Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
Παλιά 04-08-05, 10:15
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδιά όντως.... (και ειδικά εσύ ramantanis), πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να μοιράζονται οι γνώσεις.... άλλωστε για αυτό υπάρχει ενα club, και για αυτό υπάρχει και το φόρουμ!
Υπάρχουνε άτομα που δεν γνωρίζουνε τα ίδια με εσάς..... (όπως εγώ ας πούμε!), και θα θέλαμε να μάθουμε κάτιτις παραπάνω......

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ...!!!! :P (σαν τους ψευτοπροφήτες ακούστηκε αυτό!!!)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-08-05, 11:02
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
δε γουσταρω τα καταλοιπα.
Ωχ.Λες.Οταν θα αλλαζω λαδια,θα προσεχω μην μου ερθει κανενα κομματι στο κεφαλι.Γιαυτο βρωμιζει πισω η εξατμιση.Την εχω πανω απο χρονο και σαν να την εβαλα εχθες.Τελος παντων δεν εχει νοημα να πηγαινουμε αλλο σε αντιπαραθεσεις ο χρονος θα διξει.Σε 2-3-4χρονακια τα λεμε.Μην αρχιζεται ομως οτι αλλαξα μοτερ γιατι εβαλα πιο δυνατο,αλλαξα πιστονια και εβαλα σφυρηλατα,γυαλισα στροφαλο,μπιελες,πιστονια,παπουτσια,γραβατες κ.α.Εγω οσο βρισκω αυτα τα λαδια ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Παλιά 04-08-05, 15:18
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ηδη εχω κανει μια γερη κρατηση τονωσης αλογων μολις γυρισω πειραια. ουπς πολλα ειπα παλι!!!!
Πανο θα του δωσεις βιταμινες ή tonotil?
Υ.Γ.
ΜΜΜ θα εχει ενδιαφερον το θεμα,θα γινει μαχη δηλαδη,γουσταρω τρελα.
Υ.Γ.2
Ρε πανο 1.8 θα το κανεις αρχισες και συ σαν τον παλιοψευτη να γραφεις παντου μαμα!!ΟΟΟουυυυυυυυυ να μου χαθειτε παλιοψευτες(ονοματα δεν λεμε) !!
Βασιλακη ποσα καημενα μουλαρακια ειναι το car σου;
Πανο ασε να λενε ρε φιλε 1,4 εγω 1,6 εσυ και σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δε θα μπορεσουμε
Μικρε αυθαδιαζεις πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι 1,4?ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Ρε παλιοψευτη σε μενα τα λες αυτα?Ασε που και για το 1,6 εχω ηδη αμφιβολιες.Τα μουλαρια τα δικα μου ειναι καμποσα παραπανω απο τα γαιδουρια τα δικα σου!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-05, 01:37
Anonymous Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
δε γουσταρω τα καταλοιπα.
Σε 2-3-4χρονακια τα λεμε.Μην αρχιζεται ομως οτι αλλαξα μοτερ γιατι εβαλα πιο δυνατο,αλλαξα πιστονια και εβαλα σφυρηλατα,γυαλισα στροφαλο,μπιελες,πιστονια,παπουτσια,γραβατες κ.α.Εγω οσο βρισκω αυτα τα λαδια ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Τωρα τι να πω???? Αναρωτιεμαι για πολλα πραγματα αλλα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση γιατι δεν αξιζει τον κοπο να τσακωνομαστε εδω μεσα. ΤΟ ΜΟΝΟπου θελω να σου πω φιλε μου ειναι οτι προσφατως ελυσα το μοτερακι μου, χωρις αυτο να μου εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα. Το ελυσα απλα για να το βελτιωσω και να κανω μερικα απο αυτα που εγραψες παραπανω. Σε πληροφορω οτι ενω το ανοιξα με σκοπο να αλλαξω αρκετα πραγματακια στα εσω του αλλα δεν το εκανα γιατι λυπηθηκα και λεφτα να πεταξω και αυτά τα πραγματα που ηταν σχεδον καινουργια. Δεν εχω βαλει ποτε τετοιο βελτιωτικο στα λαδια μου, εν γνωση μου βεβαια, και το μοτερακι το ξεζουμιζα κανονικα οχι μονο εγω αλλα και ο καθενας που καβαλουσε το αμαξι μου. Και φυσικα δεν μιλαμε για 6 και 6,5 rpm αλλα για 7,5 και πανω. Ασε που και απο λειτουργικης και τεχνικης σκοπιας το μοτερακι μου ταλαιπορηθηκε αρκετα, σου λεω μονο οτι δεν το ειχα injection αλλα καρμπυρατερ, πραγμα που σημαινει οτι πολλες φορες δουλευε αρυθμιστο και καποιος κυλινδρος επιβαρυνοταν πιο πολυ. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι το ειχα 3 χρονακια επανω στο αμαξι, αν θυμαμαι καλα, και το μονο που εκανα ηταν να αλλαζω λαδακια καθε 5 και πολλες φορες καθε 10 χιλιαδες χλμ.

