σημερα πρωι πρωι ημουν παπαδοπουλο για εξατμιση...
ιδια με του 20v την εκανε... χαχαχαχα
εβαλε 63.5mm εβαλε σπιραλ εβαλε μεγαλο οβαλ μεσαιο καζανακι και πισω καζανακι τυπου HKS με 100mm μπουκα. ολα υπερελευθερα...
αναρωτιομουν να βαλω μπροστα να δω τι πως κανει...
ΔΕΝ ακουγεται κιχ....
απολυτη ησυχια...
μονο του turbo και την HKS τπτ αλλο...
α και το κολημενο μου σασμαν...
το κρακ κρακ συνεχιζεται....
πρωι πρωι πιστευα δεν θα εκανε αλλα κανει και παγωμενο...
ειχα παρει τηλ εναν πυρηνικο στην αθηνα ο οποιος φτιαχνει αγωνιστικα κτλ κτλ subaru celica κτλ κτλ δειχνει πολυ καλος μηχανικος με ωραιο μαγαζι και ατελειωτα γκαζια εκει μεσα...
μου λεει φερτο να το δω.
το παω το κανει κατι μανουβρες και φυσικα τον τρομαξε...
κατι εχει μου λεει...
πλανητες δορυφορους και γω δεν ξερω τι...
μου λεει κατσε μια να το σηκωσουμε..
το σηκωσε στην ραμπα και γυρνουσε τους τροχους...
εκει πιστευε οτι δεν ειναι σασμαν αλλα ημιαξονια... χαχαχχα
τεσπα δεν βγηκε ακρη. οσα τηλ πηρα μου παν σπαστο στο ξυλο...
ε τρελαθηκα και γω και στο ποταμι εγινε χαμος...
μπορω να πω οτι απο κεινη την ωρα και μετα το κανε πολυ πιο λιγες φορες...
εως σπιτι πειραια δε το κανε καθολου. ερχομαι σπιτι κανω μανουβρες κτλ κτλ δεν εκανε τπτ...
αλλο τουτο παλι λεω...
πιο μετα εκατσα και εδεσα ολο το σαλονι καθισμτα καλωδια κτλ κτλ που γινοταν ενας πανικος μεσα...
μετα ηρθε ο αδερφος μου του λεω ελα να σε παω μια να ακουσεις το σασμαν...
εκανε πολυ θορυβο που τρελαθηκε και ο αδερφος μου....
τρελαθηκα και γω και στο ξανασπασα στο ξυλο εκει στο τουνελ απο κατω...
σπιναρει ολη η πρωτη ολη η δευτερη εως κοφτη και αφηνει κατω δυο ΙΔΙΕΣ σε σπιναρισμα γραμμες...
σημαινει δουλευει ως μπλοκε το ρημαδι...
μετα απο πλακωμα δειχνει να στρωνει...
τι να πω θα του δωσω χρονο κυνηγωντας το....
τ αμαξι εχει ποοολυ γκαζι...
τωρα δε που δεν κανει καθολου θορυβο η εξατμιση μετα τις 2500rpm γινεται ο χαμος απο ηχο μοτερισιο και καθαρο ρουφηγμα...
πολυ ηχος. πολυ ογκος ηχου....
μετα τις 5500rpm εως 7000rpm που πιανει κοφτη δειχνει να μην εχει τελεια ψηλα...
ειναι γνωστο αλωστε για αυτο το μοτερ οτι σκοτωνει χαμηλα και δεν εχει πολλα ψηλα...
σε υπερευχαριστει σε οδηγηση ομως...
η καροτσα ειναι λογικο να δειξει η να νιωσει ταλαιπωρια κτλ απο βαρος δυναμη στρεβλωσεις κτλ τκλ....
ολα αυτα για ενα μισαωρο... που το πλακωνα
αν το πλακωσεις καμια ωρα ας πουμε πιστευω η καροτσα θα παραδωσει πνευμα...
καλα αμα ηταν 12 αρα θα χε κλασει μεντες στο τεταρτο...
οσο παταω γκαζι μεσα στη στροφη τοσο στριβει τοσο βουταει προς τα μεσα. φυσικα νοιωθεις το μπλοκε να δουλευει. νοιωσεις το κλατσαρισμα δλδ...
ωραιο πολυ ωραιο...
τα φρενα επιτελους ζεματιστηκαν και τα πισω χωρις να μπλοκαρουν...
πατησα 3-4 καλα με πολυ φορτιο και στο τριτο τεταρτο φρεναρισμα δεν επιανε ττπ... χαχαχχα ειχαν μελιτζανιασει και τα μπροστα....
θα πρεπει να περιμενω να πατησουν τα τακακια γιατι δεν πιανουν ολη την επιφανεια ...
η γνωμη του φανη ειναι να το ψηλωσω και δεν θα κανει θορυβο το σασμαν... οτι φταιει το αριστερο ημιαξονιο δλδ...
επομενη κινηση θα ναι αυτη... ουτως η αλλως θα το ψηλωνα... 2cm. τοσο χαμηλο που ειναι δεν παλευεται η κατασταση....