τι να χαλασουμε ρε...
πας καλα? μα ειναι δυνατον να σε ενδιαφερει τι και πως θα κανω? ειναι δυνατον να λες για αποτελεσματα απλα και μονο απο αυτα που εχεις υποθεσει η σου ειπε το τουβλο ο μηχανικος σου?
ξαναλεω...
0.6 θα δουλεψω...
θεωρω οτι ειναι κριμα να δουλεψω 0.9 μονο και μονο για ενα αουντι...
αμα θες φερε συνοδηγο να μπει μαζι μου κοιταει το μπαρομετρο... και αμα θες τα βλεπουμε και 2 φορες. μια με 0.6 και μια με 0.9
δεν σηκωνω αλλο... με 95αρα το δουλευω
μ ενοχλησες που λες και πιστευεις οτι ο μαρμελ λεει ψεμματα...
στο κλαμπ ειμαι 6 χρονια+
ποτε δεν ειπα ψεμματα...
σε τι επιπεδο επρεπε να με ριξεις ωστε να τρεξω με 0.9 αντι για 0.6 που θα σου ειχα πει υποτιθεται... ελεος ρε...
στην τελικη οτι και να δουλεψω εσενα τι σε ενδιαφερει? ποτε εγινες ψιλικατζης?
η πας η δεν πας...
αυτην τη στιγμη τ αμαξι μου με 0.6 ειναι ολα μαμα αλλα σπιναρει πολυ...
με 0.9 ειναι ετσι ρυθμισμενο να μην σπιναρει αλλα να τα δινει καλα με σωστα duty και πιεση ανα ταχυτητα... 0.4 ειναι η πρωτη ταχυτητα. 0.5 η δευτερη
εφυγα απο τη δουλεια μου, ξοδεψα 45 ευρω βενζινη σε μια ωρα για να το ρυθμισω, εκανε καποιος ανθρωπος αγγαρεια (παρατησε το σπιτι του για να με βοηθησει), κυνδινεψα απο μπλοκα, και πηγα και στην κερατεα που εχει ευθειες...
δλδ τι πρεπει να κανω? να τα ξερυθμισω ολα και να τα ξανακανω μετα μονο και μονο για σενα?
αν ειχα καταφεερει να ρυθμισω το scrabble (στιγμιαιο κατακορυφο ανεβασμα των duty και της πιεσης μονο με ενα κουμπι για οση ωρα εχεις προεπιλεξει) τι θα μου λεγες? μην το πατησεις?
αντε και πολλα σου ειπα ενω δε θα πρεπε......
ενα αμαξι στεγνο επρεπε να σου φερω και αν σου πω ειναι 2.0Τ
πας η δεν πας?
εχω την εντυπωση πως οτι βελτιωση κανω απο δω και στο εξης θα την κραταω για παρτυ μου να μην ξερει κανεις τπτ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 15-11-10 στις 19:58.
|