nippon σε αυτα ειναι ειδικος ο ΜΑΚΑΤΟΣ
με τα λεγομενα του θα σηκωσουμε εως 1.2 bar. ψαχνω να βρω το profec να σηκωνω και να κατεβαζω απο την καμπινα.
τωρα δε σηκωνει πανω απο 0.5,5
οχι δεν πηρα διακοπτη δεν εμπλεξα με imobilizer κτλ κτλ...
ολα ηταν ετοιμα και τα κουμπωσα πανω. την πλεξουδα την πηρα απο 101 που ειχε caldina μεσα. κατι καλωδια ηταν κομενα στον δυναμο και τα τελειωσε ο αδερφος μου ο αμερικανος που ετυχε να βρισκεται εδω διακοπες. ηλεκτρολογος ειναι...
απλα τα μακρυναμε αλωστε...
ευτυχως δεν ειχα προβληματα...
ολα δουλεψαν ευκολα και ρολοι...
καριναμαν φανταζομαι τον νικο να τα κανει πανω του χαχαχαχα
ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΛΛΕΣ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑΜΑΣΤΗΣΑΝ ΟΛΑ...
αδειασα τις TRD σ ενα μπουγελακι...
και καθως ηταν αδειο το σασμαν εβαλα και πυρηνικο μαγνητακι μεσα μπας και πιασω κανα δοντι κανα γρεζι αλλα τπτ...
πηγα και πηρα τις πιο φτηνες που υπηρχαν ωστε να κανω την δοκιμη μου μιας και ο αγγλος επιμενει οτι το διαφορικο αυτο που χει μεσα δουλευει με βαλβολινες οι οποιες πρεπει να ειναι σαν μελι...
πηρα τις torco συνθετικες 80W140...
ειναι χοντρες ετσι οπως τις ηθελα. αυτες συνοδευοντε και με ενα μπουκαλακι το οποιο ειναι για χρηση LSD
ετσι τις δινει η torco ουτως η αλλως...
τα 4 λιτρα βαλβολινη εκαναν 40 ευρω και το προσθετο 10 ευρω. ολα 50ευρω μονο και μονο για την δοκιμη...
και πριν μια ωρα ελυνα βιδες για να κατεβασω σασμαν το σ/κ...
απλα εφαγα ενα φλας και πηρα τις βαλβολινες...
μολις εβαλα μπροστα ηξερα ποτε ακριβως και που θα μου κανει το κρακ κρακ...
δεν εκανε τπτ πριν ακομα το ανοιξω κτλ....
ιχνος θορυβου...
εκανα κανα μισαωρο βολτες σπινιαρισα κτλ κτλ...
εξακολουθει να αφηνει κατω 2 ιδιες γραμμες...
στριβει σπινιαριστο εξισου καλα οπως πριν....
καπου καπου ψιλονοιωθω το μπλοκε να δουλευει με 30-40 κμ σε μανουβρες αλλα χωρις ηχο καν. απλα νοιωθω την εμπλοκη και δεν μου βουταει το τιμονι κτλ κτλ...
απλα το ψιλονοιωθω...
αλλα τι να εχει μεσα τελικα γμτ...
ξαναεστειλε μηνυμα ο αγγλος το θελει πισω...
τον αμερικανοκινεζο εγω....
δεν θα μεινω με αυτες τις βαλβολινες απλα πηρα τις πιο φτηνες για δοκιμη. θα μου πεις μπορει να παρω πανακριβες cusco 40ευρω το λιτρο κανουν τελικα, και να κανει θορυβο... η τις motul 80w140 30 ευρω το λιτρο και να μην μπαινουν οι ταχυτητες τα πρωτα 5 λεπτα.
ε αμα δουλευει με τις torco αυτες θα αφησω και ας τις αλαζω καθε εξαμηνο....
φτανει να ειναι οκ τ αμαξι...
αλωστε τωρα shiftαρει κανονικα. γλυκα ειναι οι αλαγες...
το ποσο θα κρατησει ετσι αγνωστο...
πειραματικο ειναι το σταδιο αλωστε...
σε μερικες γρηγορες πατημενες βολτες 2-3 μερες τωρα δεν μπορω να πω οτι δεν καει τουρμπισμενο καργα...
καιει...
πως να το μετρησεις αυτο που δεν μπορεις να το πας σιγα?
οποτε ξεκιναω να τελειωνω και με τις υπολοιπες εκρεμοτητες...
α βατιλι οταν επιβραδυνω δεν μου φρεναρει τ αμαξι ωστε να νοιωσω οτι το φρεναρει το σασμαν οπως μου λεγες... αραγε ποσο way να ειναι?
ΟΥΦ ΚΑΙ ξανα ΟΥΦ!!!!!