βατιλι 1 βδομαδα ψαχνω να βρω βαλβολινες...
ειχα αγορασει redline αλλα με συμφωνια να τις γυρισω πισω. τις πηγα σπιτι και την αλλη μερα τις επεστρεψα γιατι οι καλυτερες βαλβολινες της redline ΔΕΝ ειναι για lsd σασμαν... χωρια που δινει προσθετο για να την κανεις να ειναι για lsd και καλα. κουραφεξαλα δλδ...
αυτος ελεγε καλυπτει. αλλα το μπουκαλι εγραφε αλλα...
ευτυχως τυχαια επασε σε 2 μαγαζια αγωνιζομενων οδηγων με subaru κτλ κτλ...
μου ειπαν ολοι μακρια απο redline...μακριααα
σε ξενα φορουμ που κοιτουσα χτες βραδυ ειδα πολλες αναφορες προβληματων κτλ κτλ...
οπου και να ρωτουσα ομως κανενας δεν ξερει τι φοραει επισημα αυτο το σασμαν...
μιλησα στο τηλ με τον ιδιο τον χαμπη τον αντιπροσωπο της motul.
μου λεει επισημε η motul ΔΕΝ βγαζει βαλβολινη για το συγκεκριμενο σασμαν. εχω βαλβολινη ομως 75w140 που ειναι ακρως αγωνιστικη και τα πρωτα 2-3 λεπτα δε θα μπαινουν ευκολα οι ταχυτητες...
αλλα κανει παντως μου λεει. με καλυπτει δλδ..
κουραφεξαλα επισης...
η shell ας πουμε βγαζει συγκεκριμενη βαλβολινη για το συγκεκριμενο σασμαν του mr2...
ευτυχως πρωι πρωι πηρα την απαντηση της τουοτα αμερικης και πηγα σφαιρα στο μαλιωρα και πηρα τις TRD 75W90 GL-3 LSD..
θα δουμε τι θα κανουν αυτες...
το i/c πανω θα μεινει ΤΕΛΟΣ!!!!
σημερα τρυπησα και το σασμαν....
ευτυχως δεν ξετρυπησα να βγω μεσα στα γραναζια....
χεχεχχεε επρεπε να γινει στηριξη της λαμας του επιλογεα ταχυτητων γιατι το σασμαν του mr2 δεν ειχε τρυπες εκει για τη στηριξη...
του καναμε μεις ομως
ευτυχως εκει επιδη ειναι ιδιο καλουπι με τα σελικα κτλ κτλ ειχε ψωμι. ειχε αλουμινιο να τρυπησεις δλδ. τρυπημα με 8.5 τρυπανι και ανοιγμα σπειρωματος Μ10Χ1.25 και ετοιμο...
ΜΑΚΑΤΕΕΕ τα χρειαστηκα λιγο αλλα οκ. χιλιοστο χιλιοστο τρυπουσα...
μπηκαν σημερα και τα ημιαξονια με τα γρασσα τους τα κολπα του καινουργιες φουσκες βιδες κοπιλιες κκτλ κτλ ολα ετοιμα...
εβαλα και το ψυγειο νερου απο celica st205 gt-4
ευκολα μπηκε δεν χωραει ομως το βεντιλατερ μου...
πρεπει να βρω πιο λεπτο και να το βαλω ειτε μπροστα απο το ψυγειο ειτε πισω...
σκεφτομαι αν κανει διπλα χρεη ο ανεμιστηρας του a/c? δλδ οταν δωθει η εντολη να αναψει βεντιλατερ να αναβει του a/c. ε και οταν θα κομπαρω a/c θα παιρνει manual απο το κουμπι...
θα επαρκει ψυξη ομως? μικρουλι το βλεπω...
ετοιμες και οι σωληνωσεις της αντλιας τιμονιου. παιδεμα αλλα τελος
ετοιμα και τα σωληνικα του συμπλεκτη...
ενα ακομα ευχαριστω στον ΜΑΚΑΤΟ που μου εστειλε τα πραγματα....