Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
11-12-08, 23:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλά αμα είναι έτσι με βλέπω να βάζω τα kyb της toyota με τα 280 ευρά και όσο κρατήσουν, μετά βλέπουμε
|
11-12-08, 23:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
|
|
θα σε καλυψουνε αυτα τα αμορτισερ οταν περνας τα 180χλμ? μονο ευθεια θα πηγενει.για ελιγμους? δεν εισαι μαμα με 86 αλογακια εχεις δυναμη. Αν ειναι να βαλεις κατι να αξιζει τον κοπο.Βαλτα ολα κατω σκεψου το και πραξε αναλογως.
|
12-12-08, 00:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
γιατί στο starlet τι είχα πριν τα koni? δεν είμαι με μαμα ελατήρια! και τώρα όταν το πήρα είχε kyb με eibach ελατήρια απο τον Μάρτιο 2008 που μπήκε πάνω ο 4E-FTE με αυτα είμαι και έχω κάνει πάνω απο 7000χλμ και αρκετά σε πολλες στροφες, αν είναι νέα μια χαρά θα είναι μέχρι να ξαναχαλάσουν. Εγώ δεν έχω πολλές απαιτήσεις ούτε το τρεχω πολύ το αμάξι, όσο για τα χλμ που λες μην ανησυχείς καθόλου δεν πάει πάνω από τα 180! έχει κόφτη τελικής! μπορεί να έβαζα koni kitrina αλλά δεν έχω καβάτζα άλλα 2 μπροστινά, ευκαιρία να τα αποκτήσω και στην επόμενη αλλαγή πάμε σε koni. Αυτά τουλάχιστον τα επισκευάζουν εδώ πολύ εύκολα. :Pppp
|
12-12-08, 12:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλημέρα, μόλις έμαθα νεότερα. Μόλις μίλησα με την AVC weber και μου είπανε για την D2 ότι πάει 1350 ευρώ τοποθετημένη και ότι για επισκευή απλά αλλάζουν το φυσίγγι και την κάνουνε καινούρια και πάει 100 ευρώ το ένα. Καλά φυσίγγια έχει μέσα σε όλα τα αμορτισέρ ?
|
12-12-08, 14:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
φίλε εγώ είμαι μαμά και θεωρώ τα μαύρα kyb που έχω πάνω μόνο για χαλαρή οδήγηση και τίποτα περισσότερο. Ακόμα και σε μαμά αμάξι αν το πατάς λίγο είναι βάρκα γιαλό. Είναι φτηνά βέβαια (θετικό αυτό) αλλά το οτι τα προτίμησα έχει να κάνει με άλλα πράγματα...
|
13-12-08, 08:57
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
|
|
Καλημερα. Αν την D2 την αποσυναρμιλογισεις μενει ενα φυσιγκι που ειναι το αμορτισερ. το αλλαζεις και γινετε καινουριο οπως σου ειπανε.Αλλα 1350€ με χαλασε.Την ακριβηνανε οι ........!#*.
Οσο για τον κοφτη τελικης γιατι τον εχεις ακομα απανω? Εγω και στα δυο μοτερ (20ν και GZE) ηταν το πρωτο που ξηλωσα. Δεν την παλεβα και που με τα 180χλμ!
|
13-12-08, 13:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
θα κοιτάξω μήπως βρω 2 μαμίσια kyb μπροστινά μεταχ. είτε χαλασμένα για να τα κόψω να κρατήσω τα δικά μου για καβάτζα μήπως και τουλάχιστον βάλω koni, φοβάμαι με τα μαμά kyb ή δεν θα είμαι ευχαριστημένος ή θα χαλάσουν γρήγορα! τα D2 ωραία αλλά πολλά τα λεφτά!!! δεν μπορώ να δώσω με τίποτα τόσα! όσο και να έψαξα από εξωτερικό βρίσκω μόνο από Αμερική γύρω στα 850 ευρώ με μεταφορικά, αλλά θα με σκίσουν στο τελωνείο και βάλε και τοποθέτηση και δεν ξέρω τι άλλο δεν θα πάει κοντά στα 1350 ευρώ? έστω και 150-200 λιγότερα αξίζει τον κόπο ? τον κόφτη δεν τον βγάζω δεν τρέχω τόσο πολύ!!! στο starlet gt με κοντό σασμαν, ίδιο μοτερ και 185/55/14 στα 200 στο κοντερ βάραγε ο κόφτης! με 60αρι προφιλ εχω πάει και πάνω απο 200+ και δεν βάρεσε αλλά μετά τελείωσε η ευθεία!!! σε μέτρηση με το GPS τα 200 στο κοντερ ήτανε 180 πραγματικα! και τα 120 ήτανε 100!
|
13-12-08, 13:32
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
|
|
Μπορεις να κανεις καμια βολτα απο κανα συνεργειο TOYOTA και να κοιταξεις για κανενα χαλασμενο αμορτισερ ειτε να πας σε κανεναν μαντρα που πουλαει μεταχειρισμενα και να παρεις κανενα σκασμενο αμορτισερ ωστε να μην στο χρεωσει. Δες μια φωτο απο την χαλασμενη πισω μπουκαλα της JIC που εχα πριν την D2
Μπραβο σου παντως που δεν τρεχεις.Μακαρι να μπορουσα και εγω να το κανω αλλα καθε φορα που βγαινω εθνικη αν δεν κατεβασω μια το κοντερ δεν ησυχαζω.
|
13-12-08, 17:48
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
φίλε εγώ είμαι μαμά και θεωρώ τα μαύρα kyb που έχω πάνω μόνο για χαλαρή οδήγηση και τίποτα περισσότερο. Ακόμα και σε μαμά αμάξι αν το πατάς λίγο είναι βάρκα γιαλό. Είναι φτηνά βέβαια (θετικό αυτό) αλλά το οτι τα προτίμησα έχει να κάνει με άλλα πράγματα...
|
Αν τα συνδιάσεις με σκληρά ελατήρια δεν είναι βάρκα γιαλό.Είναι ένας επαρκής συνδιασμός,ειδικά για τους δρόμους μας...
|
14-12-08, 19:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! έχω σαλτάρει! αύριο θα μιλήσω και με τον μηχανικό μου να δω μήπως έχει καμιά άκρη για φτηνά, πάντως τα coilovers αν δεν είναι από εξωτερικό εδώ στο Ελλαδισταν πάνε πάνω από 1000 ευρώ οπότε τα ξεχνάω. Για τα koni τώρα παραδέχομαι ότι είναι καλά στα κρατήματα κτλ αλλά στο Starlet GT που είχα, και βαράγανε πολύ ακόμα και σε μαλακή ρύθμιση αλλά και μου πάθανε πολλές φορές ζημιές. Ειδικά που πηγαινόρχομαι στην δουλειά με το αμάξι έχει τρελές λακούβες-σαμαράκια-χαντάκια και άλλα καλά και τα φοβάμαι ότι θα σπάνε συχνά! δεν γίνεται να πηγαίνεις και συνέχεια με 10-20χλμ!!! υπάρχουν και άλλοι από πίσω μας!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16862702 seconds (80,08% PHP - 19,92% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|