Αν εχεις διαβασει τα ποστ μου θα εχεις διαπιστωσει οτι γραφω μονο εκει που ξερω και μονο οταν ξερω. Οταν δεν ξερω απλα λεω οτι δεν ξερω. Ξερω λοιπον πολυ καλα οτι ολα αυτα τα βελτιωτικα φραζουν τις διοδους του λαδιου, οταν χρησιμοποιουνται αλογιστα. Η καλυτερη λυση αν θες να εχεις υγιες μοτερακι ειναι να αγοραζεις ενα καλο λαδακι και να το αλλαζεις καθε 5000 χλμ. Τοτε μονο θα εισαι σιγουρος οτι απο θεμα λιπανσης το μοτερακι σου ειναι αστερι. Αν θελετε να χρησιμοποιησετε τετοια βελτιωτικα χρησιμοποιηστε τα στο σασμαν, εκει δεν υπαρχει το προβλημα της φραγης καποιας διοδου του λαδιου. Αν και για να πουμε την αληθεια ουτε εκει χρειαζεται τετοιο πραγμα αν βαλεις καλη βαλβολινη.

Θα κοιταξω να τις φωτοςπου εχω αποτον στροφαλο μου για να δω αν φαινονται οι διοδοι του λαδιου, ετσι απλα για να δειτε για τι μεγεθος τρυπας μιλαμε...Ισως ετσι μονο καταλαβετε ποσο ευκολα μπορουν να φραξουν και να μην λιπενεται ο κινητηρας καταλληλα.

Αυτα τα ολιγα απο μενα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-05, 15:12
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Τωρα τι να πω???? Αναρωτιεμαι για πολλα πραγματα αλλα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση γιατι δεν αξιζει τον κοπο να τσακωνομαστε εδω μεσα
Γιατι αρπαζεσαι,εγραψα τιποτα για εσενα.Απλως το γυαλισμα ειναι δημοφηλης τακτικη σε χρεπιασμενα και παρετημενα μοτερ,ειτε απο κακη λιπανση,ειτε κακη βενζινη.Αν εχω δει μοτερ στην TOYOTA ανοιγμενα και ηταν σαν να τα πεταξες λασπη μεσα.
Παλιά 05-08-05, 16:27
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

αυτη η λασπη αγαπητε MOTORKOTER ειναι επειδη καποιοι ξεχνανε να αλλαξουν λαδακια και στο τελοσ το λαδι γινεται γρασσο!δεν λεω καλο το γρασσο αλλα κανει για μπιλιοφορουσ,ρουλεμαν και γενικα οπου υπαρχει αναγκη λιπανσηs,αλλα αυτο το ξερεισ ηδη εσυ και ολοι μασ!αυτο που δεν ξερεισ ειναι οτι τα προσθετικα (βλεπε motorkote στην περιπτωση σου) εχουν παντα,μα ΠΑΝΤΑ υλικα που αφηνουν καταλοιπα στον κινητηρα τα οποια με τον καιρο γρατζουνανε ανελεητα τον κυλινδρο σε συνεργασια με τα πιστονια με αποτελεσμα να εχουμε το κλασικο καψιμο του λαδιου,ντουμανι!!! και σε πληροφορω οτι δεν θα σου ερθει κομματι απο τα καταλοιπα αλλα κομματακια απο τα ελατηρια των πιστονιων/κυλινδρου στην εξατμιση με την αλογιστη χρηση που του κανειs!!οπωσ λεει ο φιλοσ ramantanis,καλα λαδακια και βαλβολινεσ και καλα χιλιομετρα!!!
Παλιά 05-08-05, 17:31
Anonymous Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Τωρα τι να πω???? Αναρωτιεμαι για πολλα πραγματα αλλα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση γιατι δεν αξιζει τον κοπο να τσακωνομαστε εδω μεσα
Γιατι αρπαζεσαι,εγραψα τιποτα για εσενα.Απλως το γυαλισμα ειναι δημοφηλης τακτικη σε χρεπιασμενα και παρετημενα μοτερ,ειτε απο κακη λιπανση,ειτε κακη βενζινη.Αν εχω δει μοτερ στην TOYOTA ανοιγμενα και ηταν σαν να τα πεταξες λασπη μεσα.
Δεν αρπαχτηκα Ηρακλη, δεν νομιζω απο το μηνυμα μου να βγαινει αυτο το συμπερασμα. Τεσπα.

