Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*90 1986>1992 |
|
|
|
Re: Το corollaki μου. |
|
11-06-05, 23:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Το corollaki μου.
να και μερικες φωτογραφιες ακομα
12-06-05, 02:28
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ωραια η αεροτομουλα και τα φρυδακια gourtz. Μου εχουνε πει στην Τοyοτα παντως και για αεροτομη απο Avensis του προηγουμενου μοντελου οτι πηγαινει κουτι πανω στο Corollaki το συγκεκριμενο γιατι εχω ακριβως το ιδιο και το ιδιο χρωμα.
Μια απορια εχω το χρωμα πως το διατηρεις σε τετοια κατασταση ή ειναι βαμμενο παλι?
12-06-05, 12:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
ναι το εβαψα παλι τωρα πριν κανα 2 εβδομαδες το πηρα ειναι περιεργη αποχροση και εχω προσθεση μεγαλητερα μεταλα.
12-06-05, 21:08
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ρε συ gourtz... τώρα που το παρατηρώ... τα πλαϊνά πλαστικά στις πόρτες τα έβγαλες ή δεν τα είχε? Αν τα είχε πως ήταν στεραιωμένα? Υπέθετα ότι θα έμεναν τρύπες γι'αυτό και δεν τα έβγαζα! Είχε κόλλα? Πως την έβγαλες?
|
12-06-05, 23:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
τα εβγαλα. εκει που το πηγα για βαψιμο του ειπα να τα βγαλη λογικα πρεπει να ηταν η αυτοκολλητο η να ειχε τριπες και να τις στοκαρε και να μην φαινεται. δεν ξερω διστιχως. αλλα αν εχει αυοτκολλητο και το βγαλεις θα φαινεται χαλια δεν νομιζω να φυγει τελειως και αν φυγει θα σου αφησει σιμαδει
12-06-05, 23:49
|
|
Moderator
|
|
|
|
Αυτό υποψιάζομαι κι εγώ! Αν μάθεις, πάντως, πές μου, γιατι με ενδιαφέρει το θέμα!
|
13-06-05, 23:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
κοιτα θα σου προτηνα κατι αλλα πρεπει να εχεις χρονο και χωρο. αν μπορουσες να λυσης το πλαστικο της πορτας απο μεσα και να δεις αν εκει που ειναι το πλαστικο απ'εξω παιρνανε τιποτα ασφαλεις μεσα η κατι τετοιο. και ετσι μαθενεις σιγορα αν ειναι με αυτοκολλητο η ασφαλεις αν θες δοκιμασε να το βγαλεις αν ειναι με ασφαλεια το ξαναβαζεις αλλα αν ειναι αυοτκολλητο προσπαθεις να το βγαλεις με προσοχη και αν δεν γινεται το ξιλονεις και οτι βγει και παιρνει ενα αλλο πλαστικο και το βαζεις πανο. παντως η καλυθτερη λυση ειναι να πας σε ενα φαναρτζηδικο να στα ξυλοση το μονο κακο ειναι οτι θα ειναι μεγαλο το κοστος γιατι λογικα θα βαψη παλι τις ποιρτες
14-06-05, 13:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
Το ξανασκέφτηκα και αν το βγάλω θα φαίνεται διαφορά στο χρώμα! Τόσα χρόνια ο ήλιος έχει ξεθωριάσει το χρώμα του αυτοκινήτου και λογικά σε εκείνο το σημείο θα είναι πιο διατηρημένο και θα φαίνεται η διαφορά! Κι αν είναι να βάψω τις πόρτες..., πρέπει να βαφτεί όλο το αυτοκίνητο..., κι αν βαφτεί όλο το αυτοκίνητο ίσως το βάψώ άλλο χρώμα... και πάει λέγοντας...
|
14-06-05, 17:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
και εγω ετσι το εκανα θα εβαφα μονο εκει που ηταν χαλασμενο αλλα θα φαινοταν μπαλομα και ετσι αρχισα και το εκανα ολο μαζι.
|
Re: Το corollaki μου. |
|
17-06-05, 17:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
Re: Το corollaki μου.
να και το μοτερ με την μπαρα θολων. τι λετε?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17097902 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|