Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
COROLLA TS K&N KIT
θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι κάτοχοι tsέχουν βάλει το κιτ φιλτοχοάνης τις KN
1) Αν ξέρουν αν αποδίδει καλά
2) Αν ανάβει το checkμηχανής
για το κιτ με τηνσωλήνα
το έχω βρεί 370
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 03-09-08 στις 09:29.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 269
Φίλε μου καλησπέρα.
Δυστοιχός δεν γνορίζω κάποιον που να το έχει βάλει για να μπορώ να σου πώ με σιγουριά.¨Ολα τα καλά κιτ πάντως δεν δημιουργούν προβλήματα.
Με ένα μικρό ποσό ακόμα 50-60 ευρώ θα μπορούσε να τοποθετήσεις το κιτ της Blitz.Μια σίγουρη και δοκιμασμένη λύση με εγγυημένα αποτελέσματα από αρκετούς.
οσοι φοραται blitz στην συγκεριμενη αναφερεστε η υπαρχει κ κανενας αλλος τυπος?ρωταω γιατι υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι πιο ακριβη απο αυτην της k&n ενω η συγκεκριμενη ειναι πιο φτηνη..υπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα που μπορω να την βρω?οτιδειποτε πληροφορια εχετε σχετοικα με την συγκεκριμενη φυλτροχοανη παρακαλω πεστετην για μην κανω καμια λαθος αγορα..
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 434
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
οσοι φοραται blitz στην συγκεριμενη αναφερεστε η υπαρχει κ κανενας αλλος τυπος?ρωταω γιατι υποτιθεται οτι πρεπει να ειναι πιο ακριβη απο αυτην της k&n ενω η συγκεκριμενη ειναι πιο φτηνη..υπαρχει καποιο μαγαζι στην ελλαδα που μπορω να την βρω?οτιδειποτε πληροφορια εχετε σχετοικα με την συγκεκριμενη φυλτροχοανη παρακαλω πεστετην για μην κανω καμια λαθος αγορα..
για να μπω και εγω στην κουβεντα
και εγω ειμαι υπερ τισ ΚΝ 69-8751TR την εχει βάλει κανείς? σε ts
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 08-07-09 στις 14:45.