Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Προβλημα Με Επαφη Ζαντας-θολου |
|
10-01-06, 09:20
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Προβλημα Με Επαφη Ζαντας-θολου
Φιλε ddeus2003 εγω στο δικο μου ε111 φοραω 16αρα ζαντα με 7 ιντσες πλατος.Διασταση ελαστικου 195/45.Προβλημα κανενα το οποιο σημαινει σωστο οφσετ.
|
10-01-06, 11:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τελικα μαλλον επρεπε να ψαξουμε λιγο καλυτερα το offset ..μην ξεχναμε οτι ο ζαντας να πουλησει θελει...τελος παντων...εγω απογοητευτηκα στην αρχη αλλα μετα απο τα νευρα μου βαραγα τα φτερακια τοσο δυνατα που σχεδον εφτιαξε χαχαχαχα νταξ δεν ειναι λυση αλλα καπως εφτιαξε και δεν κλαιω τα 700! ....αν ειχα μηχανακι με τοσα λεφτα που εχω δωσει παιζει να ημουν και στο Μοτο τριτη διασημος :P οπως και ολοι εδω μεσα :-)
10-01-06, 14:32
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LoVis";p="
..μην ξεχναμε οτι ο ζαντας να πουλησει θελει...τελος παντων..
|
Οι περισσότεροι ζαντάδες που έχω επισκεφτεί ΔΕΝ ξέρουν τι είναι το οφσετ. Και δεν μιλάμε για το διψήφιο νούμερο, αλλά να το εξηγήσουν πάνω στην ζάντα.
|
10-01-06, 14:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όσον αφορά αυτο το θέμα που λες Αντόνη ας μη μιλήσω καλύτερα γιατι θα παρει η μπάλα και την Toyota Hellas...
|
|
|
10-01-06, 15:51
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ο προηγουμενος ιδιοκτητης τις φοραγε σε Focus. Δεν περιμενα με τιποτα παντως να βρισκει στο φιλετακι. Πιο πολυ με απασχολουσε αν θα εβρισκε τερματισμενο στην εσωτερικη πλευρα του θολου. Σας λεω οτι απο το φιλετο απεχει καποια χιλιοστα σε σημειο να λες οτι κανουν. Παντως ο ζαντολαστιχας θα την ακουσει για τη μαλακια που πεχτηκε. Ρε παιδες αν αλλαξω αναρτησεις(σκληρες)-ελατηρια (3ποντοι), θα εχω και τοτε προβλημα με τη 16αρα??
|
10-01-06, 16:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχει να κάνει με τα αμορτισερ το πρόβλημα σου. Μπορείς να βάλεις ό,τι διάσταση ζάντας θέλεις αρκεί να είναι στις σωστές ιντσες (φαρδος) με το σωστό οφσετ. Και εγω φοραω 16αρα με 205/50 (σε Ε12 βέβαια). Η συγκεκριμένη ζάντα ειναι 7 ιντσων με οφσετ 40. Αν σε αυτες τις ιντσες έβαζα με οφσετ από 35-30 και κάτω... θα έβρισκα μέχρι και στα διπλανά αυτοκίνητα, όχι απλά στο φτερό μου...
|
10-01-06, 16:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Και λες τις πηρες απο Focus... To καρέ είναι ίδιο ή χρειάστηκες και μπουλόνια μετατροπής?
|
|
|
10-01-06, 18:17
|
|
|
|
|
|
Στο δικο μου corolla που ειναι το προηγουμενο απο το δικο σου ΕΕ90 αντιμετωπισα το προβλημα αυτο, εβρισκα στα φρυδια με 205/45/16 στην αρχη και τωρα με 205/40/16.
Αυτο που εκανα τσαλακωσα τα φρυδια σιγα σιγα προς τα μεσα με λαστιχενια ματσολα για να μην γινει ζημια,και εβαλα δυο καινουργια λαστιχενια μπαμ-στοπ στα εμβολα των αμορτισερ διοτι τα παλια ειχαν σαπισει και το αμορτισερ εκλεινε πολυ χαμηλα και τωρα δεν βρισκει πουθενα
|
|
|
10-01-06, 18:32
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παιδια ειναι θεμα οφσετ
|
|
|
10-01-06, 18:58
|
|
|
|
|
|
φιλε μου τι να σου κανει το κακομοιρο το οφσετ οταν απο την πισω μερια ειναι τσιμα τσιμα να ακουμπισει με το καλαμι του αμορτισερ, μην κρινεις με το δικο σου μοντελο παντα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16258597 seconds (81,55% PHP - 18,45% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|