Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
09-09-08, 17:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
O.K. ευχαριστώ πολύ!! Δυο τελευταίες ερωτήσεις: Οι αεραγωγοί που λες ότι πρέπει να αντικατασταθούν θα πρέπει να τους πάρω από την toyota η τους περιλαμβάνει το dvd?Αν πάνε ξεχωριστά(δηλαδή δεν τους περιλαμβάνει το dvd) σου είναι εύκολο να πεις ποσό κοστίζουν αυτοί οι αεραγωγοί? (Αν κατάλαβα σωστά οι αεραγωγοί που πρέπει να αντικατασταθούν είναι αυτοί που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του ράδιο-cd). Επίσης τα χειριστήρια στο τιμονι θα λειτουργουνε η τα ξεχνάω και αυτά?
|
09-09-08, 19:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
O.K. ευχαριστώ πολύ!! Δυο τελευταίες ερωτήσεις: Οι αεραγωγοί που λες ότι πρέπει να αντικατασταθούν θα πρέπει να τους πάρω από την toyota η τους περιλαμβάνει το dvd?Αν πάνε ξεχωριστά(δηλαδή δεν τους περιλαμβάνει το dvd) σου είναι εύκολο να πεις ποσό κοστίζουν αυτοί οι αεραγωγοί? (Αν κατάλαβα σωστά οι αεραγωγοί που πρέπει να αντικατασταθούν είναι αυτοί που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του ράδιο-cd). Επίσης τα χειριστήρια στο τιμονι θα λειτουργουνε η τα ξεχνάω και αυτά?
|
Τους αεραγωγούς δεν τους περιλαμβάνει το dvd και τους παίρνεις από την ΤΟΥΟΤΑ με κόστος γύρω στα 150 ευρώ. Είναι αυτοί ακριβώς που λες δεξιά και αριστερά. Τα χειριστήρια δεν τα ξεχνάς αφού υπάρχει (δίνεται μαζί με το dvd) σύστημα υπερύθρων και τα χειριστήρια δουλεύουν κανονικά.
10-09-08, 21:56
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Αντρίκο, τζίφος με το θέμα των γραμματοσειρών. Κατέβασα το αρχείο που λες, άλλαξα το autorun.mscr με την σωστή διαδρομή, όρισα το αρχείο autorun.exe στο path του Destinator το οποίο ναι μεν ξεκινά κανονικά, αλλά το πρόβλημα με τις γραμματοσειρές παραμένει...
|
Ανδρεα , θα το δω μηπως μπορουμε να κανουμε κατι. Αλλα θα κανεις υπομονη!
Το αλλο θεμα με την καθυστερηση , το δοκιμασες?
|
11-09-08, 08:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ανδρεα , θα το δω μηπως μπορουμε να κανουμε κατι. Αλλα θα κανεις υπομονη!
Το αλλο θεμα με την καθυστερηση , το δοκιμασες?
|
Ακόμα ψάχνω να βρω από που απενεργοποιείται το dual mode. Όταν (και αν) τα καταφέρω θα σου πω.
Για το θέμα των γραμματοσειρών, θα περιμένω μήνυμά σου...
11-09-08, 12:25
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ακόμα ψάχνω να βρω από που απενεργοποιείται το dual mode. Όταν (και αν) τα καταφέρω θα σου πω.
Για το θέμα των γραμματοσειρών, θα περιμένω μήνυμά σου... :no mail:
|
Λοιπον κανε 2 πραγματακια που μου ερχονται στο μυαλο , διαβαζοντας το manual της συσκευης σου. Καταρχην κλεισε την συσκευη και πατησε το , να κουμπι navi. Να δεις εαν θα αναψει και θα παει κατευθειαν στο gps. Επισης εαν δεν , πατησε στο μενου και πηγαινε καπου που δεν εχεις κατι συνδεδεμενο , πχ ipod , aux ή sd (εαν εχεις μεσα , βγαλτη). Και δοκιμασε το.
ΥΓ: Παντως στο manual δεν αναφερει ξεκαθαρα οτι μπορει να απενεργοποιηθει. Αναφερει μονο πως μπορεις να ακους μουσικη ταυτοχρονονα με navi
|
11-09-08, 14:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Λοιπον κανε 2 πραγματακια που μου ερχονται στο μυαλο , διαβαζοντας το manual της συσκευης σου. Καταρχην κλεισε την συσκευη και πατησε το , να κουμπι navi. Να δεις εαν θα αναψει και θα παει κατευθειαν στο gps. Επισης εαν δεν , πατησε στο μενου και πηγαινε καπου που δεν εχεις κατι συνδεδεμενο , πχ ipod , aux ή sd (εαν εχεις μεσα , βγαλτη). Και δοκιμασε το.
ΥΓ: Παντως στο manual δεν αναφερει ξεκαθαρα οτι μπορει να απενεργοποιηθει. Αναφερει μονο πως μπορεις να ακους μουσικη ταυτοχρονονα με navi
|
To έκανα και αυτό Ανδρέα αλλά και πάλι τίποτα δεν γίνεται. Έστειλα και mail στον Pavel μήπως ξέρει αυτός πως γίνεται...
11-09-08, 14:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
να σας δωσω και ενα tip για την κεραια του gps .
εγω στην 12αρα την τοποθετω μεσα απο το ταμπλο πανω απο το ντουλαπακι λιγο αριστερα απο τον αεροσακο που εχει μια βιδα πανω στην μπαρα που βιδωνει μια βαση με ρελεδες και φισες εκει ειναι αρκετα πλατυ και ισιο και βαζω την κεραια και πιανει τελεια.
11-09-08, 16:52
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis
να σας δωσω και ενα tip για την κεραια του gps .
εγω στην 12αρα την τοποθετω μεσα απο το ταμπλο πανω απο το ντουλαπακι λιγο αριστερα απο τον αεροσακο που εχει μια βιδα πανω στην μπαρα που βιδωνει μια βαση με ρελεδες και φισες εκει ειναι αρκετα πλατυ και ισιο και βαζω την κεραια και πιανει τελεια.
|
Και εχει καλο σημα , χωρις να βλεπει ουρανο? Εαν ναι , πραγματικα πολυ καλο tip!
|
12-09-08, 01:40
|
|
|
|
|
|
Λοιπον σας εχω νεα.... Ο PAVEL περιμενει νεο gps box , το οποιο μου ειπε οτι θα ειναι καλυτερο απο το υπαρχον στην ιδια τιμη. Μου ειπε να περιμενω να το παραλβει και να το δοκιμασει. Στην αναμονη λοιπον για μια ακομα φορα....
|
12-09-08, 15:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Λοιπον σας εχω νεα.... Ο PAVEL περιμενει νεο gps box , το οποιο μου ειπε οτι θα ειναι καλυτερο απο το υπαρχον στην ιδια τιμη. Μου ειπε να περιμενω να το παραλβει και να το δοκιμασει. Στην αναμονη λοιπον για μια ακομα φορα....
|
Ανδρέα, εσύ για που το θες το GPS Box, δεν έχει το δικο σου car dvd ήδη εγκατεστημένο GPS; Ή μήπως πας για άλλη αγορά;
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20340610 seconds (75,64% PHP - 24,36% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|