Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Μου φαινεται πολυ απλο. Η τιμη του ειναι καλη , αλλα δεν εχει αυτο το κατι που θα σε κανει να το παρεις. Ενα θελεις μονο να εχεις ενα dvd και να βλεπεις TV κατα την διαρκεια της οδηγησης , καλο ειναι παρτο!!!!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Παρέλαβα και το δικό μου... Επιτέλους...
Η αλήθεια είναι ότι έχω πήξει στο καλώδιο... Μου φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία... Παραθέτω και τις πρώτες φωτογραφίες με ό,τι είχε μέσα η συσκευασία.
Να υποθέσω ότι όπως και να έχει χρειάζομαι βασικά μία θήκη 2din, έτσι δεν είναι;
Θα διαβάσω σιγά-σιγά και το manual για να δω αναλυτικά και όλες τις λειτουργίες.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 224
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Η αλήθεια είναι ότι έχω πήξει στο καλώδιο... Μου φαίνεται βουνό η όλη διαδικασία... Παραθέτω και τις πρώτες φωτογραφίες με ό,τι είχε μέσα η συσκευασία.
Να υποθέσω ότι όπως και να έχει χρειάζομαι βασικά μία θήκη 2din, έτσι δεν είναι;
Θα διαβάσω σιγά-σιγά και το manual για να δω αναλυτικά και όλες τις λειτουργίες.
γιατί να χρειάζεται αντάπτορα 2din, δεν εφαρμόζει ακριβώς;
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Καλοριζικο!!!!!
Ανδρεα θελω επειγοντως να μου πεις τι λεει αυτο το φυλαδιο για τα χειρηστηρια στο τιμονι και τι καλωδια εχει το μηχανημα για αυτο!!!! Μπας και βγαλουμε καμια ακρη....
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
γιατί να χρειάζεται αντάπτορα 2din, δεν εφαρμόζει ακριβώς;
Κοίτα Χάρη το Τ-6800 είναι (τελικά) ένα επίπεδο car dvd σαν όλα τα άλλα, απλά έχει έτοιμες συνδέσεις για την Corolla και ένα πολύ όμορφο interface με το σηματάκι της ΤΟΥΟΤΑ. Οπότε υποθέτω ότι θα χρειάζεται μία θήκη 2din.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ανδρεα θελω επειγοντως να μου πεις τι λεει αυτο το φυλαδιο για τα χειρηστηρια στο τιμονι και τι καλωδια εχει το μηχανημα για αυτο!!!! Μπας και βγαλουμε καμια ακρη....
Αντρίκο σου επισυνάπτω σε αρχείο pdf το δίφυλλο που είχε μέσα το πακέτο για το Steering Wheel Control, καθώς επίσης και δύο φωτό των πρόσθετων καλωδίων με την φύσα. Ελπίζω να σε βοηθήσουν...