Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
05-06-08, 23:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
άμα θέτε dest7 + χαρτες σφυρίξτε !!!
06-06-08, 00:11
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απο την στιγμη που παιζει το destinator 6 , θα παιζει και το 7 , χωρις προβλημα... Το μονο προβλημα , που ισως υπαρχει ειναι με τις ελληνικες γραμματοσειρες! Επειδη θα μπω αυριο και θα βγω Δευτερα , να του πειτε να κανει τεστ με την Ελληνικη γλωσσα και οχι με την Αγγλικη!!!!
@exs
Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου! Θα κοιταξω για κατι που να τα παιζει αυτα , αν και το bluetooth δεν νομιζω να ξερει κανεις πωλητης για το αυτοματο , εκτος εαν το τσεκαρει....
Α! Και κατι αλλο! Για παρτε και το νεο μοντελο απο trade solution.....
http://www.tradesolution.hk/e/produc...A7CC56BE555CE1
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 06-06-08 στις 00:42.
|
06-06-08, 09:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εχει κανεις τους τελευταίους Ελληνικούς χάρτες της Garmin? Ποια έκδοση ειναι η πιο πρόσφατη?
|
09-06-08, 21:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Νεότερα από τον Ρώσο. Δοκίμασε το GPS Box με το Destinator 7 και δούλεψε κανονικά όπως αναμενόταν άλλωστε. Μου έστειλε και φωτογραφίες.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
άμα θέτε dest7 + χαρτες σφυρίξτε !!!
|
Το έπιασες το υπονοούμενο, έτσι Γιώργο;
09-06-08, 21:13
|
|
|
|
|
|
Λοιπον Ανδρεα , θα τον βαλεις να το δοκιμασει και με ελληνικα για να δουμε εαν υπαρχει το προβλημα με τις γραμματοσειρες! Στα Αγγλικα δεν εμφανιζεται αυτο το προβλημα..... Εαν υπαρχει , τοτε για να τρεχει σωστα καθε φορα χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια και σε μερικα δεν γινεται τιποτα.... Για παραδειγμα στο δικο μου ακομα το ψαχνω.....
|
09-06-08, 21:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Ρε Αντρίκο καλά τα λες και δίκιο έχεις, αλλά θα πρέπει να τον βοηθήσουμε και να του βρούμε το ελληνικό Dest για να το δοκιμάσει. Έστω κάποιο Link από όπου θα μπορούσε να το κατεβάσει και να το δοκιμάσει. Μου το ζήτησε και ο ίδιος αυτό έτσι και αλλιώς. Εγώ δεν έχω το 7, διαφορετικά θα του το έστελνα με κάποιο τρόπο. Καμία ιδέα;
09-06-08, 21:26
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ρε Αντρίκο καλά τα λες και δίκιο έχεις, αλλά θα πρέπει να τον βοηθήσουμε και να του βρούμε το ελληνικό Dest για να το δοκιμάσει. Έστω κάποιο Link από όπου θα μπορούσε να το κατεβάσει και να το δοκιμάσει. Μου το ζήτησε και ο ίδιος αυτό έτσι και αλλιώς. Εγώ δεν έχω το 7, διαφορετικά θα του το έστελνα με κάποιο τρόπο. Καμία ιδέα;
|
Λοιπον δεν χρειαζεται να του στειλουμε ολο το dest , αλλα μονο τους φακελους με την ελληνικη γλωσσα.... Θα κανω ενα κουμαντο και θα ξαναποσταρω!
|
10-06-08, 12:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Λοιπον δεν χρειαζεται να του στειλουμε ολο το dest , αλλα μονο τους φακελους με την ελληνικη γλωσσα.... Θα κανω ενα κουμαντο και θα ξαναποσταρω!
|
Για κάνε τα κουμάντα σου να δούμε...
10-06-08, 12:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Για κάνε τα κουμάντα σου να δούμε...
|
Παρόν... Φώναξε κανένας τα κομμάντα;;; εδώ είμαι!!!
ααα τα κουμάντα είπατε... χμ! είναι που δεν ακούω και πολύ καλά απο εκείνο το τραύμα στο αφτί στην Καμπότζη!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
10-06-08, 19:55
|
|
|
|
|
|
Λοιπον ετοιμα τα αρχεια για τα ελληνικα :
Παράθεση:
http://rapidshare.com/files/10703910...88.11.zip.html
Αφού αποσυμπιέσετε το επισυναπτόμενο παρακάτω αρχείο αντιγράφετε τους φακέλους:
1. Greek στην θέση DestinatorApps\Destinator\Language για μενού στην Ελληνική γλώσσα.
2. Greek στην θέση DestinatorApps\Destinator\Voice για ήχους στην Ελληνική γλώσσα.
3. panosha780 στην θέση DestinatorApps\Destinator\Skin για εναλλακτικά χρώματα χάρτη και καλύτερη ταχύτητα.
4. Τον φάκελο FORLINKS και το αρχείο Pois.ini στην θέση DestinatorApps\Destinator\UserData για τις αποφυγές του τελευταίου Ελληνικού χάρτη και κάποιες διορθώσεις στα μενού των Χρήσιμων.
|
Ανδρεα , το μονο που θα κανεις ειναι να τα πεις του Ρωσσου , τις οδηγιες. Sorry που δεν το κανω εγω , αλλα δεν προλαβαινω....
Επισης ετοιμαζω μια εκπληξουλα για τους οσους εχουν βαλει μηχανημα στο αμαξι μας και εχει gps. Θα δωσω μια νοτα , απο Toyota , στο Interface του.... Υπομονη και εκει γιατι ειναι λιγο δυσκολο και θελει ψαξιμο και χρονο.... Γινεται ομως σιγουρα και πιστευω το τελικο αποτελεσμα θα ειναι καλο!
ΥΓ: Ευχαριστω πολυ το navimania forum ,οπου ειμαι και μελος , για την ελληνικη γλωσσα στο dest 7.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20213890 seconds (81,01% PHP - 18,99% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|