Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
|
|
|
21-08-09, 13:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Επιστροφη στην πολη, μετα απο ολιγοημερες διακοπες στο χωριο (Κυπαρισσι Λακωνιας). Μεσα σε αυτες τις μερες ομως ειχα μια δυσαρεστη εκπληξη. Ενω το αμαξι ηταν σε πορεια (μεσα στο χωριο, οποτε η ταχυτητα ηταν μικρη) αναβει το λαμπακι των φρενων. Εννοειται σταματησα κατευθειαν για να κανω εναν προχειρο ελεγχο. Τα τακακια ειναι για αλλαγη, αλλα ειδα οτι εχουν τοση αντοχη ωστε να αντεξουν την επιστροφη. Αυτο που με ανυσηχησε ειναι οτι η σταθμη στο δοχειο του υγρου φρενων ειναι απειλητικα κοντα στο MIN. Οπως καταλαβαινετε τωρα δεν μπορω να κανω κατι, γιατι το αμαξι ειναι ακομα στο χωριο. Θελω τις προτασεις σας για τακακια, γιατι δεν λεω καλα τα Ferodo Premium, αλλα επειδη μπροστα εχω τους Nippon ελεγα μηπως μπορουσα να βαλω κατι καλυτερο και πιο ανθεκτικο. Πισω εχω δισκους απο Levin, υπαρχει καποιο αλλο τακακι που μπορω να βαλω εκτος αυτου της μαμας ΤΟΥΟΤΑ?
Α, κατι ακομα. Αισιως η κουκλιτσα μου εγραψε 195200! Και δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα, βαραει 170-180 ακομα και με a/c αναμενο!!
|
21-08-09, 13:47
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
.Τα τακακια ειναι για αλλαγη, αλλα ειδα οτι εχουν τοση αντοχη ωστε να αντεξουν την επιστροφη. Αυτο που με ανυσηχησε ειναι οτι η σταθμη στο δοχειο του υγρου φρενων ειναι απειλητικα κοντα στο MIN...
...Α, κατι ακομα. Αισιως η κουκλιτσα μου εγραψε 195200! Και δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα, βαραει 170-180 ακομα και με a/c αναμενο!!
|
Ειναι φυσιολογικό που έπεσε η στάθμη με φαγωμένα τόσο τακάκια μην σε ανησυχεί, μόλις τα αντικαταστήσεις θα επανέλθει στο φυσιολογικό αφού τα εμβολάκια στις δαγκάνες θα πάνε πιο μέσα επιστρέφοντας τα παραπανω υγρά που τράβηξαν πίσω στο δοχειάκι. Παρακολούθησε συχνά τη στάθμη για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο κιόλας μέχρι να τα αλλάξεις.
Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα εύχομαι και μετά τις 195200km..
|
21-08-09, 15:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Και υποθετω οτι θα πρεπει να αποφυγουν τις υστεριες με το γκαζι επειδη τα φρενα δεν ειναι και στα καλυτερα τους. Πιστευω μεσα στον Σεπτεμβρη θα παει για service, γιατι στα τελη του μηνα εχει ενα ακομα ταξιδι στην Αρτα (παρουσιαστηκε ο αδερφος μου στις 18 στο ΚΕΥΓ και 29 ειναι η ορκομωσια του). Κατι αλλο που θελω την γνωμη σας ειναι οτι καποιο απο τα πισω τακακια μου το τρωει μονοπατα. Εχει να κανει με το εμβολο της δαγκανας? Και στο μεταξυ θα χρειαστω και καταναμητη απο Levin στα πισω φρενα, γιατι εχει ακομα αυτον για τα ταμπουρα.
|
|
|
|
21-08-09, 20:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Και υποθετω οτι θα πρεπει να αποφυγουν τις υστεριες με το γκαζι επειδη τα φρενα δεν ειναι και στα καλυτερα τους. Πιστευω μεσα στον Σεπτεμβρη θα παει για service, γιατι στα τελη του μηνα εχει ενα ακομα ταξιδι στην Αρτα (παρουσιαστηκε ο αδερφος μου στις 18 στο ΚΕΥΓ και 29 ειναι η ορκομωσια του). Κατι αλλο που θελω την γνωμη σας ειναι οτι καποιο απο τα πισω τακακια μου το τρωει μονοπατα. Εχει να κανει με το εμβολο της δαγκανας? Και στο μεταξυ θα χρειαστω και καταναμητη απο Levin στα πισω φρενα, γιατι εχει ακομα αυτον για τα ταμπουρα.
|
με κάληψε ο Στέλιος παραπάνω στα υπόλοιπα αλλά για τα τελευταία και εμένα πίσω δεξια το ένα τακάκι το είχε φάει λίγο παραπάνω και κάτι έφτιαξε τότε ο φρενάς(βέβαια στον συγκεκριμένο δεν ξαναπάω).τώρα αν διορθώθηκε ή όχι θα δείξει στην επόμενη αλλαγή.έχω κάνει 25000 χιλ και έχω άλλα τόσα χαλαρά (με τακάκια toyota).
