Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
16-04-07, 19:19
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Δηλαδή ο hatzidi από 275 γίνεται 305? ΧΑΧΑ. Γιώργο το ακούς; Τι ψάχνεσαι ακόμα με το πρόγραμμα;;; Έλεος
|
οχι ρε είμαι 275 με αυτή, χωρίς αυτη απλά είμαι -11%, το κακό είναι όμως οτι με 95 δεν πάει βήμα.
Για έσενα εχω αυτό http://www.youtube.com/watch?v=6NqhPHJQE7I
πήγαινα μάζι με s2000
|
16-04-07, 20:44
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Όσες φορές έχω "κάψει" racing είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και στην λειτουργία του κινητήρα αλλά και στην καύση.Πληροφοριακά όταν έχω ταξίδι για Θεσσαλονίκη (γυναικοχώρι!!!) με φούλ racing και με μέση ωριαία ταχύτητα 140 χιλ. στο τέλος της διαδρομής έχω άλλα 10 λίτρα (50άρι ρεζερβουάρ).Αντιθέτως όταν βάλω απλή ή v-power λίγο πρίν συμπληρώσω τα 450 χιλ.χρειάζομαι ανεφοδιασμό.
|
|
wow |
|
17-04-07, 03:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηρακλειο κρητη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
wow
hatzidi2 πως ανεβαζει ετσι ρε μετα τα 120 ? Επαθα πλάκα
|
17-04-07, 11:42
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
hatzidi2 πως ανεβαζει ετσι ρε μετα τα 120 ? Επαθα πλάκα
|
για να μην είμαστε off topic, ΕΚΟ 100 στο τεπόζιτο, και τέρμα γκάζι.
απλά μέχρι τα 120 δεν πατάει κάτω, μετά που πατάει πηγαίνει κάπως καλά.
Πάντως ενδιαφέρον θα έχουν και τα επόμενα power με τα τεστ στις βενζίνες των συγκεκριμένων εταιρείων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hatzidi2 : 17-04-07 στις 11:49.
|
18-04-07, 20:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos
Όσες φορές έχω "κάψει" racing είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και στην λειτουργία του κινητήρα αλλά και στην καύση.Πληροφοριακά όταν έχω ταξίδι για Θεσσαλονίκη (γυναικοχώρι!!!) με φούλ racing και με μέση ωριαία ταχύτητα 140 χιλ. στο τέλος της διαδρομής έχω άλλα 10 λίτρα (50άρι ρεζερβουάρ).Αντιθέτως όταν βάλω απλή ή v-power λίγο πρίν συμπληρώσω τα 450 χιλ.χρειάζομαι ανεφοδιασμό.
|
Ε λογικό δεν είναι ???
|
|
|
01-05-09, 17:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Θα σας πω και εγώ την δικιά μου γνώμη μιας και ο καθένας λέει από την δικιά του χρήση και δεν μπορούμε να βγάλουμε ένα γενικό αποτέλεσμα όπως γράφει και τίτλος του topic αυτού. Εγώ την έχω δοκιμάσει στο μοτερ που έχω τώρα στην corolla το 4Ε-FTE δλδ και πριν ήταν σε starlet gt. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Toyoto mania για τον knock sensor ξέροντας και το 4E-FTE μοτερ καλά αφού το έχω από το 2003 μέχρι σήμερα. Από τις δοκιμές που έχω κάνει αφού στην αρχή που πήρα το μοτερ έβαζα ΜΟΝΟ BP ultimate 100 και τίποτα άλλο, είδα διαφορές και σε ταξίδια, το αμάξι πήγαινε καλύτερα, και καλύτερη επιτάχυνση και (νομίζω) λιγότερο θόρυβο και μικρότερη κατανάλωση, έβγαζε περισσότερα χλμ, αλλά οι διαφορές δεν είναι τρελές, δηλαδή με τίποτα δεν μου βγάζει το κόστος που έχει αυτή η βενζίνη και δεδομένου ότι βάζω 20 ευρώ την εβδομάδα και κάνω 120χλμ και μετά ξαναβάζω (δεν το αφήνω να ανάβει λαμπάκι) την σταμάτησα. Επίσης είδα διαφορές από πρατήριο σε πρατήριο. Δηλαδή σε άλλο ήταν λιγάκι καλύτερη κτλ, όπως και με την απλή 95αρα αλλού μου τελιώνει ποιό γρήγορα και αλλού βγάζει περισσότερα χλμ, ή δεν τραβάει καλά στο αμάξι. Τέλος πιστεύω σε μοτερ με turbo οι διαφορές είναι περισσότερο αισθητές, από ένα ατμοσφαιρικό. Τέλος θα συμφωνήσω και εγώ με τα διάφορα συμπληρωματικά που μπορούμε να βάλουμε και στην 95αρα και να αυξήσουμε έτσι τις επιδόσεις της, να και προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει.
