δεν ξέρω τι έκανε αυτό που λες, εμένα το starlet κοπάναγε πολύ και ήταν καραφραπεδιέρα, και μιλάω με 3,5cm χαμήλωμα, μπροστά +360 μοίρες σκλήρημα και πίσω +180 (μισό κύκλο), εκεί είχαν ρύθμιση 2 πλήρης στροφές. Πραγματικά σε χωματόδρομο ήπιας μορφής δεν μπορούσε να πάει πάνω από 20χλμ και πολλά ήταν. Βάραγε ΤΡΟΜΕΡΑ. Τώρα αν σε corolla έχει άλλη συμπεριφορά δεν ξέρω. Εγώ μίλησα για το δικό μου και μόνο. Και μου έβγαλαν πολλές ζημιές, αυτός ήταν και νούμερο 1 λόγος που δεν έβαλα τώρα στην corolla koni κίτρινα, αλλά AGX. Btw τα κόνι τα κιτρινα δεν γίνεται να μην κοπανάνε είναι πολύ σκληρά αμορτισερ, ακόμα και τέρμα μαλακά να τα έχεις αν είναι χαμηλωμενα κοπανάνε, μόνο αν έχεις πάνω μαμά ελατήρια είναι καλά. Τα έκανα και έτσι για 2-3 μήνες πριν γίνει τροπέτο το starlet. Kαι είχα δοκιμάσει και 2 ζευγάρια ελατήρια χαμηλώματος και μαμίσια, άρα δεν μιλάω θεωρητικά. Και κάτι άλλο αν δεν δοκιμάσετε coilovers δεν ξέρετε, απλά με τέτοιες ξεχνάτε οτιδήποτε άλλο! στρίβουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!! και η πλάκα είναι οτι το αμάξι δεν χτυπάει, δεν βαραει και στρίβει τρελά!!! απλά έχουν μια περίεργη αίσθηση επειδή διαβάζουν τον δρόμο απόλυτα που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε και με ενοχλούσε, τουλάχιστον στις hotbits που δοκίμασα. Σε TEIN super street όμως σε starlet glanza ήταν απίστευτη ανάρτηση, δεν εχω δει τίποτα καλύτερο, αλλά πολλά τα λεφτα και δεν θα τα έδινα με τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-06-09 στις 22:48.
|