Η τιμή πιθανόν να καταλήξει ακόμα χαμηλότερα. Στην τελευταία επικοινωνία η τιμή που μου είπε ότι θα μας πουλήσει το κάθε μηχάνημα θα είναι......... 100$. Ναι, 100$... Περιμένω νεότερο μήνυμά του για επιβεβαιώση της τιμής αυτής (ούτε εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που διάβασα...) και για την τελική τιμή συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών με EMS.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ψάχνοντας στο net βρήκα αυτό, που ουσιαστικά είναι ίδιο με το SD-6800 αλλά με built-in gps και usb (εάν κατάλαβα καλά με τα εξαιρετικά γερμανικά μου)... Το καλό είναι ότι πρόκειται για Ελβετική εταιρία η οποία κυρίως φτιάχνει car dvds για το VW group (VW-Scoda-Seat κ.λπ.). Το συγκεκριμένο μοντέλο, αν και φαίνεται ολόιδιο με το SD-6800, αναφέρει ότι είναι για το Toyota Yaris...!!! Παράξενο... Τιμή δε λέει. Θα στείλω email να μάθω λεπτομέρειες. Έχει επίσης μοντέλο και για το Auris...
|
Σχετικά με τα μοντέλα της ΖΕΝΕC
ZE-NC6105 και
ZE-NC6110 μου απάντησαν σε email που τους έστειλα ότι τα συγκεκριμενα μηχανήματα μπορούν να αγοραστούν είτε από τον τοπικό αντιπρόσωπο (χωρίς να μου αναφέρουν ποιος είναι στην περίπτωση της Ελλάδας), είτε από το on-line κατάστημα
http://www.acr.eu/ το οποίο είναι στην γερμανική γλώσσα.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ρώτησα μιας και τα μηχανήματα θα είναι διαθέσημα από Οκτώβριο/Νοέμβριο.