Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla306hp
Γεια σου Πανο,επιτελους μου φερανε υπολογιστη,γιατι ο παλιος χαλασε,και ειμαι και παλι κοντα σας...Παναγιωτη νομιζω πως το APEXi AVCR ειναι αυτο που χρειαζεσαι,το I/C εμπρος ειναι μακραν... μονο αν το αυτοκινητο προοριζεται για Drift, ειναι καλυτερα πανω.Αυτα κατα την ταπεινη μου γνωμη.Το Lag λογω μηκους σωληνας (60αρα θες) ειναι αμεληταιο,σε σχεση με τα οφελη αμεσως μετα το Lag...
|
τι κανεις ρε συ? ολα καλα? ολο ελεγα να σε παρω τηλ ολο ελεγα να σε παρω τηλ αλλα ολο εμπλεκα...
περιμενα να ερχοσουν στην συναντηση...
τωρα παει το ψυγειο...
πληρωσα καπο και φαναρτζη 400 ευρω...
λες να το πουλησω σε κανα 101?
φτου κ απ την αρχη? ασε του χρονου... που θα δυναμωσω.....
εχω την εντυπωση πως για την ωρα θα το αφησω καραμαμα ως εχει να δουμε και τι κανει καραμαμα στην τελικη και να δουμε τι κανει πιο μετα. εχω αισιοδοξια για 260ΗΡ και 33.5 κιλα που δινει το εργοστασιο...
ολο το παιχνιδι πιστευω θα το κανει το σασμαν που εχει τελειο βημα και πιστευω και οι τροχοι που για την ωρα ειναι πολυ πιο μεγαλοι απο την μαμα διασταση της καροτσας. εχω μεγαλο σφαλμα δλδ. αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ακομα η οχι. καποιες δοκιμες ισως δειξουν...
φοραω μαμα ζαντολαστιχα απο το τελευταιο celica με διασταση 205/50/16. ειναι μεγαλος ο τροχος και θεωρητικα θα δωσει πολυ βημα στην κυλιση του αυτοκινητου. σε συνδυασμο πιστευω με το σασμαν του mr2 lsd πιστευω σε καλο συνολακι....
εχω ξοδεψει ηδη πολλα. πιο πολλα απο οτι ειχα υπολογισει, οποτε ας κανω λιγακι κρατει μιας και οπως ειναι τωρα αυτη τη στιγμη μεσα στ αμαξι ειναι ετοιμο. μονο εξατμιση και ενα λεπτο βεντιλατερ να ρουφαει θελω.
πανακριβα και δαυτα γμτ...