Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-06-05, 02:01
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ θα το βάλω για να πάρω 17% power increase....
Φίλε toyota mania εμένα πάντως υπεραισιόδοξα μου φαίνονται τα νούμερά τους...
Επίσης αν είναι τόσο θαυματουργό όπως το διαφημίζουν γιατί οι top εταιρίες λιπαντικών που ξοδεύουν τόσα για έρευνα κτλ δεν έχουν βγάλει κάτι παρόμοιο... Εγώ προσωπικά προτιμώ να βάζω καλής ποιότητας (ακριβό) λάδι και να το αλλάζω συχνά παρά αυτού του τύπου τα πρόσθετα...
Προσωπική μου άποψη έτσι!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-05, 15:17
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ θα το βάλω για να πάρω 17% power increase....
Φίλε toyota mania εμένα πάντως υπεραισιόδοξα μου φαίνονται τα νούμερά τους...
Επίσης αν είναι τόσο θαυματουργό όπως το διαφημίζουν γιατί οι top εταιρίες λιπαντικών που ξοδεύουν τόσα για έρευνα κτλ δεν έχουν βγάλει κάτι παρόμοιο... Εγώ προσωπικά προτιμώ να βάζω καλής ποιότητας (ακριβό) λάδι και να το αλλάζω συχνά παρά αυτού του τύπου τα πρόσθετα...
Προσωπική μου άποψη έτσι!!
Μια δοκιμη θα σε πειση.Εγω μιλα εκ πειρας γιατι φοραω και τα λαδια και τα προσθετα τις MOTOR KOTE και δεν ειμαι αντιπροσωπος τις εταιρειας για να κανω διαφημηση.Τωρα για τις top εταιριες στην κορυφη βρισκεται μονο ενας.Η MOTOR KOTE ειναι γνωστη στην αλλα πλευρα του ατλαντικου και καθε ψαγμενο αυτοκινητο την φοραει.Ειναι must για καθε βελτιωμενο car .Τωρα οσο για τις ερευνες,ολες οι top εταιριες αυτοκινητων κανουν ερευνες για μοτερ αλλα 192 αλογα απο 1800cc μονο η TOYOTAεχει αυτη τη στιγμη στην αγορα.
Παλιά 23-06-05, 23:59
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε toyotamania που μπορω να βρω το motorkote και ποσο κοστιζει περιπου;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-05, 00:47
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε toyotamania που μπορω να βρω το motorkote και ποσο κοστιζει περιπου;
Σε ολα τα ψαγμενα καταστηματα με αξεσουαρ αυτοκινητου και στα ψαγμενα συνεργεια.Εαν ειναι γνωστος σου 35e, εαν οχι 45e το μπουκαλακι με το αντιτριβικο-προσθετο των 200ml.Σου συνιστω υπευθυνα και τα λαδια,μονο προσεχε οι συσκευασιες να ειναι σφραγισμενες .Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ 85, Π. ΦΑΛΗΡΟ ΤΗΛ: 2109848 468, 2109832 053 FAX: 2109817 878http://www.motorkote.gr/
Παλιά 24-06-05, 15:57
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δεν προλαβα την απαντηση σου και πηγα και το πηρα σημερα.Επειδη δεν ειμαι γνωστος εχεις δικιο 45 ευρω.Και ειχε και ετικετα σφραγισματος.Σ'ευχαριστω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-05, 20:47
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Δεν προλαβα την απαντηση σου και πηγα και το πηρα σημερα.Επειδη δεν ειμαι γνωστος εχεις δικιο 45 ευρω.Και ειχε και ετικετα σφραγισματος.Σ'ευχαριστω.
Εαν δεν το εβαλες,μπορω να σου δωσω πληροφοριες για την καλυτερη τοποθετηση που δεν θα της βρεις στις οδηγιες .
Παλιά 25-06-05, 11:20
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Για πες για να είναι και οι άλλοι ενήμεροι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-05, 21:47
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Οχι δεν το εβαλα φιλε toyotamania,περιμενω την επομενη αλλαγη λαδιων.Απο οτι μου ειπε και διαβασα στις οδηγιες ενα 5% αντιτριβικο και 95% λαδι.Βεβαια οσον αφορα την ακριβη ποσοτητα με ψιλομπερδεψε.Εγω μαζι με φιλτρο βαζω 3λιτρα λαδι αρα με το παραπανω ποσοστο αναλογουν 150ml το μεγιστο,αφου για την ακριβεια λεει 4-5%αντιτριβικο.Μου μιλησε και για αγωνιστικα αυτοκινητα που βαζουν παραπανω αναλογια,μεχρι και για ακραια παραδειγματα που ειχε μονο αντιτριβικο ο κινητηρας.Βεβαια για αποφυγη παρεξηγησεων μου ΤΟΝΙΣΕ οτι αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ.επισης το βαζω και αφηνω το μοτερ ενα τεταρτο να δουλεψει.Το βαζω πριν τα λαδια ομως ή μετα;Οπως καταλαβες περιμενω με ανυπομονησια τις οδηγιες σου αφου σιγουρα εχεις διαβασει περισσοτερα και θα μου πεις καποια πραγματα να προσεξω.Σ'ευχαριστω και αναμενω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-06-05, 00:27
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Οχι δεν το εβαλα φιλε toyotamania,περιμενω την επομενη αλλαγη λαδιων.Απο οτι μου ειπε και διαβασα στις οδηγιες ενα 5% αντιτριβικο και 95% λαδι.Βεβαια οσον αφορα την ακριβη ποσοτητα με ψιλομπερδεψε.Εγω μαζι με φιλτρο βαζω 3λιτρα λαδι αρα με το παραπανω ποσοστο αναλογουν 150ml το μεγιστο,αφου για την ακριβεια λεει 4-5%αντιτριβικο.Μου μιλησε και για αγωνιστικα αυτοκινητα που βαζουν παραπανω αναλογια,μεχρι και για ακραια παραδειγματα που ειχε μονο αντιτριβικο ο κινητηρας.Βεβαια για αποφυγη παρεξηγησεων μου ΤΟΝΙΣΕ οτι αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ.επισης το βαζω και αφηνω το μοτερ ενα τεταρτο να δουλεψει.Το βαζω πριν τα λαδια ομως ή μετα;Οπως καταλαβες περιμενω με ανυπομονησια τις οδηγιες σου αφου σιγουρα εχεις διαβασει περισσοτερα και θα μου πεις καποια πραγματα να προσεξω.Σ'ευχαριστω και αναμενω.
