Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-04-08, 22:34
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos Εμφάνιση μηνυμάτων
235 ευρώ χωρίς τα μτφκά ???
Για να μην έχετε τελωνείο ένας τρόπος υπάρχει δοκιμασμένος από Κίνα ...
πέιτε του να το στείλει μόνο με EMS EXPRESS AIR MAIL και όχι με UPS ή DHL ή FEDEX !!! και φυσικά να γράψει πάνω την ελάχιστη αξία που μπορεί να βάλει ΑΝ πέσει σε τελωνέιο να έιναι λίγα τα εξτρά (+23%).
Τελικά πόσο θα κοστόσει άνευ τελωνειου ΜΕ τα μτφκά ???
Παιδια να μην λεμε οτι θελουμε...... Εχω λαβει πολλα πραγματα απο εξωτερικο και με EMS EXPRESS AIR MAIL και με UPS ή DHL ή FEDEX.... Ουδεποτε πληρωσα τιποτα.... Απλα γιατι δεν υπηρχε αποδειξη πανω με την τιμη....

Λοιπον θα κανω καθοριστικη ερωτηση και θα σας ενημερωσω....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 17-04-08, 01:37
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
στα 400 ευρώ το σκεφτόμουν, στα 250 όμως εχω καραψηθεί....
για δείτε τι θα γίνει...

ερώτηση: απ ότι εχω καταλάβει απο καποια ποστ του corolla TS compresor η φίσα για τα χειριστήρια του τιμονιου είναι διαφορετική στα facelift και τα Profacelift. μήπως να κανουμε μια ερώτηση σχετικά για να μην έχουμε προβλήματα κατα την τοποθέτηση;;;

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Παλιά 17-04-08, 02:45
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
στα 400 ευρώ το σκεφτόμουν, στα 250 όμως εχω καραψηθεί....
για δείτε τι θα γίνει...

ερώτηση: απ ότι εχω καταλάβει απο καποια ποστ του corolla TS compresor η φίσα για τα χειριστήρια του τιμονιου είναι διαφορετική στα facelift και τα Profacelift. μήπως να κανουμε μια ερώτηση σχετικά για να μην έχουμε προβλήματα κατα την τοποθέτηση;;;
Μαλλον δεν σε ενδιαφερει γιατι εσυ τα 3 καλωδια του χειρηστηριου θες να ενωσεις με την φυσα.... Και να μην κανει θα τα ενωσεις....

Παλιά 17-04-08, 10:10
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Τι 250 ευρω ρε παιδια? Πότε έπεσε η τιμή τόσο?
250 ευρω τελική τιμή και έχει και τα πάντα μέσα? Δλδ TV, Gps με destinator 7 κτλπ κτλπ...???

Αν ειναι ετσι ψηνομαι και εγω. Ποσο πανε τα μεταφορικα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 17-04-08 στις 10:30.
Παλιά 17-04-08, 11:33
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Μία άλλη εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα της Skypine είναι η www.autosup.com από την Κίνα. Της είχα στείλει ένα mail για να με ενημερώσει για το προϊόν που θέλουμε και μου απάντησε τα εξής:
Παράθεση:
I come from China's automobile supplies online www.autosup.com Ι am very glad to welcome you.we had received your letter before,I am very sorry that so long to get to your reply.
You mentioned in the letter that you are interesting for the SN-6800.We need a picture of your car's centre console to confirm whether or not this DVD+GPS SN-6800 is fit in your car.We hope that you can send photos as soon as possible.

There is no problem to send products to Greece,and the price of the product is 5580 yuan RMB.Customers need to bear transportation costs‘£

If you are still interested in this product, please send photos over as soon as possible,we are waiting for your reply.

Specifications of the product:
1: ‘’Built-in Bluetooth smart phone hands-free system, do not have to worry about missing important calls ,at the same time protect your traffic safety.
2: ‘’Navigation built-in, 6.5-inch touch screen control, simple and quick operation.
3: ‘’Dual-mode operation area, the front of the rear navigation no longer miss highlights of the event.
4: ‘’Support reversing rearview mirrors input, everyone can become a master of reversing.
5: ‘’Built-in FM / AM radio tuner, the best traffic information is no longer miss.
6: ‘’Compatible with a variety of media player format to meet a range of your needs.
7: ‘’5.1-channel line output, built-in 40 w ‘Α 4 power amplifier, all brought to you by the failure of the audio-visual enjoyment.
8: ‘’Ipod support access to meet the special liking for your IPOD.
9: ‘’High-definition images, RGB color image output.The charm of true reproduction of nature, you can bring the high-tech audio-visual enjoyment.

http://www.autosup.com
China's automobile supplies online
Beijing
Εδώ μιλάμε για 500 € το κόστος άνευ μεταφορικών και τελωνίου... Δαγκώνει...

