Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
14-06-10, 23:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αύριο πρωί θα ελέγξω κι εγώ το δικό μου. είμαι σίγουρος ότι έγινε έτσι από πέρσι.
|
15-06-10, 12:07
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παιδιά κι εγώ το ίδιο φοράω αλλα να ξερετε υπάρχει και το ίδιο φίλτρο όχι σε χάρτινο ή γάζας όπως αυτό αλλά φτιαγμένο απο σφουγγάρι και μικροίνες. Είναι πολύ καλύτερο και το πιο βασικό συμφέρει, το βγάζεις το φυσάς, το βουτάς σε ενα κουβά με νερό το πλένεις το αφήνεις να στεγνωσει και το ξαναβάζεις. Ειλικρινά εδώ δεν το βρήκα πουθενά, αλλά είμαι σίγουρος οτι σε μεγάλες πόλεις θα το βρείτε το σφουγγαρένιο , αξίζει πιστεψτε με. Αυτό που είχα εγώ το είχα για κανα δυο χρόνια αλλά μια φορά κατα την τοποθέτηση μου εσπασε και αναγκάστηκα να το αλλάξω, και δεν το ξαναβρήκα το ίδιο και εβαλα το χάρτινο αυτό της φωτό.
|
15-06-10, 20:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Stetas το δικό μου δεν είναι χάρτινο! καταρχήν αν ήταν χάρτινο έτσι που το έπλενα και το έτριβα θα είχε γίνει κομμάτια! είναι ένα υλικό πως να το πω, μάλλον για υφασμάτινο κάπως έμοιαζε! πάντως χαρτινο δεν είναι!
|
15-06-10, 21:49
|
|
Moderator
|
|
|
|
Αυτό που λέω εγώ δεν είναι σαν αυτό της φωτό πάντως είναι απο υλικό σαν σφουγγάρι. Δεν το κράτησα τότε που το άλλαξα γιατί έσπασε και το πέταξα θα το έβγαζα αλλιώς φωτό να το δούμε όλοι.
|
15-06-10, 23:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγώ της toyota θα πάρω έτσι κι αλλιώς και θα δούμε τι έχει. Οταν το εχω θα το δείτε και σε φωτο.
|
30-06-10, 23:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Ίλιον
|
|
ειπα και εγω να αλλαξω το φιλτρο μονος μου... Αλλα δν μπορς να το βρω με τπτ.... Μπορει καποιος ακριβως να μ πει που βρισκετε... Ξερω οτι ειναι πισω απο το ντουλαπακι αλλα που ακριβως????????
τελικα βρεθηκε μετα απο μια ερευνα που επεσε εδω μεσα.... Εγκικλοπαιδεια ειναι εδς πραγαμτικα.... Ενα μπραβο σε ολους..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos_adamo : 12-07-10 στις 22:56.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
|
απαντηση |
|
01-07-10, 19:04
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Φιλε καταρχην προειδοποιω οτι θα σου σπασει λιγο τα νευρα να το αλλαξεις λογω του οτι εχεις ελαχιστο χωρο και μπαινοβγαινει παρα παρα πολυ στριμωχτα...Το εχω αλλαξει αρκετες φορες μονος μου και μετα χρειαζομαι κανα μισαωρο να ηρεμησω απ τα νευρα...Τελοσπαντων...Λοιπον για να το αλλαξεις:
1) Kατω απ το ντουλαπακι εχει 3 μαυρα κλιπς(σαν χωνακια ειναι)...Τραβα τα και βγαλτα...Προσεχε μη τα σπασεις...
2) Αφαιρεσε το καλυμμα που στηριζουν τα κλιπακια...
3) Τραβα το γλωσσιδι του φιλτρου και αφαιρεσε το απ τη θεση του...Συρταρωτο βγαινει αλλα βρισκει στο πατωμα και βγαινει δυσκολα...Συνεπως και το καινουργιο μπαινει δυσκολα...Εκει δειξε ψυχραιμια...
4) Μολις το βγαλεις βαζεις το καινουργιο και ακολουθεις την αντιστροφη διαδικασια...
Αυτες ειναι οι οδηγιες στο βιβλιο του κατασκευαστη, αλλα αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη...Ελπιζω να σε βοηθησα φιλε μου
|
01-07-10, 22:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μάλλον δεν είδες τις φωτος και τα σχέδια που έχω βάλει εδώ :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...4&pagenumber=8
για δες τις καλά και θα καταλάβεις που και πως!
|
11-07-10, 18:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
χτες αξιώθηκα να αλλάξω επιτέλους το φίλτρο καμπίνας, τώρα που ήξερα που είναι και πως βγαίνει 5 λεπτάκια μου πήρε! όντως το παλιό ήταν χάλια! το νεό είναι της japanparts. Βλέπουμε το καπάκι του φίλτρου και τα κλιπσακια που λέγαμε, υπ'όψην δεν χρειάζεται να βγάλουμε το ντουλαπάκι όπως έκανα και εγώ την 1η φορά! είναι από κάτω του (στα πόδια του συνοδηγού δλδ) Και φωτο.
|
12-07-10, 01:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
αυτό το καινούριο που έβαλες δεξιά είναι με ίνες σοκολάτας??
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16321111 seconds (81,89% PHP - 18,11% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|