Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
30-01-09, 12:51
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
electrooooooooooooo που έισαι ρε παιδί ?
με το wolf θα κάνουμε τπτ ? τα εικονίδια δεν διαβάζονται και θα το προτιμούσα σε μαύρο φόντο και κόκκινο το σήμα ΤΟΥΟΤΑ για να μην "γυαλίζει" την ημέρα ...
σου έιπα επίσης ότι όταν βγαίνουν οι 2 επιλογές navigation κάτι παθαίνει η ανάλυση και φαίνεται μόνο το εικονίδιο του dest και μέχρι τη μέση (δεν χωράει στην οθόνη δλδ αυτό το screen ... 7" είναι )
Με τα αγγλικά στα win ce βρήκες άκρη ???
|
Ι am Bak!!!!! Τι εγινε ρε παιδια????
Λοιπον , φιλε alimono , το πεταξα το wolf , χρησιμοποιω μονο το αλλο ( το ασπρο μενου ) και εχω βρει την υγεια μου. Το gps το χρησιμοποιω πλεον μονο για το προγραμμα gps. Εσυ τι αλλο θες να κανεις για να σου πω την γνωμη μου.
@ Ανδρεα απο Πατρα!!!!
Τι εγινε με το gps?????? Περιμενω νεα!
|
|
|
|
30-01-09, 12:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από greekman9
μου ειπε οτι ταιριαζει χωρις μετατροπη,και επισης
how you want them to ship?
all in one shipment or 3 different shipment, because shipping cost will be different
the cost of the items its 30usd off each
if you ship them 1 by 1 its 70usd shipping cost
send all 3 at once its 195usd
but if you want to avoid tax its better to ship them 1 by 1
|
Δηλαδή σου αφήνει το dvd 480-30=450usd εάν κατάλαβα καλά... Εάν τα στείλει ένα-ένα θα σε χρεώσει μεταφορικά 70usd. Εάν τα στείλει και τα τρία μαζί θα σε χρεώσει 65usd για το καθένα. Δεν το συζητώ κάν... Να σου τα στείλει ένα-ένα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
@ Ανδρεα απο Πατρα!!!!
Τι εγινε με το gps?????? Περιμενω νεα!
|
Πριν μια-δυο μέρες μίλησα με τον Πέτρο και συμφωνήσαμε να του το στείλω να δόυμε τι κάνει στο δικό του car dvd που είναι ίδιο με το δικό μου. Θα του το στείλω την επόμενη εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου θα έρθω Αθήνα. Εάν είσαι εκεί, να συναντηθούμε και να το δοκιμάσουμε και στο δικό σου car dvd. Επίσης να δοκιμάσουμε το δικό σου GPS Box στο δικό μου car dvd, μπας και βγάλουμε καμία άκρη...
30-01-09, 13:20
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Πριν μια-δυο μέρες μίλησα με τον Πέτρο και συμφωνήσαμε να του το στείλω να δόυμε τι κάνει στο δικό του car dvd που είναι ίδιο με το δικό μου. Θα του το στείλω την επόμενη εβδομάδα. Το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου θα έρθω Αθήνα. Εάν είσαι εκεί, να συναντηθούμε και να το δοκιμάσουμε και στο δικό σου car dvd. Επίσης να δοκιμάσουμε το δικό σου GPS Box στο δικό μου car dvd, μπας και βγάλουμε καμία άκρη...
|
Ανδρεα , πολυ καλη η ιδεα σου!!!! Αρκει να μην τυχει τιποτα και λειπω , αλλα θα εχω ενημρεωσει πολυ ποιο πριν. Θα κανουμε οτι δοκιμες θελεις , αρκει να μη με βαλεις να βγαλω το δικο μου το καλωδιο , γιατι θα παθω εγκεφαλικο.....!!!!!
|
30-01-09, 13:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
αρκει να μη με βαλεις να βγαλω το δικο μου το καλωδιο , γιατι θα παθω εγκεφαλικο.....!!!!!
|
Όχι ρε φίλε, απλά θα εναλλάσουμε στα υπάρχοντα καλώδια το δικό σου και το δικό μου GPS Box... Μη μου αγχώνεσαι και σε τρέχουμε σε κανέναν
30-01-09, 14:07
|
|
Μέλος
|
|
|
|
και εγω ετσι λεω, ενα- ενα,και κατι τελευταιο γιατι σας επρηξα...
λεει στο σαιτ:tom tom or route 66 map with SD card optional 40usd
δηλαδη τους χαρτες τους βαζουμε εμεις;
|
30-01-09, 14:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Σου λέει ότι εάν θες, σου δίνει τους χάρτες για τα συγκεκριμένα προγράμματα πλοήγησης με κόστος 40usd. Μην ασχοληθείς με αυτό. Θα βρεις εδώ Ελλάδα το ελληνικό Destinator και θα κάνεις την δουλειά σου...
30-01-09, 14:29
|
|
Μέλος
|
|
|
|
ωραια,οταν θα ερθουν θα ανεβασω φωτο...
|
30-01-09, 16:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το κοντέρ ήθελα να έχω στη μέση της οθόνης και να μπορούσα να κάνω αγγλικά τα κινεζοwindows !!! πολλά ζητάω ????
30-01-09, 16:12
|
|
Μέλος
|
|
|
|
χαχαχα,οχι ρε,τι ζητας;
|
02-02-09, 20:27
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
το κοντέρ ήθελα να έχω στη μέση της οθόνης και να μπορούσα να κάνω αγγλικά τα κινεζοwindows !!! πολλά ζητάω ????
|
Βρε το κοντερ ΟΚ! Αλλα τα αγγλικα windows τι τα θες? Αφου ολα τα προγραμματα ειναι στα Ελληνικα ή Αγγλικα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19301105 seconds (77,20% PHP - 22,80% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|