Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
06-02-10, 12:49
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
06-02-10, 12:57
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
dimitrise111 Αυτό ακριβώς είναι και το νόημα των όσων έχω γράψει.
|
|
|
|
06-02-10, 14:17
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Tarzan πόσο τις έβαλες και από που?Γιατί προτιμάς τις hotbits??Από άνεση σε σχέση με τις μαμά τι λένε οι XYZ?
|
Λοιπόν εγώ τις έβαλα το καλοκαίρι 1000Ε αλλά μέσω του μηχανικού μου τις πήραμε λίγο πιο φθηνά, από άνεση είναι πάρα πολύ καλές, δεν ξέρω ίσως να είναι το 60άρι προφίλ που έχω τώρα στα λάστιχα, αλλά να σκεφτείς είχε μπει φίλος μου μέσα όταν τις είχα βάλει και με ρώταγε ΠΟΤΕ θα τις βάλω(δεν είχε καταλάβει διαφορά)Εντάξει όμως, μια διαφορά την έχει!!!Φυσικά τις εχω στο τέρμα μαλακό μέσα στην πόλη, αλλά όταν τις σφίγκω έχουν απίστευτη αίσθηση.Οσο για τις hot bits, έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως διπλό ελατήριο και εξωτερικό δοχείο αζώτου, επίσης έχεις και άλλες επιλογές, όπως να επιλέξεις πιο σκληρο ελατήριο κτλ!Μιλάω για τις hot bits DT1.Αν θυμάμαι καλά κάνουν γύρω στα 1300Ε,ενώ οι xyz δεν νομίζω να κάνουν πάνω από 1000Ε!Αυτά!
ΑΑΑΑ επίσης για τον Ζήση:650 τα αμορτισέρ, 250 τα ελατήρια, σύνολο 900!Με άλλα 200max ευρώ έχει coilover τοποθετημένη!!Που πιστεύω ότι έχει διαφορα από τα agx..σκεψου το
|
06-02-10, 14:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Εγώ είπα ότι τις agx τις φορούσα στο Yaris και δεν μου άρεσαν καθόλου..Θα μου πεις άλλο το Yaris και άλλο το Corolla...Αλλά όταν έχεις προσωπική εμπειρία από κάτι που δεν σε ικανοποιούσε δεν το ρισκάρεις να δώσεις τόσα λεφτά για να το βάλεις ξανά..Μπορεί στο Corolla να είναι η καλύτερη επιλογή τα συγκεκριμένα αμορτισέρ απλά εγώ δεν το ρισκάρω..
|
|
|
|
06-02-10, 16:05
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos
Αυτή είναι η γνώμη σας.Θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά πως την AGX με ελατήρια MAD 6ποντα τη φοράω κοντά στα 5 χρόνια με κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα.Γιατί έχετε κολλήσει και μόνιμα πιπιλάτε αυτήν την καραμέλα "τα AGX ΔΕΝ κάνουν για χαμήλωμα",δεν έχω καταλάβει.Άν είναι σφιχτή ή χαλαρή,αν κοπανάει ή δεν κοπανάει είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.
Μήν είσαστε κάθετοι και μην τα ισσοπεδόνετε όλα.
Σε λίγο θα μου πείτε πως "έτυχε σε εσένα" ή πως δεν ξέρω το αυτοκίνητό μου.
Δείτε και λίγο παραπέρα,πείτε την γνώμη σας αλλά τεκμηριώστε την,εγώ οτι λέω το λέω με στοιχεία,4 χρόνια το επιβεβαιώνω κάθε φορά που οδηγάω το corolla μου,οπότε φράσεις του τύπου "μου είπε ένας φίλος μου","το άκουσα σε μια συζήτηση","το είπε ο μηχανικός μου","το είπε η θεία του κουμπάρου της ξαδέρφης του Βαγγέλη του μπακάλη ο γκόμενος της κόρης του" δεν μου λένε τίποτα.Όποιος θέλει μπορούμε να κανονίσουμε μια βόλτα με το corolla μου για να έχει πραγματική άποψη.
Προς θεού δεν θέλω να δημιουργήσω "καταστάσεις" αλλά ειλικρινά κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.
