Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
12-08-06, 18:35
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παρα πολυ καλό δεν πειραξες τον σωληνα απο κατω μπορεις να μου πεις τι διασταση εχει η χοανη που εβαλες και αν τελικα την δοκιμασες να δεις διαφορες
12-08-06, 19:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Όντως πάρα πολύ καλή μαγκιά!! Ωραίος!!
|
12-08-06, 21:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis";p="
παρα πολυ καλό δεν πειραξες τον σωληνα απο κατω μπορεις να μου πεις τι διασταση εχει η χοανη που εβαλες και αν τελικα την δοκιμασες να δεις διαφορες
|
θα τα μετρήσω και θα σου απαντήσω απο παρασκευή γιατή θα λείπω αυτές τις μέρες οκ ?
12-08-06, 21:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
πολυ καλο ρε συ.Μπραβο
τωρα μενει να δοκιμασουμε αν πραγματικα κανει δουλεια....θα με περασεις τελικα???χεχε!!!!
|
Δεν το έκανα για να περάσω κανένα αλλα στην περίπτοση σου αυτό θα συμβεί μοιρέα !!!
|
Re: Φιλτροχοάνη & Ζεστός Αέρας Σε Ε12 !!! |
|
12-08-06, 22:12
|
Μέλος
|
|
|
|
Re: Φιλτροχοάνη & Ζεστός Αέρας Σε Ε12 !!!
σου εχει αναψει το check ή εχεις δει καποιο αλλο προβλημα?
|
13-08-06, 04:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από elpis";p="
σου εχει αναψει το check ή εχεις δει καποιο αλλο προβλημα?
|
Οχι απολύτος τίποτα .. όλα φυσιολογικά ! και κανένα απολύτος μπέρδεμα .
|
|
16-08-06, 14:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Χρειάζεται προσοχή μόνο σε ένα σημείο στο σημείο που το μπλοκ της χοάνης με τον σφιχτήρα και την βάση θα πάει να κουμπώσει επάνω στον παπά εσωτερικά συνήθως χρειάζεται και μία φλάντζα για καλύτερη στεγανοποίηση γιατί δεν εφαρμόζει πάντα καλά εκεί ! και όπως καταλάβατε κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα !
|
|
09-11-06, 01:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Τον τελευταίο καιρό άλλαξα και πάλι το σύστημα που έχω για εισαγωγή αερα.
μετά την τελευταία πατέντα που έκανα που είχα βάλει την φιλτροχωάνη μέσα στον παππά είχα πρόβλημα στεγανοποίησης και στερέωσης της χωάνης... το πρόβλημα όμος λύθηκε...
έβγαλα την χωάνη και έβαλα ξανά το κΝ ελευθέρας που είχα παλία ... διλαδί ουσιαστικά το φιλτράκι μαζί με την νέα εισαγωγή αέρα που έβαλα (περιγράφω πός σε προηγούμενη σελίδα) λειτουργεί σαν αυτοσχέδιο βαρελάκι φιλτράροντας αποτελεσματικά και ρουφόντας πολύ αέρα απο το εξωτερικό περιβάλον. Χαρακτιριστικά όταν δοκίμασα να βουλώσω την εισαγωγή του αέρα με ενα χαρτομάντιλο για να δώ αν θα ζβήσει όχι μόινο δεν έσβησε αλλά μου ρούφηξε το χαρτομάντιλο επάνο και σταμάτησε επάνω στο φίλτρο. μετά το έβγαλα όταν άνοιξα τον παππά !!! νομήζω οτι είναιη καλύτερη και ποιο οικονομηκή λύση !! το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να πει εντυπώσεις ? εγώ είμαι πολύ ευχαρηστημένος απο την απόδοση του
|
|
09-11-06, 01:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Τον τελευταίο καιρό άλλαξα και πάλι το σύστημα που έχω για εισαγωγή αερα.
μετά την τελευταία πατέντα που έκανα που είχα βάλει την φιλτροχωάνη μέσα στον παππά είχα πρόβλημα στεγανοποίησης και στερέωσης της χωάνης... το πρόβλημα όμος λύθηκε...
έβγαλα την χωάνη και έβαλα ξανά το κΝ ελευθέρας που είχα παλία ... διλαδί ουσιαστικά το φιλτράκι μαζί με την νέα εισαγωγή αέρα που έβαλα (περιγράφω πός σε προηγούμενη σελίδα) λειτουργεί σαν αυτοσχέδιο βαρελάκι φιλτράροντας αποτελεσματικά και ρουφόντας πολύ αέρα απο το εξωτερικό περιβάλον. Χαρακτιριστικά όταν δοκίμασα να βουλώσω την εισαγωγή του αέρα με ενα χαρτομάντιλο για να δώ αν θα ζβήσει όχι μόινο δεν έσβησε αλλά μου ρούφηξε το χαρτομάντιλο επάνο και σταμάτησε επάνω στο φίλτρο. μετά το έβγαλα όταν άνοιξα τον παππά !!! νομήζω οτι είναιη καλύτερη και ποιο οικονομηκή λύση !! το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να πει εντυπώσεις ? εγώ είμαι πολύ ευχαρηστημένος απο την απόδοση του
23-08-07, 10:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ρε παιδια με τον αισθητηρα του αερα τι παιζει ειναι κολιμενο στο φιλτροκουτι? ειναι ξεχοριστο? τι παιζει εχει κανεισ οδιγιες να μου πει θελο να βαλω ενα bmc σε ενα ε12 αλα σκεφτομαι τον αισθητηρα με ποιον τροπο θα τον αξιοποιησω ειδα κατι εικονιτσες αλα δεν με βοηθησαν να καταλαβο πολα γιατι ιταν σε ετοιμο σταδιο!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16335893 seconds (82,15% PHP - 17,85% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|