Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > PHOTOS

PHOTOS ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ COROLLA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PORTAL

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-08-07, 19:12
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το καλο που βλεπω με τον Πετρο ειναι οτι ειναι διαθεσιμος να βοηθησει με οσα εχει δει και τους αλλους που ψαχνοντε! ετσι πρεπει να γινεται...απλα το κακο ειναι οτι οταν τα λες ολα στην λενε μερικοι...Συνεχιστε να βοηθατε οποιον ζηταει λυσεις και δεν μπορει να ψαχτει οσο εσεις!
Παλιά 12-08-07, 19:24
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ωραια ολα αυτα αλλα γιατι τοσες δοκιμες με κονι πονι κ δε συμαζευεται κοστος πολυ κ δουλεια 0......
η απαντηση σε αυτα τα λεφτα των σετ που δωσες ειναι tein k sport kw trd.δεν νομιζω να χουν ουτε τις μισες ρυθμισεις αυτα τα σετ που βαλες κ ο λογος ειναι οτι ειναι παρομοιο πραγμα το ενα σετ με το αλλο απλα αλλαξεις μαρκα
γιατι να αλλαζεις ελατηρια για να βρεις το υψος οταν μπορεις με τα παραπανω να το φερεις μεχρι κ χιλιοστο οσο θες....κ απο κοπανημα δε θα χουν γιατι δεν βαζεις οποιο ελατηριο κ αμορτισερ σου ρθει αλλα εχει αυτο που πρεπει...γιατι ας μην γελιωμαστε τα σετ αυτα γινοντε παπατζιδικα εδω παντρεματα h&r με koni kyb eibach κτλ.
εμενα παντως με h&r καθεται η μουρη μπρωστα κ οταν το φορτωνω ειναι μια πονεμενη ιστορια βεβα με μαυρα kyb ειναι απλα ενα χαλι....κ γω δοκιμη εκανα βεβεα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-08-07, 19:44
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιώργο η TEIN,η KW κλπ όπως πολύ σωστά λες έχουν περισσότερες ρυθμίσεις σίγουρα και φυσικά έχεις και το πλεονέκτημα της μεταβολής του ύψους αλλά ακόμα και σε αυτές τις αναρτήσεις πόσα είναι τα αναβασιάρικα αυτοκίνητα που έχουν αλλάξει ελατήρια γιατί πολύ απλά ήθελαν κάτι παραπάνω?το αυτοκίνητο του πέτρου δεν είναι μαμα.να μου έλεγες ότι ήταν celica gt4 ναι αν έβγαζε πχ η tein την "α" ανάρτηση την βάζεις και ησυχάζεις,όταν όμως έχεις πάλι celica gt4 με σχεδόν διπλάσια υποδύναμη και αλλαγμένη γεωμετρία(πχ οι τροχοι να εχουν βγει πιο έξω) τότε αρχίζεις και ψάχνεσαι και πας αλλού.ξαναείπα και πριν,απο τη στιγμή που αυτή τη στιγμή το όλο στήσιμο που έχει κάνει τον ικανοποιεί όλα τα υπόλοιπα είναι περιτά πιστεύω

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-08-07, 20:06
Το avatar του χρήστη Corolla-GT4
Corolla-GT4 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE111 sedan 2.0 turbo
Δύναμη Σεβασμού: 216
Corolla-GT4 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
τώρα αν εσύ το είχες χαμηλώσει 6-7 πόντους και περίμενες το αμορτισερ στο 1/5,1/7 της διαδρομής που του μένει να κάνει να είναι και ήπιο ε εντάξει μάλλον ζητούσες πολλά.

τέλος όσον αφορά τα παραπάνω που ειπώθηκαν σχετικά με το αν στρίβει το αυτοκίνητο του Πέτρου,αν κάνει αν ράνει,αναφέρθηκε ότι έχει λάβει μέρος σε drift event κλπ.άρα έχωντας αποκομήσει κάποιες εμπειρίες και γνώσεις πιστεύω πως έχει κατασταλάξει και το έχει στήσει έτσι ώστε να μπορεί να του προσφέρει την ευχαρήστηση που αναζητά γιατί όταν δίνεις λεφτά για κάτι πρέπει να απολαμβάνεις και το απόκτημα/δημιούργημα σου.

πάντα φιλικά,
Κων/νος
κοιταξε να δεις κωνσταντινε,δεν ζηταω πολλα αλλα ζηταω το απολυτο και οχι το ιμημετρο... και το αμαξι εχει χαμηλωσει μονο κατα 3,5 ποντους, αρα δεν ειναι και κατι τρελο...

