Μπραβο ρε Πανο, πολυ ωραιο project και εχεις κανει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ δουλεια μεχρι τωρα.. Μιλουσαμε με το Νικο στο τηλ τις προαλλες και γελουσαμε που σκεφτηκατε ακριβως το ιδιο project :P Αλλωστε το θεωρω φυσικη συνεχεια μετα απο ενα δυνατο 20v..
Την τουρμπινα τι τι νικελωσες? Συντομα θα την αλλαξεις με καμια καλη ρουλεμανατη Garett!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
αντε να δω και που θα καταληξω τελικα γμτ...
μου την εχει δωσει λιγο. τ αβενσις εμφανησιακα μεσα εξω δεν μου αρεσει καθολου... αντε λιγο τα εμπρος φαναρια...
αλλα αυτο το σαλονι που εχει δεν υποφερεται...
στο δρομο ολα οσα κυκλοφορανε ο πιο μικρος που βλεπεις να το οδηγαει ειναι 75 χρονων γμτ...
με τις πετρες θα με παρουν... ξερω γω?
|
Συμφωνω απολυτα μαζι σου, ειναι τραγικο εμφανισιακα ειδικα το πρωτης γενιας αλλα οπως ειπαμε και με το Νικο, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, αφου υπαρχει ετοιμο το δηλωμα μην το συζητας.. Με μερικες βελτιωσουλες στα σημεια θα γινει συμπαθητικο.. Οσο για το στριψιμο μην το λες, υπαρχουν λυσεις, αλλες πιο δραστικες και αλλες λιγοτερο, αναλογως τι ψαχνεις και μην ξεχνας οτι εχει αρκετα μεγαλυτερο μεταξονιο που το κανει σταθερο στα πολλα χλμ, κατι το οποιο θα αναζητας με 260 αλογα.. :P
ΥΓ: Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τις διαστασεις του intercooler? Υψοςxμηκοςxπαχος?
Ευχαριστω και καλη συνεχεια!