Φιλικά Νίκος
|
+1 Πολυ σωστος!και γω το χω ξαναπει οτι εχω μπει σε 111 με agx και 5ποντα και εστριβε πολυ καλυτερα απο το δικο μου,ειδικα σε κομματια που το δικο μου πηγαινε βαρκα γιαλο αυτο βιδωνε κατω και παταγε πολυ καλυτερα!
|
|
|
06-02-10, 18:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος τα χαμήλωσε τόσο πολύ είναι και καλό! δεν λέω ότι δεν λέει αλήθεια όπως είπα μπορεί με τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ελατήρια να παίζουν καλά! με eibach 3,5 ΔΕΝ παίζουν και εγώ τα έβαλα και άλλοι εδώ μέσα, ας πουν μόνοι τους χώρια τι είπε η αντιπροσωπεία και μηχανικοί και εγώ μιλάω με αποδείξεις. Και επειδή και εγω ΔΕΝ ρίσκαρα να δωσω 200 ευρώ + για άλλα ελατήρια και να το ρισκάρω αν δουλεύει σωστά η ανάρτηση προτίμησα τα μαμά που μου τα χάρισαν για να μην χαλάω άσκοπα χρήματα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και αν ποτέ θελήσω ξανά χαμήλωμα θα πάω ΜΟΝΟ σε coilovers που είναι η σωστότερη λύση και δεν ταλαιπωρείς τα αμορτισερ αλλά έχουν και τα καλύτερα κρατήματα. Το να χαμηλώνουμε αμορτισερ μειώνοντας την διαδρομή τους για να έχουμε κρατήματα δεν το θεωρώ προσωπικά καλή λύση και δεν πρόκειτε ποτέ να το ξανακάνω μετά από αυτά που έχω πάθει. Αν ήξερα από την αρχή ότι δεν θα έκαναν με τα ελατήρια χαμηλωματος eibach που είχα θα είχα βάλει koni kitrina, όταν τα είχα σε starlet gt με ίδια μάρκα ελατηρίων έμπαινε τρένο το αμάξι. φοβήθηκα όμως μην μου βγάζουν ζημιές συνέχεια και κόβω βόλτες στην Φρατζή μετά για επισκευές. Για τις hotbits Dτ1 αυτές με τις φιάλες στο πλαι οδήγησα corolla EE111 f/L και είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κρατήματα, αλλά δεν έκανα ανταλλαγή τότε επειδή είχα νέα AGX και δεν μου άρεσε η αίσθηση του "διαβάσματος" του δρόμου κοινό χαρακτηριστικό των στενοπιάτελων ελατηρίων. Δυστυχώς αυτά δεν πάνε μαζί άνεση και κρατηματα απλά μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον τώρα χωραω ολόκληρος κάτω από το αμάξι και κάνω εργασίες ΧΩΡΙΣ να το σηκώνω με γρύλο!!!!
Υ/Γ όσοι έχουν κοιλίτσα να μην το δοκιμάσουν γιατί θα σφηνώσουν και θα χρειαστεί γρύλος! :Ppppp
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-02-10 στις 18:58.
|
06-02-10, 18:57
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Πες μας και καμία τιμή, και το site να τις δούμε και εμείς!
|
sait δεν εχω βρει ουτε εγω νικηφορε αλλα στην εκθεση ο εκει αντιπροσωπος μου ειχε πει 750 ευρω σαν προσφορα εκθεσης και οτι αν την αγοραζα αργοτερα κανουν γυρω στα 900 ευρω!Πραγματικα πολυ δελεαστικη τιμη αν σκεφτεις οτι μερικους καποιοι τους πουλανε 900 agx μαζι με ελατηρια...
06-02-10, 19:06
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
|
ναι αυτες που μου ειχε δειξει ηταν με ρυθμιζομενα top mounts τις εχω δει και φορεμενες σε ενα 111 σενταν turbo που το χε για πωληση καποιος τοτε στην εκθεση
|
|
|
06-02-10, 19:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Φαντάσου ότι εγώ τα AGX με τα 1000 ζόρια τα έβαλα με 600 ευρώ, βάλε άλλα 30 για ευθυγράμμιση, βαλε ότι άλλαξα ολα τα bump stops και 2 μπροστινά top mounts ( είχαν ζημιά), σκέψου μετά τι τράβηξα που το αμάξι ήταν βάρκα γιαλο με τα eibach, αν έδινα άλλα 200+ και να μην ημουν σίγουρος αν θα είναι οκ, όταν ΟΛΟΙ μου έλεγαν δεν κάνει για χαμήλωμα εγώ τι να έκανα? μου χάρισαν μαμά και έβαλα αυτά, αλλά τελικά μια χαρά τα βολεύτηκα, γιαυτό λέω αν το ήξερα από την αρχή θα έβαζα coilovers! btw είχα βρει μαγαζί στην Κρήτη που είχε κονι κιτρινα μαζί με ελατήρια ίδια μάρκα (μάλλον μαμίσιου ύψους) με 580 ευρω!!!!! δείτε :
www.tpauto.gr
Οι τιμές αν δείτε είναι εξαιρετικά χαμηλές!!!
Aυτές τις G4 τις ξέρει κανείς? http://www.justjap.com/parts/new/G4/...sionkitbig.jpg
http://www.skylinesaustralia.com/for...oto-20416.jpeg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-02-10 στις 19:18.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19318795 seconds (82,92% PHP - 17,08% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|