Επίσης, μίλησα πάλι με τον www.tradesolution.hk μέσω Live Support. Βασικά μου επιβεβαίωσε ότι το Τ-6800 που περιμένω εγώ να μου στείλει είναι προϊόν της Skypine. Με ρώτησε επίσης εάν τα υπόλοιπα μέλη του club ενδιαφέρονται ακόμα για το Τ-6800 γιατί έχει μία παραγγελία και ίσως θα μπορούσε να αγοράσει και για εμάς κάποια. Μου ζήτησε να του πω εάν ενδιαφερόμαστε και για πόσα κομμάτια μιλάμε. Με αυτή την ευκαιρία τον ρώτησα και για το πρόσθετο GPS box Τ-100 που απαιτείται στο Τ-6800 για να δουλέψει το GPS και μου είπε ότι λειτουργεί κανονικά χωρίς πρόβλημα με την μόνη διαφορά ότι η χρήση του γίνεται μέσω τηλεχειριστηρίου και όχι από την οθόνη. Κατά τα άλλα δουλεύει σαν να ήταν built-in στο μηχάνημα. Το αρνητικό είναι ότι, όταν δουλεύει το GPS δεν μπορεί να δουλέψει καμία άλλη λειτουργία του car DVD όπως ραδιο, CD κ.λ.π. αλλά μου είπε επίσης ότι μάλλον το ίδιο συμβαίνει και με το SN-6800 που έχει built-in GPS.

Επιπλέον τον ρώτησα εάν μπορεί να μας προμηθεύσει το SN-6800 και μου είπε ότι θα ρωτήσει την Skypine. Θα μιλήσω πάλι μαζί του αύριο που θα έχει νεότερα για αυτό το θέμα. Μου είπε όμως ότι υπολογίζει ότι το κόστος για το SN θα είναι περίπου 150-200 $ ακριβότερο από το Τ-6800. Με ενημέρωσε επίσης ότι αυτός μπορεί να μας στείλει τα κομμάτια μου χρειαζόμαστε ένα-ένα και όχι όλα μαζί για να γλιτώσουμε το τελωνείο.

Για την δική μου περίπτωση, τον ρώτησα εάν μπορώ, εφόσον μπορεί να μας προμηθεύσει το SΝ, να κάνω αλλαγή στην παραγγελία μου και αντί για το Τ-6800 να μου στείλει το SN-6800 πληρώνοντας την διαφορά, μου είπε πως δεν γίνεται γιατί τα χρήματα έχουν ήδη δοθεί στην Skypine. Οπότε εγώ αναγκαστικά μένω με το Τ-6800 και μάλλον θα αγοράσω και το πρόσθετο GPS Box.
Παλιά 17-04-08, 12:20
electro Offline:

Ανδρέα πολυ ενδιαφέρον το mail που ελαβες απο την autosup , την οποια την εχω και εγω υπ οψη μου. Πριν ομως πω και εγω την γνωμη μη που πανω σε ολα αυτα , θα σας παραθεσω τι μου εγραψε ο τυπος απο την Skypine. Δυστηχως τα νεα ειναι ψιλο-απογοητευτικα.......

Παράθεση:
Dear Andrew

1.We have some 1 DIN models can run the Destinator's general maps for the design of these models came from project company
But the OS of most of our 2 DIN models are done by ourselves so there are some differences,so they can not run the map very well
now,and we are working on it. Frankly we do not know when it will be done,but we have been somewhere now.We need to add somecomponets

2. The difference between SD models and SN models are only GPS ready or built-in.
3. About the payment, we accept L/C and T/T, usually T/T will be confortable for try order.For other ways, now we can not accept
4. About the customs,I suggest that u collect some info from them, at least you have to know the import items,as I know the customs will be strict to this kind of of products, maybe u need E-MARK licence or something else.Anyway, u have to go and ask.
5. Last, I should advice is that now I am selling devices for local market,these device could not fully satisfy u in items of TV and language(we have English). Meanwhile, the giftbox,and user's manual could be Chinese,maybe I can have devices for EU market,but not sure now.For long-term buiz,I may need to apply new models for your market which will take time.

Καταρχην τι ειναι αυτο που λεει στο 3? Τι ειναι το L/C και T/T? Τεσπα αυτο ειναι το λιγοτερο....
Σε συνδιασμο με αυτα που ειπε εμαθε και ο συνονοματος Ανδρεας , απογοητευτικα με το συγκεκριμενο μοντελο....