Φιλε mechanicaf,τo 5% αντιτριβικο ειναι η ελαχιστη αναλογια για να γινει η δουλεια του motor kote.Βεβαια οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα,αλλα ειναι ακριβο yell .Στα 3 λιτρα θα το ριξεις φυσικα ολο.Πριν η μετα δεν εχει σημασια,αρκει να γινει με την αλλαγη των λαδιων.Οπως θα διαβασες επανω λεει "ανακινηστε καλα".To ανακινεις παρα,παρα,παρα πολυ καλα, μεχρι να γινει σαν φραπε περιπου,θα ερχισει να βγαζει κατα σαν φυσαλιδες.Βεβαια αν δεν το κανει αυτο μην ανυισυχεις,απλως κουνησε το καλα.Αυτο γινεται για το λογο οτι τα συστατικα του καθονται στον πατο και με αυτο τον τροπο μοιραζονται σε ολο το περιεχομενο.Βαζεις εμπρος το μοτερ και θα κανεις μια βολτα σβελτη, τουλαχιστον 30 λεπτα(15 ειναι το ελαχιστο) και χτυπα και κανενα κοφτη 2,3,5,10 Αυτο, για να επικαλυψει οσο το δυνατο καλυτερα το μοτερ.Θα πρεπει να μεινει τουλαχιστον για 5.000 τα λαδια με το motor kote πριν την επομενη αλλαγη(με 10.000 ακομη καλυτερα)Τα θετκα, του motor kote θα φανουνε απο την επομενη ημερα(η επιστρωση γινεται οταν κρυωνει το μοτερ.Το maximumθα το παρεις μετα απο 3.000 και αφου εχει κρυωσει 10,15 φορες(βραδια)το μοτερ.Περιμενω εντυπωσεις.
Παλιά 26-06-05, 16:36
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μην με περασεις για γερολαδα αλλα ελεγα να κρατησω κανα 50ml για το κιβωτιο.Εσυ εχεις ριξει;αλλα αφου προτεινεις ολο,ολο θα το ριξω.Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενω να δω διαφορα,αλλα ουτε και για αυτο το πηρα.Το μοτερ εχει γυρω στα 60000χλμ και το θεμα αξιοπιστια και καλη συντηρηση παντα με ενδιεφερε,εξου και βαζω παντα racing βενζινη,κορυφαια λαδια(castrol rs) και λεω να δοκιμασω και το αντιτριβικο.Ο μονος ενδοιασμος μου ηταν οτι αφου το μοτερ δεν εχει κανει 'κιχ' μεχρι τωρα γιατι να πειραματιζομαι με τετοια προιοντα;Το ενδιαφερον παντως για τετοια προιοντα μου το προξενησε πριν κανα 2μηνο ενας συναδελφος οταν συζηταγε για το MAI(προιον της NASA) οπου το μαγαζι που το πουλαγε ειχε βαλει κατι σαν γρυλλο και προσπαθουσες με δυναμη χειρος να φερεις 2 μεταλλα σε επαφη.Αυτος ο γρυλλος που ειχε το προιον δεν ακουμπουσε με τιποτα.Ειδωμεν!Και σε ευχαριστω γαι τις πληροφοριες.Περιμενω για το σασμαν να μου πεις.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βαλβολίνες!!!! kostas auris ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 24 08-06-19 00:19
Λιπαντικά κινητήρων - Μέρος 1ο Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 24-10-13 12:20
Λιπαντικά - Αλήθειες... tsport192 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 18-06-10 02:24
Λάδια Βαλβολίνες Μπουζί alimonos SUPPORT 41 03-01-07 23:54
Βαλβολίνες papathvas TOYOTA COROLLA 111(G6) 13 23-10-06 17:57

Page generated in 0,17140388 seconds (80,94% PHP - 19,06% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com