χαχαχαχα τι σουργελα ειστε ρε... ποια κλωτσουσα ρε γιδι τυροκομε μητζηθρα φετα ανθοτυρο πλαγιας......
ρε το αουντι ερχοταν να με περασει ξαφνικα αναβαση αγ σωτηρας..
και να θελα και να μου γρηγοροτερος ηθελα πολλα μετρα να τον φτασω γιατι ερχοταν με φορα και γω ο βλακας δεν κατεβασα...
πφφφφ λεω... αουντι Α4 1.8τ σιγα μην κατεβασω... με το 20v ειχα περασει καμποσα..
επρεπε να κατεβασω και οπισθεν ομως...
προσπαθησα να τον προλαβω αλλα δε γινοταν... καθε 60 μετρα μου εριχνε μιση καροτσα και ανοιγε και ανοιγε. ομως δεν μπορουσε να ανοιξει πολυ πολυ... τον ειχα στα 80 μετρα γιατι καποια στιγμη φορτωσα και γω...
με τα πολλα και τις προσπερασεις μου χαθηκαμε...
στριβω για πορτο να σου τον απο πισω μου...
κατεβαζω οσες ειχα...
με περασε στα ισα αλλα εννοειται δεν χαθηκε η ανοιξε πολυ γιατι ειχα καλες στροφες...
ΔΕΝ γινοταν να τον πλησιασω ομως...
κοβει τον περναω και μου κολαει απο πισω...
εκει ειναι που πηγαινα για τεκακε πανεμορφο...
λιγο πριν τον οικισμο εσκασα σηκωσα τα χερια και του φωναζα.. τι σκ@τ@ εχεις μεσα ρε... σταματα... ρε μαμω το φελεκι σου....
ειχε σκασει στα γελια και αυτος και η γκομενα του... και μου λεει...
ρε δε με θυμασαι? του λεω βγαλε τα γυαλια ...
και τελικα ηταν γνωστος μου απο πιο παλια που καναμε ταρζανιες με τις μηχανες... (εχει πολλα φραγκα αυτος. εχει και 2 εβο)
του λεω ποσα διαολο ειναι ρε...
μου λεει επι λεξη... 340 ροδα και ειναι κουατρο... στα 2.2bar
ειχε 6πιστονες μπρεμπο με δισκους καπου 350μμ. σαν Μ3 ηταν
ειχε 2 τεραστια μπουρια πισω και εκανε πολυ θορυβο...
ε και στο φευγα μου λεει να σου πω...
καλα παει το κορολακι ε?
εε του λεω για 0.5 που δουλευω καλα παω...
εμεινε λιγο σαστισμενος και φυγαμε
με το RX8 εκανα απλα μια δοκιμη να δω πως μπορω να μαζεψω ενα τετοιο στο δρομο ας πουμε. τον πιτσιρικα που το χει τον ξερω απο μωρο παιδι. αλαζει ταχυτητες χωρις να αφηνει το γκαζι οπως κανουμε στις μηχανες...
τον αφησα 15 μετρα μπροστα μου και του λεω ξεκινα.. ξεκιναει και ξεκιναω πιο μετα απο αυτον...
πρωτη δευτερη ολη κατω.
ο δρομος ειναι σαγρε...
μολις κουμπωσα τριτη και δεν σπιναρει δειχνει καθαρα το βιντεο να γραπωνει και να το περναει χαλαρα και ασπαστο...
δεν ανεβαζω το βιντεο γιατι ντρεπομαι και φυσικα δεν θελω να το δει αυτος στο youtube...
καποια αλλη φορα καποιο αλλο ισως...