Αγγλιας?? ξερει κανεις?
|
25-01-13, 11:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εμείς είχαμε πάρει τέσσερις μαζεμένες από ebay και συγκεκριμένα αυτή τη χωάνη από τον συγκεκριμένο πωλητή (η τιμή είναι ακόμα ίδια με το 2011 που πήραμε τις δικές μας). Το βασικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου kit είναι (εκτός από την εμφάνιση και την απόδοση) είναι ότι ουσιαστικά είναι κατασκευασμένη για να μπει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πράγμα που σημαίνει ότι το kit περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι (μέχρι και τη τελευταία βίδα) και αναλυτικότατες οδηγίες για την τοποθέτησή της στο T-Sport. Εγώ προσωπικά την έβαλα μόνος μου χωρίς να χρειαστεί να πάω σε κάποιον ειδικό...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 25-01-13 στις 12:09.
|
25-01-13, 18:44
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ταιριαζει πολυ ωραια στο μοτερακι αυτο!!! το εχω δει σε αλλα τς κ εχω ακουσει κ πως ακουγετε!!!
Απλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει αλλος τροπος αποκτησης τ!! Δηλ αν υπαρχει καπου στην Αθηνα....!! αν ξερει καποιος...
|
25-01-13, 18:49
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ane ts
Ταιριαζει πολυ ωραια στο μοτερακι αυτο!!! το εχω δει σε αλλα τς κ εχω ακουσει κ πως ακουγετε!!!
Απλα ηθελα να μαθω αν υπαρχει αλλος τροπος αποκτησης τ!! Δηλ αν υπαρχει καπου στην Αθηνα....!! αν ξερει καποιος...
|
Για αθήνα θα φάς την μούρη σου όταν ακούσεις πόσα ζητάνε
|
25-01-13, 18:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Φτιαξε μονος σου φιλε μου.Γιατι να δωσεις 250 ευρω.Αν θελει ενα καλο παιδακι που την φοραει να σου πει ποσο εσωτερικη διαμετρο εχει η σωληνα και αν στενευει καπου..πας σε εναν εξατμισα, παιρνεις και εναν ανταπτορα για το airflow και τον κολας πανω και εχεις το ιδιο ακριβως πραγμα.
Επειδη θα πει τωρα ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του οτι και καλα ειναι ειδικα σχεδιασμενη απο τους μηχανικους της ΝΑΣΑ και αλλα τετοια..αν αυτο που λεω το εφτιαχνα εβαζα πανω αυτοκολλητο ΚΝ και σας το πουλαγα 250 ευρω..τουμπες θα κανατε απο την χαρα σας.
25-01-13, 19:10
|
|
|
|
|
Παράθεση:
|
σου έδωσε μια καλή λυση ο pilotos
|
|
|
|
25-01-13, 19:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
O ανταπτορας κανει καπου 25 ευρω, μια καλή φιλτροχωάνη ΚΝ κανει πόσο? (το πανελ φιλτρο κοστιζει 60 ευρω αρα η χωανη 100+), χρειάζεσαι και ενα κολάρο για να ενωσεις τη σωλήνα με την πεταλουδα (δεν ξερω κοστος), χρειάζεσαι μια βάση για να στηρίζει τη σωλήνα στο αμαξι (δεν ξερω κόστος), χρειάζεσαι μια σπαστή "ακορντεον" σωληνα να φερνει κρυο αέρα απο κάτω (δεν ξερω κοστος), , τσερκια, βιδακια, στραπς (μικρο κοστος), συν όσα σου πάρει ο εξατμισάς. Συν φυσικα ολο το τρεξιμο για να βρεις/φτιαξεις ολα τα παραπανω.
Ανεφερα οσα δινει το πακετο της ΚΝ.
Μπορει να καταφερεις να ρίξεις την τιμη κατω απο 250 ευρω αλλα το αποτελεσμα να ειναι λιγο "ακανόνιστο".
Καταλάβαινω τι λες Αντρεα, και εμενα μου φαινονται πολλά.
Αλλα πιστευω πως αν αποφασισεις να το κανεις, καλυτερα να παρεις το ετοιμο κιτ παρά να κανεις αλχημίες. Γνωμη μου.
|
|
|
|
25-01-13, 19:24
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
O ανταπτορας κανει καπου 25 ευρω, μια καλή φιλτροχωάνη ΚΝ κανει πόσο? (το πανελ φιλτρο κοστιζει 60 ευρω αρα η χωανη 100+), χρειάζεσαι και ενα κολάρο για να ενωσεις τη σωλήνα με την πεταλουδα (δεν ξερω κοστος), χρειάζεσαι μια βάση για να στηρίζει τη σωλήνα στο αμαξι (δεν ξερω κόστος), χρειάζεσαι μια σπαστή "ακορντεον" σωληνα να φερνει κρυο αέρα απο κάτω (δεν ξερω κοστος), , τσερκια, βιδακια, στραπς (μικρο κοστος), συν όσα σου πάρει ο εξατμισάς. Συν φυσικα ολο το τρεξιμο για να βρεις/φτιαξεις ολα τα παραπανω.
Ανεφερα οσα δινει το πακετο της ΚΝ.
Μπορει να καταφερεις να ρίξεις την τιμη κατω απο 250 ευρω αλλα το αποτελεσμα να ειναι λιγο "ακανόνιστο".
Καταλάβαινω τι λες Αντρεα, και εμενα μου φαινονται πολλά.
Αλλα πιστευω πως αν αποφασισεις να το κανεις, καλυτερα να παρεις το ετοιμο κιτ παρά να κανεις αλχημίες. Γνωμη μου.
|
αν θυμάμε καλά πληρώσαμε 213
|
25-01-13, 19:41
|
Νεότατος
|
|
|
|
Σιγουρα αν παω σε καποιο μαστορα θα μ ζητησει τα κερατα τ.....εχεις μεγαλο δικο φιλε Νικο!! Αλλα μονο κ μονο απο περιεγια θα παω να ρωτησω να δω τι θα μ πουν!!
το να το φτιαξω μονος μ ειναι μεγαλη διαδηκασια!!! προτιμο δηλ να το παρω ετοιμο!!
θα κοιταξω να το παραγγειλο κ εγω απο αγγλια!!!
Παντως ευχαριστω σε ολους για τιν βοηθεια!!
|
25-01-13, 20:05
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Σιγουρα αν παω σε καποιο μαστορα θα μ ζητησει τα κερατα τ.....εχεις μεγαλο δικο φιλε Νικο!! Αλλα μονο κ μονο απο περιεγια θα παω να ρωτησω να δω τι θα μ πουν!!
το να το φτιαξω μονος μ ειναι μεγαλη διαδηκασια!!! προτιμο δηλ να το παρω ετοιμο!!
θα κοιταξω να το παραγγειλο κ εγω απο αγγλια!!!
Παντως ευχαριστω σε ολους για τιν βοηθεια!!
|
είχα κάνει δοκιμή:
με μαμά σπιραλ
αντάπτορα για ts
χωάνη universal
αποτέλεσμα να τρέχω στην τουοτα να μου σβήση τα λαμπάκια
δέν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά είμαι παθόν
το θέμα με την ΚΝ το έχω ανοίξει εγώ και πυστεψε με το έψαξα πολύ πριν πω στα άλλα παιδιά να την πάρουμε
φιλικά
Νεοκλής
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18105197 seconds (82,63% PHP - 17,37% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|