Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-02-09, 23:39
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε το κοντερ ΟΚ! Αλλα τα αγγλικα windows τι τα θες? Αφου ολα τα προγραμματα ειναι στα Ελληνικα ή Αγγλικα!
μπας και καταφέρω να συνδέσω στο usb τον ultimate και να βλέπω στην οθόνη τιμές από αισθητήρες του μοτέρ + το ψάρωμα των υπολοίπων που θα βλέπουν ΑΕ86 με windows ce που το πάς ??????????
Παλιά 03-02-09, 20:45
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos Εμφάνιση μηνυμάτων
μπας και καταφέρω να συνδέσω στο usb τον ultimate και να βλέπω στην οθόνη τιμές από αισθητήρες του μοτέρ + το ψάρωμα των υπολοίπων που θα βλέπουν ΑΕ86 με windows ce που το πάς ??????????

Το Usb το βλεπεις μεσα απο τα windows? Μου φαινεται λιγο χλωμο. Για δωσε καμια λεπτομερια!

Παντως ενημερωτικα γινεται να αλλαχτει η γλωσσα. Εαν μετα απο καθε επανεκινηση το μηχανημα κραταγε τις ρυθμισεις του μητρωου και δεν επανεφερε τις εργοστασιακες , θα ηταν πολυ απλα τα πραγματα.... Δυστηχως τωρα ομως πρεπει να γινει "επανεγκατασταση" των windows. Εγω δεν το κανω και ουτε προκειται , γιατι πολυ απλα αμα γινει 1 στραβη , το μηχανημα αχρηστευεται μετα.....

Λοιπον θα ποσταρω την πρωτη λυση που ειναι απλη και οποιος θελει την δοκιμαζει ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΗΝΗ

Κανω Paste την λυση απο αλλο φορουμ.

Παράθεση:
Απ' όσο διαβάζω στο θέμα πολύς κόσμος που αγοράζει κινέζικες συσκευές (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) έχει πρόβλημα με την σωστή απεικόνηση των Τahoma και άλλων γραμματοσειρών (Aραίωση γραμμάτων-μη σωστή εμφάνιση Ελληνικών-μπερδεμένο και παράξενο στυλ γραφής στα μενού των Windows) και οι προτεινόμενες λύσεις με το MortScript δεν έφερναν το ποθητό αποτέλεσμα....

Εάν πηγαίνοντας από το Control panel των Windows στις τοπικές ρυθμίσεις (Regional Settings/User Interface Language) βλέπετε την παρακάτω εικόνα :

σημαίνει ότι η γλώσσα του συστήματός σας είναι ρυθμισμένη στα ΚΙΝΕΖΙΚΑ και σε αυτό οφείλονται όλα τα παραπάνω προβλήματα!

Στην δική μου συσκευή (δεν έχω αγοράσει από την Κίνα, αλλά είχα τα ίδια προβλήματα), όλα αυτά διορθώθηκαν ως δια μαγείας αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στην Registry στα πεδία που αφορούν στην γλώσσα του συστήματος μου και συγκεκριμένα :

HKEY_CURRENT_USER/MUI/CurLang
HKEY_LOCAL-MACHINE/MUI/SysLang
HKEY_LOCAL-MACHINE/nls/DeufaltLCID

όπου όλες οι τιμές διορθώθηκαν από 2052 (Κινέζικα) σε 1033 (Αγγλικά)

Πάτησα ok και επανακκίνησα την συσκευή!

Πηγαίνοντας στην συνέχεια στο Control panel των Windows στις τοπικές ρυθμίσεις (Regional Settings/User Interface Language) είδα ότι πλέον η γλώσσα που χρησιμοποιεί το σύστημά μου είναι τα Αγγλικά!

-Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το επίσημο site της MS http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms904189.aspx και από εδώ http://publib.boulder.ibm.com/infoce...ll_guide14.htm

-Για την επεξεργασία της Registry χρησιμοποιήθηκε το freeware πρόγραμμα CERegistry Editor από εδώ http://ceregeditor.mdsoft.pl/index.php?id=3&lang=en.
Εγκαθίσταται στο pc και επικονωνεί με την συσκευή κάθε φορά που την συνδέουμε μέσω active sync. Mπορεί να γίνει και μέσα από την συσκευή με την έκδοση για WinCE.

-Για την ιστορία αναφέρω ότι η δική μου συσκευή είναι το νέο μοντέλο της MLS-4810, το οποίο φυσικά και δεν το πήρα από την ΚΙΝΑ!!!
Η MLS ξέρει καλύτερα γιατί στις ρυθμίσεις μητρώου η DEUFALT ρύθμιση γλώσσας του συστήματος είναι τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!

Για του λόγου το αληθές :

-ΠΡΙΝ
-ΜΕΤΑ

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 04-02-09, 10:47
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οχι electro εγώ δεν έχω πρόβλημα εμφάνισης ελληνικών στις εφαρμογές αλλά στα παράθυρα των windows ce του μηχανήματος ... εκεί θέλω να εξελληνιστεί !
Παλιά 07-02-09, 20:33
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos Εμφάνιση μηνυμάτων
οχι electro εγώ δεν έχω πρόβλημα εμφάνισης ελληνικών στις εφαρμογές αλλά στα παράθυρα των windows ce του μηχανήματος ... εκεί θέλω να εξελληνιστεί !

