μιας και ειναι σχεδον παρατημενο τ αμαξι στο εξοχικο, εχω διαπιστωσει οτι θελει οπωσδηποτε μπουζι. τα μαμα μπουζι που φοραει εχουν πολυ ακριβα εδω και θα τα φερω απο το αμερικα...
σ ενα βαπορι που δουλευα ηρθε ο ανδριανακης...
ω ναι ο γνωστος σε ολους μας ανδριανακης να ρυθμισει μια μηχανη πλοιου ruston...
ο τυπος μαζι με εναν αλλον ο οποιος ειναι και φιλος μου, εχουν κανει εξ ολοκληρου κατασκευη το i4c marine
http://www.i4cmarine.com/i4cmarine/
ειναι ενα πολυμηχανημα διαγνωσης ρυθμισης κτλ κτλ...
στο βαπορι ηρθαν γιατι τους φωναξαν να κανουν μια διαγνωση ποιος κυλινδρος απο τους 20 που εχει η μηχανη κλανει μεντες. για τον ιδιο λογο πηγαμε και εμεις ως μηχανουργειο ομως. εγω ειχα απλα ενα μανομετρο με βαλφακι που μπορω να μετρησσω με χρονομετρο ποση ωρα κραταει τον αερα που τροφοδοτω στον κυλινδρο. ε οποιος ειναι 1sec σημαινει εχει καψει βαλβιδα η εσπασαν τα ελατηρια. το μανομετρο για να το φτιαξεις στοιχηζει 15 ευρω.το i4c marine στοιχηζει κατω απο 10000ευρω το οποιο το λανσαρουν και το πουλανε.
παντως καναμε ιδια διαγνωση. οτι βγαλαμε εμεις εβγαλε και αυτος. απλα αυτος λογω μηχανηματος εβγαλε διαγραμματα κτλ κτλ και καθησαν πολυ ωρα εκει ωστε να εξελιξουν επιπλεον την κατασκευη τους.
στη σελιδα μπορειτε να δειτε τι κανει...
μαζι του που μιλησα να κανονισουμε μια μερα να μου ρυθμισει πληρως και σωστα το avcr γελουσε...
γελουσε γιατι ο τυπος ειναι ετη φωτος μπροστα στις κατασκευες. ηδη εχει κατασκευασει δικα του boost controler
τελος παντων μου ειπε οτι ειναι γελοιο να ρυθμιστει ενω εγω δεν εχω ιδεα για τις δυνατοτητες του...
συμφωνησε να βρεθουμε και να το δουμε και να το κανει να αποδιδει στο 100% και στα 3 προγραμματα...
το θεμα ειναι ποτε να παω να μου το κανει? εννοειται οταν αλαξω μπουζι αλλα μηπως πρεπει να παω μετα το σεπτεμβρη αφου δροσισει λιγο?
μηπως θα ειναι διαφορετικη η ρυθμιση τωρα με τους καυσωνες σε σχεση με τον χειμωνα που θα απολαμβανω το αμαξι στο 100%?
γνωμες?