Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ναι ρε....
ποιος βαμενος προφυλακτηρας αντεξε τις τελικες και τα πετραδακια?
αμα λεω ΑΜΑ βρω του si τοτε θα βαλω full bodykit...
αλλα μεχρι να τον βρω θα μεινει οπως ειναι...
|
sorry που επεμβαίνω αλλά δε μπορώ, θα σκάσω!
μιας και είχα κι εγώ κάποτε 101 Η/Β (αλλά 5Θ) έχω να πω τα εξής (τσεκαρισμένο από το δικό μου αλλά και από γείτονα ο οποίος είχε 101 Η/Β από καινούρια).
ο προφυλακτήρας που αναφέρουν όλοι ναι φορέθηκε στην Si αλλά όχι μόνο. Τον φορούσαν όλα τα Η/Β (όχι τα liftback και τα sedan), ακόμη και τα 13άρια (με 88 ίππους στα χαρτιά) μέχρι και κάπου στα τέλη του '95 όπου και έγινε το facelift (και ο 13 άρης απέκτησε στα χαρτιά 75 ίππους) στους προφυλακτήρες και έγιναν όπως του Πάνου (οι παλιοί είναι πιο στρογγυλεμένοι).
Η μάσκα Πάνο μάλλον δε σου αρέσει γιατί είναι και αυτή facelift και έχει πολύ χοντρό φιλέτο στην πάνω μεριά της (και συνεπώς και μικρότερο άνοιγμα) (φωτό 1 και 2), σε αντίθεση με την profacelift (και πάντα Η/Β, το sedan φοράει διαφορετική) που αν "ανοιχτεί και μπει και μαύρη σίτα είναι τέλεια (φωτό 3, το κόκκινο αυτοκίνητο).
Ολόκληρο το τέλειο κουστουμάκι το φορούσε η 20 βάλβιδη (FX GT, φωτό 4 και 5) μαζί και με τα πολύ καλά καθίσματα (φωτό 6).
Και κατά τα γούστα μου στο πίσω μέρος μου αρέσει μόνο με την κάτω αεροτομή (βλέπω την πρώην Γιάννης20V 101 στο Βόλο).
Οπότε Πάνο εσύ που συνομιλείς και σε πολλά φόρουμ άλλων χωρών αλλά πηγαίνεις και Κύπρο ψάξε μπας και πέσεις πάνω σε καμία γνήσια 101 20βάλβιδη με όλο το σετ μιας και τα πλαϊνά μαρσπιέ θα σου κάτσουν κουτί (φωτό 7 και 8) (είπαμε εγώ ήμουν 5Θ).
Και υπ' όψιν ότι τα καθίσματα της LEVIN αξίζουν με τα 1000 (και τα φόρεσαν και πολλοί εδώ στην Ελλάδα (είχα κάτσει στην πορτοκαλί του Νίκου από τη Βέροια και είχα ξετρελαθεί. καμία σχέση με τα μαμά "σάπια" παγκάκια της 101).
Ελπίζω Πάνο να βοήθησα έστω και λίγο.
Και μακάρι στην αναζήτηση να πέσεις σε άτομο που να νομίζει ότι πουλάει απλά ανταλλακτικά 101 και να μην "παίρνει κεφάλια" ώστε να βρεις ότι θες σε λογικές τιμές.