Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Για να ειμαι ειλικρινης πανω σε DYNO που εχω δει και ακουσει TS δεν με ενθουσιασε σε συγκριση με TYPE R που εχω δει αντιστοιχα και εκει που ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ηταν με ενα Integra που μετα της 6000 εκανε λες και πατησες 200 ΑΛΟΓΑ νιτρα!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πραγματικα και το ξερει και ο Χρηστος αυτο!Ηταν και τελειως ΜΑΜΑ!!!
Στο δρομο δεν εχω τυχει να συναντησω ποτε ως εκ τουτου απλα ακουω τις εντυπωσεις οσων το εχουνε δει!!!
Αν τυχει και κατεβω Αθηνα με αμαξι που το αποφευγω (κατεβαινω παντα με ΚΤΕΛ) θα σε ενημερωσω αλλιως σε καμια συναντηση του CLUB να <βρεθουμε> να τα πουμε!
|
Καλά τώρα πιάνεις άλλο θέμα.. Corolla TS Vs. Type - R!
Δεν έχω δει κόντρα μεταξύ αυτών των 2 απο κοντά..οι απόψεις διίστανται!Ο καθένας λέει το δικό του..Αν δεν δω απο κοντά τι γίνεται δεν πιστεύω τίποτα και ούτε εκφέρω άποψη!
(Διότι είπαμε..οι αριθμοί που δίνουν δεν είναι πάντα οι σωστοί!)Άλλοι λένε πάνε μαζί..άλλοι περνάει το TS για λίγο..άλλοι πως το TS είναι τάφος!Ο,τι θέλει ο καθένας!
Ναι μώρε εντάξει!θα δούμε σε καμιά συνάντηση!
Μιάς και είπες για Integra έχει ένας γνωστός μου εδώ στην περιοχή που μένω..το έχει πειράξει κι'όλας!καλά το αμάξι είναι εντελώς αλλού έτσι..Μπορεί να μην συμπαθώ τα hondakia αλλά έχω να το λέω!