Οπως καταλαβαινεται , ο tradesolution( και ο καθε ενας απο αυτους ) προφανως θελει 50 κοματια και πανω , γιατι ζηταει τα μηχανηματα με προδιαγραφες Eυρωπης.....

Επισης το να παρω το Τ-6800 , και να βαλω το gps build in , χανοντας τις υπολοιπες λειτουργιες του συστηματος και το ποιο σημαντικο το touch screen, μου φαινεται χαζο.... Αν ειναι ετσι κανω την δουλεια μου και με το PDA-GPS που εχω....

Περιμενω και την δικη σας αποψη...

Παλιά 17-04-08, 12:28
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
To Τ/Τ ειναι μαλλον Tele-transfer. Το λενε και στο ebay στους τροπους πληρωμής. To L/C δεν ξέρω τι είναι γμτ...

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, θα συμφωνησω μαζι σου. Αν ειναι να βαλουμε κατι, ας ειναι κατι καλό που να τα εχει όλα μια και καλη. Δλδ μην παρουμε το κινεζικο και δεν ειναι και φουλ προδιαγραφων και δυνατοτητων... δεν λεει...
Άρα μένουμε δλδ σε αυτο εδω

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2din-...spagenameZWDVW

που ειναι πιο ακριβο, δεν μπαινει κουτι (θελει την θηκη 2ντιν) αλλα ειναι πιο αξιοπιστο και τα κάνει όλα (και πριν και μετα τις 2 )...
Παλιά 17-04-08, 13:12
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Το L/C είναι Letter of Credit. Εκδίδεται από τράπεζα. Η λογική είναι η εξής: Η τράπεζα εγγυάται ότι ο πωλητής θα πληρωθεί μόλις προσκομίσει σε αυτή τα παραστατικά παράδοσης των προϊόντων, δηλαδή μετά την παράδοση των προϊόντων. Ο υπόχρεος την πληρωμή είναι υποχρεωμένος να έχει χρήματα στον λογαριασμό του εκείνη την περίοδο προκειμένου να πληρώσει η τράπεζα των πωλητή. Γενικά είναι μία τακτική που γίνεται μεταξύ επιχειρήσεων διαφορετικών κρατών για να είναι εξασφαλισμένος και ο πωλητής ότι θα πληρωθεί και ο πελάτης ότι θα παραλάβει πρώτα τα προϊόντα. Έχει και έξοδα τραπέζης... Το Τ/Τ πρέπει να είναι έμβασμα. Πάλι μέσω τραπέζης και με έξοδα, συνήθως πριν την αποστολή των προϊόντων. Δεν είναι για εμάς αυτές οι διαδικασίες...

Σχετικά με το Τ-6800 και το πρόσθετο GPS, εμένα προσωπικά δεν με χαλάει και πολύ με την έννοια ότι εγώ το GPS θα το χρησιμοποιώ σπάνια. Οπότε αυτή η διαδικασία είναι υποφερτή για εμένα. Κατά τα άλλα, έχει όλες τις λειτουργίες που αναζητώ από ένα τέτοιο μηχάνημα: Radio, TV, DVD, SD slot. Σαφώς και υπάρχουν καλύτερες και ολοκληρωμένες λύσεις αλλά καμία δεν έχει το προνόμιο να είναι φτιαγμένη για το δικό μας όχημα. Και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Και εξάλλου, δεν μπορώ να κάνω και τίποτα τώρα. Μάπα-ξεμάπα αναγκαστικά θα το υποστώ...
Παλιά 17-04-08, 13:20
madvinegar Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εξάλλου, δεν μπορώ να κάνω και τίποτα τώρα. Μάπα-ξεμάπα αναγκαστικά θα το υποστώ...
Βασικά εκεί ήθελες να καταλήξεις και μας το έφερνες απ'εξω απ'έξω...
Παλιά 17-04-08, 13:24
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασικά εκεί ήθελες να καταλήξεις και μας το έφερνες απ'εξω απ'έξω...
Όχι, όχι, εγώ είμαι αισιόδοξος ότι το μηχάνημα θα είναι καλό. Απλά λέω ότι η έλλειψη του GPS δεν με πειράζει ιδιαίτερα και θα την καλύψω με το πρόσθετο GPS Box. Να δω εσείς τι θα κάνετε όταν το βάλω και μετά θα με παρακαλάτε να σας φέρω σε επαφή με τον φίλο μου τον Tradesolution... :το φιλαράκι μου:

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,21762991 seconds (79,82% PHP - 20,18% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com