Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf
Φιλε Toyotamania καταρχην ευχαριστω για τις πληροφοριες και το site με τα λαδια που ανεδειξες.Φανηκα μα..κας αν σκεφτεις οτι τα shell τα παιρνω 65 ευρω απο το βενζιναδικο.Επειδη σε εχω ξαναεμπιστευτει και με το Motorkote θα ηθελα λιγη μασημενη τροφη απο εσενα.Πιο λαδι να προτιμησω;Εχεις εμπειρια απο τα Amsoil και τα Τοrco που λες γιατι εγω τα δευτερα πρωτη φορα τα ακουω;;Τι προελευσης ειναι;;Και αν υπαρχει καποιο συγκριτικο τεστ με τα επωνυμα λαδια(Μοbil και castrol).Δεδομενου του οτι λαδι βαζω το κραταω για 5-6000 χλμ κανω συχνες αλλαγες οπως καταλαβαινεις.Τα castrol μου βγαζανε θορυβο στα κρυα ξεκινηματα(RS 10-60W).Τα shell που εχω τωρα λειτουργουν καλα αλλα ειναι πανακριβα.Δεν εχω δοκιμασει καθολου Motul και Μobil1.παντα βαζω κορυφαια αλλα διαφορετικα λαδια.Λεω να κατασταλαξω σε ενα αλλα ποιο;;;Ποιο προτεινεις και κατι σημαντικο τελευταιο!Τα λαδια απο το site που προτεινεις ειναι 100% εγγυημενα.Γιατι οταν βλεπω χαμηλες τιμες μου ερχονται και αλλα στο μυαλο(νοθειες).Εχεις παρει απο εκει και ερχονται σφραγισμενα;;Προσοχη οχι μονο το καπακι αλλα και με την ταινια.Σ'ευχαριστω.
|
Φιλε mechanicaf η torco συγκαταλεγεται μεσα στις τοp 5 εταιρειες παγκοσμιως στα λαδια.Ειναι αμερικανικη οπως και οι καταπληκτικες redline και amsoil.Aυτες οι τρεις εταιρειες εχουν τους πιο φανατικους υποστιρικτες, με πρωτη την amsoil.Tα λαδια εισαγωνται συσκευασμενα, γραφουν made in usa και με ημερομηνια παραγωγης και παρτιδας.Εδω θα μαθεις τα παντα για τα torco
http://www.torcousa.com/ Προτεινω
ανεπιφυλακτα σε ολους τα κορυφαια group 4/5 SR-5 που υπερκαλυπτουν της ανωτερες προδιαγραφες κατα API(American Petroleum Institute )
http://www.calsci.com/motorcycleinfo/API.html ΟΠΟΥ O BOB LANCASTER(ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ TORCO) EINAI ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ.Eπισης καλυπτουν και κατα ACEA και JASO(ιαπωνικος οργανισμος πιστοποιησης).Σαββα τα mobil 1 ηταν και ειναι καταπληκτικα λαδια και καλα κανεις και τα εμπιστευεσαι.Ηταν και ειναι το σημειο αναφορας για ολα τα λαδια, αλλα οχι για πανω απο 4-5000χιλ και οχι τα ελληνικα αλλα εισαγωγης, τους ελληνες δεν τους εμπιστευομαι καθολου.Απο τα λαδια που κανανε φημη στην ελληνικη αγορα μονο τα mobil-1 αξιζανε τα αλλα ειναι για να λυπαινουνε αλυσιδες.
Και τωρα η αποκαλυψη για τα φημισμενα και πανακριβα castrol rs 0w-40.Oπως εγραψα σε ενα θεμα εβαλα ισχυρη μαγνητικη ταπα λαδιου(made in japan)και στην αλλαγη των 10.000χιλ ειδα λιγα γρεζια επανω παρολο το motorkote, σκεψου να μην εβαζα.Αυτο δειχνει 2 πραγματα
1) οτι η ταπα κανει δουλεια και την προτεινω, συγκρατη τα γρεζια και δεν κανουν βολτες στο λαδι, με ισως καταστροφικες συνεπειες μακροπροθεσμα και
2) οτι το castrol ειναι αχρηστο,αχρηστο,αχρηστο.Θα δουμε στην επομενη αλλαγη με το TORCO εαν και ποσα γρεζια θα εχουν κωλησει επανω.
3)Κραταω και μια επιφυλαξη κατα ποσο το ακριβοπληρωμενο φιλτρο λαδιου της TRD ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ καθως ειναι αγωνιστικο και εχει φτιαχτει για μεγιστη ροικοτητα.Τωρα εβαλα το μαμα.