Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
02-09-09, 14:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Φανη στον Σωτηρη και στον Κωστα-Διαφανο για τον χρονο τους και το ψαξιμο τους για το θεμα με τα τακακια. Επιτελους η μικρη μου θα αποκτησει αυριο (13.15 εκλεισα ραντεβου) νεα τακακια μπροστα Nippon και πισω ΤΟΥΟΤΑ. Παιδια σας ειμαι υποχρεος, σας ευχαριστω πολυ και παλι.
|
|
|
|
04-09-09, 01:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ημερα της κρισης σημερα για την κουκλιτσα μου. Για να ειμαι ειλικρινης περιμενα να ειναι χειροτερα τα πραγματα, αλλα τελικα δεν ηταν και τοσο. Οπως και να χει το φρενο της επανηλθε και ειναι αυτο που πρεπει, ενω παρατηρηθηκε κι ενα προβλημα με τον λεβιε του χειροφρενου ο οποιος ειχε εναν αρκετα μεγαλο τζογο. Ευτυχως το ειδαν τα παιδια στον Πασπαλιαρη και το συμμαζεψανε, αλλιως οπως μας ειπε και ο τεχνικος μπορει καποια στογμη να μας εμενε στο χερι (λιγο ακραιο μου φανηκε παντως). Παρακατω θα δειτε σε τι κατασταση ειναι τα τακακια ου εβγαλαν σημερα απο το αυτοκινητο, και θα ηθελα τα σχολια σας. Μηπως τελικα δεν ηταν και τοσο φθαρμενα, αλλα οτι πολυ απλα ηταν ξερα? Επισης μου κανει εντυπωση οτι τα πισω τακακια εχουν φαγωθει πιο πολυ στις ακρες τους. Αυτο σε τι μπορει να ωφειλεται? Ετσι φθειρονται τα πισω τακακια? (ρωταω γιατι την πρωτη φορα που αλλαχτηκαν δεν τα ειχα δει τα φαγωμενα)
|
04-09-09, 19:19
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ρε συ καινούργια τακάκια πέταξες? Είχαν ψωμί για άλλα τόσα χιλιόμετρα! Μάλλον δεν ήταν και πολύ καλά απο θέμα πάστας γι αυτό δεν σε ικανοποιούσαν στο φρενάρισμα. Ferodo δεν ήταν αυτά τα παλιά? Υπάρχουν διάφορες ποιότητες γιατι τα Ferodo είναι απο τα καλά τακάκια. Οσο για το φάγωμα στα πίσω μήπως τα έφαγαν με σβουράκι στις άκρες για να μη σφυράνε πρίν τα βάλουν? Συνηθίζεται αυτό απο τα μαστόρια γιατί μόνα τους αποκλείεται να φαγώθηκαν έτσι στις άκρες.
|
04-09-09, 19:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μα κι εγω οταν ειδα τα μπροστινα περιμενα να δω μαυρα χαλια (δεδομενου οτι μου αναβε το λαμπακι σε κλισεις, και αργοτερα και στις ευθειες), αλλα αποδειχτηκε οτι ειχαν μπολικη παστα. Βεβαια σε αυτο ισως να βοηθαει το οτι κανενας απο τους οδηγους της οικογενειας (πιστευω μεχρι τελος του μηνα να ειμαι κι εγω οδηγος!!!) δεν παλευει με το φρενο και στα 2 αυτοκινητα. Βασικα τα Ferodo τα ειχα παρει στα 38 με 40 ευρω, δεν θυμαμαι με ακριβεια. Τα ειχα ομως απο τον Ιουλιο του 2007 που αλλαξα και δισκους μπροστα. Μπορει απλα να ξεραθηκανε. Στα πισω πραγματικα δεν ξερω τι εχει γινει γιατι μεχρι πριν καποια χρονια δεν ασχολιομουν με το αυτοκινητο. Ηξερα μονο τι μετατροπες εχουν γινει χωρις πολλες λεπτομερειες.