|
|
|
|
01-05-09, 18:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Από τις δοκιμές που έχω κάνει αφού στην αρχή που πήρα το μοτερ έβαζα ΜΟΝΟ BP ultimate 100 και τίποτα άλλο, είδα διαφορές και σε ταξίδια, το αμάξι πήγαινε καλύτερα, και καλύτερη επιτάχυνση και (νομίζω) λιγότερο θόρυβο και μικρότερη κατανάλωση, έβγαζε περισσότερα χλμ, αλλά οι διαφορές δεν είναι τρελές, δηλαδή με τίποτα δεν μου βγάζει το κόστος που έχει αυτή η βενζίνη
|
Ναι εχεις δικιο, δεν ειναι τρελες διαφορες αυτες....
Οπως επισης δεν θα στις βγαλει στην λειτουργεια και στις εκπομπες ρυπων, τωρα που εχει καβαλησει 10 ετια η μηχανη (απο πλευρας χρονολογιας κατασκευης της). Εχεις απολυτο δικιο.....
Δηλαδη -κατσε τωρα γιατι θα με τρελανεις- τι φανταζοσουν οτι θα βλεπες? Ενα αμαξι που θα ξηλωνε για πλακα την ασφαλτο, ή που θα της εβαζε φωτια? Αν θελεις κατι τετοιο η λυση ειναι να βαλεις αλλο ενα 4e-fte στο πισω μερος του αυτοκινητου (σκεψου το κιολας σαν project, η πρωτη ελληνικη bimoto Corolla), ή πουλα το και παρε ενα οποιοδηποτε V8. Ή μηπως νομιζεις οτι σου ερχεται πιο φτηνα το να βαλεις την απλη βενζινη την οποια μετα εσυ θα πλακωσεις στα προσθετα? Εγω εχω να πω οτι βλεπω ακριβως τις ιδιες με σενα διαφορες -θα μου πεις βεβαια "ρε φιλε εσυ εισαι ατμοσφαιρα"- και μαλιστα με την 100αρα της Aegean, και τελικα ο marmel ειχε δικιο οταν ελεγε οτι οι διαφορες στην βενζινη ειναι μονο.....το ονομα που πληρωνουμε χρυσο. Απο κει και περα εσυ εχεις το μαχαιρι, εσυ και το πεπονι. Απλα η γνωμη η δικη μου ειναι οτι οταν εχεις ενα αμαξι καποιων προδιαγραφων καλο ειναι να μην κοιτας τα 20 με 30 λεπτα που εχει τιμολιγικη διαφορα στο λιτρο. Στο φουλαρισμα ειναι μεγαλη διαφορα, δεν διαφωνω, αλλα καλο ειναι να κοιταμε και λιγο μπροστα κι εννοω για την μακροζωϊα της μηχανης, που απο κατι τετοιες λεπτομερειες κρινεται πολλες φορες.
|
01-05-09, 19:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτό θέλω να πω με λίγα λόγια ότι δεν αξίζει για μένα, αν είχε μικρή διαφορά σε κόστος θα την έβαζα, τώρα όμως όχι! επίσης διαφορά έχει και αν έχουμε καλύτερα μπουζί πχ εγώ βάζω denso iridium IK22 και καλύτερα μπουζοκαλώδια για να έχουμε καλύτερα ρεύματα και όχι μόνο τι βενζίνη βάζουμε. Το να βλέπω κάτι παλιά αμάξια με διαλυμένα μπουζοκαλώδια και μπουζί και πάνε και βάζουν αυτή και λένε πωπω το αμάξι πως πάει κτλ αυτά δεν τα πιστεύω, αν είναι δυνατόν δλδ! τότε εμένα θα έπρεπε να έχει γίνει πυραυλοκίνητο σαν τα dragsteradika.
|
01-05-09, 20:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μπουζι πρεπει να φοραμε τα ιδια, καλωια εχω της TRD. Ολα αυτα ομως φτιαχνουν ενα Α συνολο, δεν συμφωνεις σε αυτο?
|
01-05-09, 20:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
φυσικά συμφωνώ, εγώ από μπουζοκαλώδια έχω τα μπλε σιλικονάτα της NGK και νέο καπάκι διανομέα και ράουλο.:Ppp
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16873193 seconds (82,67% PHP - 17,33% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|