6ποντα ελατηρια σε AGX???? εμένα μου κάνει περισσότερο εντύπωση ότι όλοι λένε ότι τα αμορτισερ αυτά δεν δουλεύουν σωστά με ελατήρια πάνω από 3cm, εμένα τελικά όταν αν θυμάσαι το είχαμε συζητήσει το θέμα τελικά το πρόβλημα είχε να κάνει ότι τα ελατήρια μου ήταν για πέταμα και όχι ότι δεν δούλευαν τα αμορτισερ με τα ελατήρια αυτά. Τελικά βρέθηκε κάποιος και μου έδωσε μαμίσια και έβαλα αυτά και ησύχασα, όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν ήθελα να αγοράσω μεταχειρισμένα και δεν ήθελα να σκάσω και 200+ για νέα. Αν τα ήξερα από την αρχή αυτά και φυσικά ότι αναγκάστηκα να αλλάξω 2 top mounts μπροστινά λόγω φθορών, καθώς και όλα τα bump stops, θα είχα πάει πχ σε D2 coilovers. Για τις μετρήσεις αναρτήσεων στο ΚΤΕΟ παίζει μεγάλο ρόλο πόσο αέρα έχεις στα λάστιχα καθώς και αν τα ελατήρια αν είναι χαμηλώματος, εκεί μετράνε τις αποσβέσεις, οπότε σε σένα που είναι τόσο χαμηλωμένο δείχνει πολύ μεγάλα νούμερα. Αν δεις σε άλλους με μαμα αμορτισερ και ελατήρια καινούρια λέει πολύ χαμηλώτερα νούμερα από τα δικά σου! γιαυτό δεν πέρνουμε και στα πολύ σοβαρά τις μετρήσεις στο ΚΤΕΟ. Εγώ κρίνω στον δρόμο. Πάντως αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα μετά από τόσα χρόνια και με τόσο πολύ χαμήλωμα, θα τα προσέχεις πάρα πολύ τότε, εντύπωση μου κάνει, μπράβο.
Για να δούμε τι λέει εμένα με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ AGX και μαμά ελατήρια με λίγα χλμ.
Μπροστά αριστερά : 68 % Δεξιά : 67 %
Πίσω αριστερά : 60 % και δεξιά : 62 %
Εμένα στο ΚΤΕΟ όταν πήγα η σκάλα ήταν στο 2.
Εσένα Νίκο πόσο ήταν? έχει μεγάλη σημασία και αυτό στις μετρήσεις. Ανάλογα νούμερα έβγαλε και το micra του father με καινούρια μαμίσια αμορτισερ.
Φυσικά στον δρόμο δεν έχουν κανένα πρόβλημα και τα νούμερα στο ΚΤΕΟ κρίνονται ως άψογα νέων αμορτισερ. Eίδα έχεις και λάστιχα 195/45/15, εμένα είναι 195/50/15 γιατί βλέπω στις φωτος εσένα με 6cm και εμένα όταν ήταν με 3.5cm χαμήλωμα και δείχνει το ίδιο χαμηλό το αμάξι! πόσο πάνε τα 45αρια λάστιχα? νομίζω είναι πολύ ποιο ακριβά από τα ανάλογα σε 50αρι προφιλ. Επίσης πολλοί με πρόβλημα στα αμορτισερ για να περνάνε βάζουν πολύ αέρα για λάστιχα και ξεγελάνε το μηχάνημα και βγάζει μεγάλα νούμερα! Γιαυτό και λέω τις μετρήσεις στο ΚΤΕΟ δεν τις πολυπέρνουμε σοβαρά υπόψην.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 08-05-09 στις 20:41.
|