|
12-10-09, 13:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Να μαστε παλι. Οπως θα χατε δει, ο φιλος μας akob πουλαει καποια πραγματα απο την μακαριτισσα 101. Μεταξυ αλλων τα πισω φαναρια με το λευκο φλας, τα οποια και πηρα εγω πριν λιγες μερες. Παρατηρω οπμως οτι δεν εχει χωρο για την λαμπα της ομιχλης, και φοβαμαι οτι θα το "χασω" το φωτακι αυτο. Σε επικοινωνια μου ομως με τον wastegate που εχει τα ιδια φαναρια, μου ειπε οτι θα δουλευει κανονικα και οτι μαλιστα καπου εχει μια κενη θεση για αυτον τον λογο. Επειδη ομως εγω δεν βλεπω κατι τετοιο, παρακατω εχω μια φωτο απο το εσωτερικο του φαναριου μηπως και βρεθει καποια λυση. Δεν λεω οτι το χρειαζομαι συχνα το φωτακι, αλλα αυτη τη μια που θα το χρειαστω για να μη στουκαρει κανεις απο πισω τι θα κανω? Περιμενω τις απαντησεις σας.
|
12-10-09, 13:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ισοσ σε αυτα τα φαναρια ν λειτουργει στο ενα απο τα δυο ι λαμπα της ομιχλης δλδ να εχει παραπανω θεση εδω βλεπω το ενα φαναρι, το αλο το κοιταξες? αν παλι ειναι το ιδιο τοτε θα κανεις την μια μερια οπισθεν και την αλη ομιχλης δεν ειναι κατι.. σε αρκετα αυτοκινητα ειναι μονο το ενα φαναρι με ενδιξη οπισθεν
|
12-10-09, 13:48
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μα ετσι κι αλλιως στην 101 sedan μονο στα αριστερα εχει φως ομιχλης. Και τα δυο φαναρια ετσι ειναι. Στην φωτο ειναι το αριστερο, οπου κανονικα εκει βρισκεται το φως ομιχλης. Το δεξι ειναι ακριβως το ιδιο με το αριστερο, δεν εχει δηλαδη θεση για το φως ομιχλης. Και βασικα αυτο που λες να ακυρωσω το ενα φως οπισθεν δεν παιζει με καμια κυβερνηση να το κανω. Αλλιως ή που θα αναγκαστω να δωσω τα φαναρια που τα ψαχνα 5 χρονια, ή που θα το ακουσει ο πατερας μου και θα τα σπασει απο τα νευρα του.
|
12-10-09, 17:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Μα ετσι κι αλλιως στην 101 sedan μονο στα αριστερα εχει φως ομιχλης. Και τα δυο φαναρια ετσι ειναι. Στην φωτο ειναι το αριστερο, οπου κανονικα εκει βρισκεται το φως ομιχλης. Το δεξι ειναι ακριβως το ιδιο με το αριστερο, δεν εχει δηλαδη θεση για το φως ομιχλης. Και βασικα αυτο που λες να ακυρωσω το ενα φως οπισθεν δεν παιζει με καμια κυβερνηση να το κανω. Αλλιως ή που θα αναγκαστω να δωσω τα φαναρια που τα ψαχνα 5 χρονια, ή που θα το ακουσει ο πατερας μου και θα τα σπασει απο τα νευρα του.
|
τα φαναρια ειναι ''DEPO'' αλιος παιζει να ειναι απο το αγγλικο μοντελο που ι κεντρικη φασα δλδ εκει που ειναι ι πινακιδα ειχε φαναρακι στο πλαι και γιαυτο δεν ιπαρχει ι εχτρα θεση για λαμπα στο φαναρι
|
12-10-09, 17:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 12-10-09 στις 18:02.
|
12-10-09, 17:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μαλλον θα ειναι απο το αγγλικο μοντελο. Θα βρω ομως τροπο να το βγαλω.
αααααα φλασια!!! Εχω δει πολλους στα κανονικα φαναρια να βαζουν μια λαμπα απο την αλλη πλευρα. Δηλαδη, στην ιδια θεση που στο αριστερο φαναρι εχει το φως ομιχλης, στα δεξια εχει ανακλαστηρα (το χε κανει μαλιστα ο Φανης στο 101 Levin του). Πως λοιπον βαζουν λαμπα εκει περα? Μου φαινεται θα παω να λυσω τα φαναρια να δω τι παιζεται.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17551398 seconds (82,29% PHP - 17,71% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|