Στο τελευταιο σου μηνυμα εχω μονο μια παρατηρηση: Το γυαλισμα του στροφαλου και των μπιελων δεν ειναι δημοφιλης τακτικη σε χρεπιασμενα και παρατημενα μοτερ αλλα συνηθως σε πουσαρισμενα και φτιαγμενα μοτερ, οποιος εχει αντιθετη αποψη και γνωριζει φυσικα ας με διαψευσει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-05, 18:03
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 376
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγραψεs παλι!!!!εχεισ απολυτο δικιο ramantanis.τα παρατημενα και χρεπιασμενα μοτερ συναντουνται κυριωσ απο ανθρωπουσ που δεν σεβονται τα αυτοκινητα τουσ,αντιθετωσ αυτοσ που θελει να αναδειξει και τον τελευταιο ιππο απο το μοτερ του με ασφαλεια προσεχει ολεσ τισ λεπτομερειεσ οπωσ γυαλισματα στροφαλου και μπιελων για καλυτερη ροη του λαδιου στα ζωτικα σημεια του μοτερ.
Παλιά 05-08-05, 19:46
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

παιδια κακα τα ψεμματα αλλα εχετε και οι δυο δικιο αλλα περισσοτερο τα γυαλιζουν οσα ειναι να "φτερνιστουν"παρα αυτοι που κυνηγαν καλυτεροι ροη(για να το κανουν αυτο σημαινει πως εχουν φτιαξει το μοτερ στα "μπούνια" του.)
Υ.Γ.
Γιατι απαντησε μου ειλικρινα ποσοι νομιζεις σεβονται το αυτοκινητο τους?οσοι τα σεβονται ειναι "αρρωστοι"(με την καλη εννοια)με τα αμαξια τους.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-05, 23:46
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
αυτο που δεν ξερεισ ειναι οτι τα προσθετικα (βλεπε motorkote στην περιπτωση σου) εχουν παντα,μα ΠΑΝΤΑ υλικα που αφηνουν καταλοιπα στον κινητηρα τα οποια με τον καιρο γρατζουνανε ανελεητα τον κυλινδρο σε συνεργασια με τα πιστονια με αποτελεσμα να εχουμε το κλασικο καψιμο του λαδιου,ντουμανι!!! και σε πληροφορω οτι δεν θα σου ερθει κομματι απο τα καταλοιπα αλλα κομματακια απο τα ελατηρια των πιστονιων/κυλινδρου στην εξατμιση με την αλογιστη χρηση που του κανειs
Φιλε γιαννη.Δεν μιλαω γενικα για ολα τα προσθετα,αλλα για ενα συγκεκριμενο,γιατι αυτο δοκιμασα.Δεν ξερω τι κανουν τα αλλα αλλα το Motor Kote κανει ακριβως το αντιθετο απο αυτα που λες.Το μοτερακι εχει 131.500 χιλ.και ειναι απολυτα υγειες,δεν καει σταγονα λαδι,βγαζει λιγοτερα καυσαερια και απο σβηστο και δουλευει ρολοι.Μακαρι να βρεθουμε καποτε να δει και εσυ,αλλα και οι αλλοι πως δουλευει το εργαλειο μου.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Βαλβολίνες!!!! kostas auris ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 24 08-06-19 00:19
Λιπαντικά κινητήρων - Μέρος 1ο Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 24-10-13 12:20
Λιπαντικά - Αλήθειες... tsport192 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 18-06-10 02:24
Λάδια Βαλβολίνες Μπουζί alimonos SUPPORT 41 03-01-07 23:54
Βαλβολίνες papathvas TOYOTA COROLLA 111(G6) 13 23-10-06 17:57

Page generated in 0,18297696 seconds (79,92% PHP - 20,08% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com