ρε παιδια μην λετε τετοια πραγματα στον ανθρωπο...
ούτε κλιπάκι να πάρεις (γιατι αυτο σημαινει οτι δε θα φορας τις ζώνες), ούτε να βγάλεις τις φίσες απο τους αερόσακους (γιατί έτσι απενεροποιείς τους αερόσακους).
Είμαι περίεργος ρε Corollaxli και nuntius εσείς αυτό εχετε κάνει ή αυτό θα κάνατε στη θέση του φίλου;;; πως πάτε και προτείνετε τέτοια πράγματα;;;
η διαδικασία ειναι η παρακάτω:
Λοιπόν,
Δεν έχει σημασία αν κάτσεις στη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού
1. Γυρίσουμε το κλειδί στη θέση ΟΝ και το χιλιομετριτή στη θέση ODO, αν είναι ήδη πατάμε το κουμπάκι για να κάνει κύκλο και να το ξαναδείξει.
2. Γυρίζουμε το κλειδί στη θέση OFF
3. Μέσα σε 5 seconds, γυρίζουμε το κλειδί στη θέση ΟΝ και πατάμε το κουμπάκι (Trip reset button)
4. Μετά από 10 seconds, δένουμε τη ζώνες ασφαλείας της όποιας θέλουμε να απενεργοποιήσουμε το θόρυβο
5. Αφήνουμε το κουμπάκι και τώρα στον χιλιομετριτη δείχνει B-OFF, αν δεν γράφει και γράφει B-ON τοτε πατάμε μια φορά το κουμπάκι. όταν δουμε την ένδειξη που θέλουμε, τότε γυρίζουμε το κλειδί στη θέση OFF και λύνουμε την ζώνη.
Αυτή είναι η διαδικασία, με τον ίδιο τρόπο ενεργοποιούμε (B-ON) και απενεργοποιούμε (Β-OFF) την ειδοποίηση.
θελει αρκετές προσπάθειες για να το πετύχεις (εμένα μου το έκανε ο Ηλίας Tsport192)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|