όσο για τον κατανεμητή καλώς ήρθες στο club. γιαυτό εγώ τον έβαλα κατευθείαν πάνω
|
24-08-09, 01:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Σορυ που αργησα να απαντησω, μολις γυρισαι απο Κεφαλονια που επαιζα σε ενα μαγαζι στο οποιο εχω δωσει ορκο να μη ξαναπατησω. Απο τακακια τι προτεινετε? Για πισω πιο πολυ, γιατι μπροστα θα ψαξω να βρω αυτα που ειναι σετ με τους δισκους που φοραω (Work Metal αν θυμαμαι καλα, εχω να κοιμηθω και 48 ωρες), απλα τοτε εβαλα Ferodo γιατι δεν υπηρχαν ετοιμα τα Nippon. Ο κατανεμητης σε τι τιμη παιζει περιπου?
|
29-08-09, 23:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Σημερα γυρισανε οι δικοι μου απο κατω. Ολα καλα με τα φρενα (για την κατασταση που ειναι), απλα πλεον η επισκευη τους δεν παιρνει αναβολη. Μιας και θα αλλαχτουν μπρος πισω τακακια εννοειται οτι θα γινει και εξαερωση και αλλαγη υγρου φρενων. Τι να βαλω, DOT 5.1? Ειδα λιγο στο βιβλιο του κατασκευαστη, αλλα αναφερει μονο για την υπαρξη πισω ταμπουρων και εγραφε το γελειο νουμερο DOT 3!! Επισης, μπορει καποιος να μου πει ποσο παιζει ο κατανεμητης απο Levin? Ξερω οτι ρωτησα και πιο πανω αλλα δεν πηρα απαντηση και πρεπει να κανω ενα management στο οικονομικο, για να γινει μια καλη δουλεια κι εν οψει του ΚΤΕΟ που θα περασω τον Νοεμβρη. Μη μου βγαλουν παλι μονοπλευρη πεδη.
Και πλεον τα χιλιομετρα εχουν φτασει τα 196200 κατι.
|
30-08-09, 13:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Δημήτρη όταν είχα αγοράσει τα φρενα ο μαντράς μου τον είχε χρεώσει 100 ευρώ τον κατανεμητή.μετά μου είχαν πεί ότι θα τον έβρισκα και πολύ φθηνότερα αλλα και πάλι εγώ με τον κατανεμητή είχα πρόβλημα και ευτηχώς που τον χρησοπληρωσα γιατί ο δικός μου δεν είναι 1 προς 4 αλλά 1 προς 5.ρίξε μια ματια πρωτα στον δικό σου τι είναι και μετά αγόρασέ τον
|
30-08-09, 14:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ο δικος μου ειναι αυτος για τα ταμπουρα. Δεν μπορω να το τσεκαρω μονος μου γιατι το παρκινγκ εχει καποια κλιση, συν οτι ειναι πλακακι κατω και φοβαμαι μη γλιστρησει κανας γρυλος. Απλα ετσι για την ιστορια, που βρισκεται ο πισω κατανεμητης? Μπορεις να μου πεις απο που τον πηρες, για να τον βουτηξω κι εγω?
|
30-08-09, 16:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Δημήτρη sorry για την αργοπορία αλλά εβγαλα και εξτρα φωτος για να σε βοηθήσω να δεις που ειναι και πως είναι ο κατανεμητης 1 προς 5 (κεντρικος) καθώς και τον πίσω κατανεμητή για τα αυτοκίνητα που έχουν.αυτός που φαίνεται στην φώτο είναι μόνο για αυτοκίνητα που έχουν και πίσω κατανεμητή.αν δεν εχεις θα έχει πάνω του 4 σωληνάκια μόνο.
στην τρίτη φωτο θα δεις περίπου που βρισκεται ο κατανεμητής στον καθρεύτη του αυτοκινήτου(εκεί που είναι χτυπημένος και ο αριθμός πλαισίου αλλά πιο χαμηλά,φαίνεται και η εισαγωγή) και στην εβδομη που φαίνεται ο πίσω κατανεμητής είναι όλος ο μηχανισμός πάνω στο πίσω αριστερό άκρο με το ελατήριο για το βάρος και όλα.ελπίζω να βοήθησα
|
30-08-09, 17:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Περιπου καταλαβα που ειναι ο κατανεμητης. Οπως και να χει σε ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18098807 seconds (82,51% PHP - 17,49% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|