Με αυτο το κολπο που εβαλα αλλαζει η γλωσσα εμφανισης των windows σε ελληνικα και ταυτοχρονα λυνονται και πολλα αλλα προβληματα εμφανισης ελληνικων , το οποιο δεν συμβαινει σε ολα τα μηχανακια...

Παλιά 27-04-09, 15:46
Το avatar του χρήστη salonikios
salonikios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: salonika
Δύναμη Σεβασμού: 246
salonikios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βρηκα ενα ωραιο μηχανημα 2din και ψηθηκα να το αγορασω.το καλο ειναι οτι εχει μια δικια του ¨βαση¨ οποτε δε χρειαζεται να δωσει κανεις επιλεον τα 150 ευρω που κοστιζουν οι αεραγωγου ωστε να κατσει ακριβως η οθονη.σε χαρακτηριστικα αποτι βλεπω εχει τα παντα σχεδον και ειναι και αρκετα φθηνο(350 ευρω με τα μεταφορικα περιπου!!!!!),το μονο μειονεκτημα ειναι η τα κουμπια που σε μια φωτο φαινονται κοκκινα και το βραδυ μεσα το σαλονι θανει σαν τσιρκο(πρασινο+κοκκινο).επισης λεει για 5 τεμαχια και ανω μπορουμε να τα παρουμε σε καλυτερη τιμη.οποτε αν θελουν κιαλλοι κανονιζουμε ενα group buy.για ριξτε μια ματια να το δει οποιος θελει και να πει και την γνωμη του.

http://www.autodvdgps.com/index.php?...du cts_id=393

http://cgi.ebay.com/Toyota-Corolla-2...1%7C294%3A 50
Παλιά 29-04-09, 13:04
Dilliger Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 0
Dilliger είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδες...μιλησα με τον κινεζο στο skype...μου ειπε οτι παιζει τα παντα (dest , igo κλπ), κοστιζει 465 $ με μεταφορα μεσω EMS - Και μου αναφερε οτι με EMS δεν πληρωνεις τελωνειο...κλπ...το αναφερει ως δωρο κλπ με μικρη αξια... ΠΩΣ το βλεπετε?
Παλιά 11-05-09, 16:55
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dilliger Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδες...μιλησα με τον κινεζο στο skype...μου ειπε οτι παιζει τα παντα (dest , igo κλπ), κοστιζει 465 $ με μεταφορα μεσω EMS - Και μου αναφερε οτι με EMS δεν πληρωνεις τελωνειο...κλπ...το αναφερει ως δωρο κλπ με μικρη αξια... ΠΩΣ το βλεπετε?

Φιλε μου, καλσπερα.

Σε ποιο μηχανημα αναφερεσε?

Παλιά 12-05-09, 08:50
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Ερώτηση τώρα που το θυμήθηκα: Όπως ήδη έχω αναφέρει, έχω βάλει αυτή την κεραία για την TV στο car dvd στο μπροστινό παρμπριζ. Έχω παρατηρήσει ότι στον ίδιο δρόμο έχω διαφορετική ποιότητα σήματος ανάλογα με την κατεύθυνση. Δηλαδή για παράδειγμα εάν πηγαίνω προς τον Πύργο το σήμα σε ορισμένα σημεία είναι χειρότερο από ότι όταν έρχομαι από Πύργο. Αυτό υποθέτω ότι έχει να κάνει με την θέση της κεραίας. Εάν δηλαδή πηγαίνοντας προς Πύργο το σήμα έρχεται από το πίσω μέρος, λογικά δεν θα έχω καλό σήμα αφού η κεραία είναι τοποθετημένη μπροστά.

Εάν τοποθετήσω και δεύτερη κεραία στο πίσω παρμπρίζ, βάζοντας ένα διπλό ανταπτοράκι στο car dvd, αφού δεν έχει διπλή υποδοχή για κεραία, θα κάνω τίποτα ή τσάμπα τα 55 ευρώ;
Παλιά 12-05-09, 10:53
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Κανένας τρόπος να το συνδέσεις με την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου δεν υπάρχει?
ή να βγάλεις εξωτερικά μια κεραία?
Παλιά 12-05-09, 11:05
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανένας τρόπος να το συνδέσεις με την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου δεν υπάρχει?
ή να βγάλεις εξωτερικά μια κεραία?
Για την κεραία του αυτοκινήτου δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει και εάν είναι διαφορετικού τύπου οι κεραίες ραδιοφώνου και TV. Για εξωτερική κεραία υπάρχουν τέτοιες. Είχε βάλει και ο tigraki στη δικιά του Ε15, δες εδώ. Αλλά αφού έχω πάρει αυτή που έχω και είμαι και πολύ ικανοποιημένος λέω μήπως κάνω κάτι καλύτερο με μία δεύτερη...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,23612309 seconds (84,62% PHP - 15,38% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com