Και να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια και να σου πω ο καθενας εχει το αμαξι που εχει για πολλους και διαφορετικους λογους. εγω το εχω για να μου κανει ολα τα χατηρια και να μου προσφερει οσα περισσοτερα στην οδηγηκη απολαυση...
Αλλιώς ρίξτε το στην αναδάσωση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-08-07, 20:27
Το avatar του χρήστη Corolla-GT4
Corolla-GT4 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE111 sedan 2.0 turbo
Δύναμη Σεβασμού: 216
Corolla-GT4 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειναι και αναλογα το αμαξι ρε παιδια... εμενα με την κατανομη βαρους που εχω τωρα με την μετατροπη και με το οδηγηκο μου στυλ αυτο το μαγειρεμα μου ταιριαζει απολυτα ωστε να μπορω να κανω το αμαξι οτι θελω...
αν οταν ηταν μαμα ειχα αυτο το συνδιασμο μπορει να μου φαινοταν χαλια.
για παραδειγμα, οταν ειχα 120 αλογα στο αμαξι φορεσα μονο ελλατηρια viden και το αμαξι ηταν καρτ, δηλαδη ηταν μπετο και για αποσβεση κραδασμων ειχα μονο την πιεση ελαστικου και εστριβα με ολα παντου μιας και τοτε δεν ειχα το μυαλο μου μεσα στο κεφαλι και ισως και απο θαυμα να μην ειχα φυγει πουθενα.

οποτε οι αποψεις ειναι παρα πολλες πανω στο θεμα αυτο αναλογα παντα με το τι ζηταει ο καθενας...

pwpwpali εσενα σου εχω και μια καλυτερη ατακα... κονι πονυ και πρασινα αλογα...

φιλικοτατα....
Αλλιώς ρίξτε το στην αναδάσωση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-08-07, 21:36
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν δεν κανεις 2-3 πειραματα πως θα καταληξεις σε ενα συμπερασμα.....;;;
Παλιά 12-08-07, 22:11
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
pwpwpali η kw variant 2 ειναι koni με κατι αλλο...
Εβαλε φιλος σε CZT και οταν ειδε το κονι τρελαθηκε αλλα αξιζει τα λεφτα της αλλα οχι και 1500Ε..
ΑΑ και κατι που ισως να ξεφευγει στους ποιο πολλους οταν βαζεις coilover αναρτηση το αμαξι κατεβαινει 4,5 ποντους και μετα το κατεβαζεις και αλλο..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-08-07, 22:23
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πολύ σωστός ο wastegate. Η KW είναι όντως KONi η κατασκευή και προφανώς η Kw κάνει το σετάρισμα και τη ρύθμιση, βάζει και τη φίρμα της ως αγωνιστική εταιρεία και μας τα παίρνει χοντρά...το ξέρω από πρώτο χέρι μιας και φοράω Variant 2. Τώρα, τα λεφτά που μας παίρνει νομίζω πως αν και είναι πολλά αξίζουν. Δεν έχει καμία σχέση η λειτουργία των κίτρινων koni με οποιοδήποτε ελατήριο με αυτή των coilover. Στο μόνο που θα διαφωνίσω είναι πως δεν το γράφει επάνω. KW λέει παντού. Αυτή που επίσης είναι ΚΟΝΙ και το γράφει στα πίσω αμορτισέρ είναι η FK, η οποία είναι και θυγατρική της KW.
Wastegate τι θες να πεις ότι χαμηλώνει 4.5 πόντους υποχρεωτικά με τα coilover και μετά χαμηλώνεις και άλλο αν θες? Εγώ είμαι από μαμά κατάσταση 6 πόντους κάτω στο πίσω μέρος και 6.5 στο μπροστά. Και μπορώ να το φέρω και σε μαμά ύψος αν θέλω. Προφανώς δεν κατάλαβα καλά αυτό που είπες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-08-07, 00:19
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σαυρα εισαι και συ ε?
Μπορεις να την βαλεις στο μαμα υψος αλλα δεν δουλευει σωστα.
Αν δεις ολες τετοιου τυπου αναρτησης λενε χαμηλωματος 4,5 ποντων μεχρι δεν θυμαμαι ποσο και λενε οτι απο τους 4,5 και μετα δουλευουν σωστα...
Για παραδειγμα η ΤΕΙΝ νομιζω δεν εχει ρυθμιση για ψηλωμα του αμαξαμωτος και ειχα την εντυπωση πως ουτε η KW το εκαναν αυτο αλλα τελος παντων!
Για παραδειγμα η κ-σπο αναφερουν για χαμηλωμα απο -12 εως + 16 με αλλα λογια να αγαπιομαστε χ?σ? ψηλα και αγναντευε πολλες ωρες κουβεντας για το τιποτα αφου τετοιου τυπου αναρτησης ειναι ενα επιπεδο πανω και οι πιο πολλες δεν ειναι για χρηση δρομου...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 13-08-07 στις 00:48.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-08-07, 00:30
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μα επειδη η μετατροπη αυτη ειναι απολυτη προσπαθω να καταλαβω πως εισαι οκ με ενα "απλο" σετ...σε σχεση με οτι εχεις κανει εχοντας βαλει τοσα κ τοσα...μου κανει περιεργο πως δεν εχεις μια τετοια αναρτηση απο αυτες που σου πα...επειδη το αμαξι το θες για καθε μερα κ οχι μονο για μια κοντρα κτλ το χεις γενικα για την παρτη σου

παιδια δεν ειπα οτι ειναι αχρηστα τα κονι ...απλα δεν μπορω να συγκρινω coil over με κανενα σκετο αμορτισερ κ ελατηριο...
βγαζει κ η κονι coil over αλλα δεν εχει για μας....αν ειχε σιγουρα θα την εγραφα....ισως ξεχασα την d2
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > PHOTOS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Turborolla by Glanzaboy Glanzaboy PHOTOS 17 07-11-07 09:53

Page generated in 0,17481899 seconds (82,51% PHP - 17,49% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com