Καταρχην ειμαι ευτυχης που μπορω και σας γραφω αυτο το ποστ γιατι σημαίνει πως ειμαι ζωντανος...
Ειχα την χαρά σημερα το βραδακι να με παει μια βολτα ο Πανος... ή τουλαχιστον νόμιζα πως ειχα την χαρα...
Πρέπει αυτου του ανθρωπου να του απαγορεψουν να οδηγει αυτο το κτηνάμαξο... Μιλάμε οτι ο ανθρωπος ειναι παλαβός... Ειδα το χάρο με τα μάτια μου...
Εχω αφήσει σημαδια, δέρμα και νυχια απο το δεξι μου χερι στην χειρολαβη του συνοδηγου... Αυριο εκλεισα ραντεβου με οδοντιατρο γιατι μου φυγανε τα σφραγισματα απο τα δόντια...
Εντωμεταξυ μεταξυ σοβαρου και αστείου πριν παμε την βολτα του ειπα να περιμενει να παρω την ταυτοτητα μου για να αναγνωρισουν το πτωμα αν παθουμε τιποτα (εχει τραβηξει και φωτο ο φανης). Για πλακα ξεκινησε αλλα στην διαδρομη το θεωρησα πολυ καλη ιδέα...
Το αμαξι ειναι τρελό κτηνος... Ειναι τόσο γεμάτο παντού και γεμίζει τοσο γραμμικα που νομιζεις πως δεν ειναι τουρμπο... Νομιζεις πως ειναι 5000 κυβικα ατμοσφαιρικο... Ειναι σχεδον αθορυβο και το μονο που ακουγοταν ηταν τα λαστιχα που χαροπαλευανε και στριγλιζανε για να γραπωσουν την ασφαλτο και η σκάστρα που γεμιζε σαν παλαβη...
Φορουσε και ο μπαμιας σαγιοναρες και ετσι οπως ανοιγε μεσα στα στενα και πλακωνοταν στα φρενα πραγματικα τελευταια στιγμη, ελεγα απο μεσα μου "τωρα θα του γλιστρισει καμια σαγιοναρα και θα μπλεχτει με τα πεταλια και δεν θα πατησει φρενο εγκαιρα... και θα βρεθουμε μεσα απο το ταμπλό στα καθισματα του μπροστινου"...
Κηφισός σφηνες (με φιλερ περνουσανε οι καθρεφτες μας), οι 2 λωριδες γινοντουσαν 1, και μονο στο ακουσμα μας ανοιγανε εντρομοι το δρομο οι μπροστινοι...
Φιλε, ευχαριστω για την βολτα αλλα δεν με βλεπω να ξαναμπαίνω μεσα... Τα παιχνιδια του allou ειναι βολτα στο πάρκο...
Απιστευτο το αυτοκινητο. Διαμαντι το μοτερ... Σιγουρα και ο Πανος ξερει να το παει (το εχει συνηθησει) αλλα σαν συνοδηγος... σου παει ζουμί... Προσωπικα δεν εχω ξαναμπει και σε τοσο γρηγορο αυτοκινητο.
Με μία λέξη... Ε Λ Ε Ο Σ....
Θενξ Πανούλη!