Προβλημα Με Επαφη Ζαντας-θολου
Παιδες παιζει προβλημα με τα ζαντικα μου και θελω τη βοηθεια σας. Τις ζαντες τις εχω βαλει απο τον Σεπτεμβρη ομως πολυ προσφατα μπηκε ολη η οικογενια μεσα στο αμαξι(3-4 ατομα) Οι ζαντες βρισκουν στο φιλετο που γυρναει η λαμαρινα μεσα στο θολο με αποτελεσμα να ερχεται σε επαφη το πλαγιο το ελαστικου με το κομματι αυτο. Με την παραμικρη λακουβα τον πουλο. Εχω αγανακτησει και επειδη το αμαξι ειναι της οικογενειας ο father ετοιμαζεται να φορεσει παλι τα μαμα σιδεροζαντολαστιχοτασια. Και να φανταστειτε οτι εχει λιγο κενο μεταξυ λαστιχου και φιλετου οποτε οταν τις εβαλα πιστεψα οτι ηταν ενταξει. Το offset μην με ρωτησετε δεν το ξερω. Η διασταση μαζι με το ελαστικο ειναι 205/45/16 ενω μαμα φοραγε 185/60/14. Φυσικα η αλλαγη ελατηριων και αναρτησεων δεν παιζει αυτη τη στιγμη. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω??? Το αμαξι ειναι ΑΕ101 σενταν '93. Γαμω το κερατο μου εχω δει πολλα τετοια αμαξια να κυκλοφορουν με 16αρες σε εμενα επρεπε να τυχει
Α και οι ζαντες ειναι οι ΟΖ Τitanium. Αυριο ισως βαλω και φωτο. να τις δειτε.
Τα Ε111 που εχω δει να φορανε 16αρες δεν εχουν προβλημα?? Ειναι το offset που φταιει? Ενας ζαντολαστιχας μου ελεγε πως και 17αρες μπορω να βαλω τι σκατα παιζει
Αρε ΤΟΥΟΤΑ ΜΑΝΙΑ που εισαι για συμπαρασταση yell yell yell yell yell yell yell yell .
Θα την πληρωσει για τα νευρα μου κανενας που δεν φταιει. cussing
|