Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-11-10, 01:59
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Να πω επισης οτι τα TSI εχουν κατι σαν κοφτη εκκινησης δηλαδη με πρωτη ταχυτητα και συμπλεκτη πατημενο ανεβαζουν με τερμα γκαζι 4500 στροφες!
Τωρα δεν ξερω ποσοι το γνωριζουν αυτο αλλα εγω το εχω δει LIVE στο συνεργειο που πηγαινω!Οντως μετα τις 5000 και κατι κρεμανε γιατι η τουρμπινα ειναι εξαιρετικα μικρη για τα κυβικα του και ψηλα κρεμανε!!!Με το προγραμμα ομως διορθωνεται πολυ και μετα ψοφανε καπου στις 6000 και κατι!
Εχω το Megane το 99-02 το 16βαλβιδο με τα 110 ονομαστικα αλογα το Coupe που εγαινε σε εκεινο το ουρανι περλα οπως το δικο μου!Αν θες μπες στο You tube και πατα Γιαννης Renault Megane Σερρες να το ΔΕΙΣ!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 13-11-10 στις 02:04. Αιτία: Προσθηκη
Παλιά 13-11-10, 02:39
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 243
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πω επισης οτι τα TSI εχουν κατι σαν κοφτη εκκινησης δηλαδη με πρωτη ταχυτητα και συμπλεκτη πατημενο ανεβαζουν με τερμα γκαζι 4500 στροφες!
Τωρα δεν ξερω ποσοι το γνωριζουν αυτο αλλα εγω το εχω δει LIVE στο συνεργειο που πηγαινω!Οντως μετα τις 5000 και κατι κρεμανε γιατι η τουρμπινα ειναι εξαιρετικα μικρη για τα κυβικα του και ψηλα κρεμανε!!!Με το προγραμμα ομως διορθωνεται πολυ και μετα ψοφανε καπου στις 6000 και κατι!
Εχω το Megane το 99-02 το 16βαλβιδο με τα 110 ονομαστικα αλογα το Coupe που εγαινε σε εκεινο το ουρανι περλα οπως το δικο μου!Αν θες μπες στο You tube και πατα Γιαννης Renault Megane Σερρες να το ΔΕΙΣ!!!
Καλά ναι δεν είπα για προγραμματισμένα..Εκεί εντάξει είπαμε!Δεν έχω καμία τύχη!
Τέσπα!όπως είπαμε κι'όλας..αν ποτέ κάνεις κατά'δώ ενημέρωσε μας!

http://www.dragster.gr/forum/showthread.php?t=28631

Για δείτε και παραπάνω στο λινκ!Τα πήγε πολύ καλά το TS ή είναι η ιδέα μου?Προσωπικά απο ρολλ δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα!Απο στάσεις ίσως το πίστευα κάπως!
Παλιά 13-11-10, 21:45
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Για να ειμαι ειλικρινης πανω σε DYNO που εχω δει και ακουσει TS δεν με ενθουσιασε σε συγκριση με TYPE R που εχω δει αντιστοιχα και εκει που ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ηταν με ενα Integra που μετα της 6000 εκανε λες και πατησες 200 ΑΛΟΓΑ νιτρα!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πραγματικα και το ξερει και ο Χρηστος αυτο!Ηταν και τελειως ΜΑΜΑ!!!
Στο δρομο δεν εχω τυχει να συναντησω ποτε ως εκ τουτου απλα ακουω τις εντυπωσεις οσων το εχουνε δει!!!
Αν τυχει και κατεβω Αθηνα με αμαξι που το αποφευγω (κατεβαινω παντα με ΚΤΕΛ) θα σε ενημερωσω αλλιως σε καμια συναντηση του CLUB να <βρεθουμε> να τα πουμε!

Παράθεση:

Παλιά 13-11-10, 22:33
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να ειμαι ειλικρινης πανω σε DYNO που εχω δει και ακουσει TS δεν με ενθουσιασε σε συγκριση με TYPE R που εχω δει αντιστοιχα και εκει που ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ηταν με ενα Integra που μετα της 6000 εκανε λες και πατησες 200 ΑΛΟΓΑ νιτρα!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πραγματικα και το ξερει και ο Χρηστος αυτο!Ηταν και τελειως ΜΑΜΑ!!!
Στο δρομο δεν εχω τυχει να συναντησω ποτε ως εκ τουτου απλα ακουω τις εντυπωσεις οσων το εχουνε δει!!!
Αν τυχει και κατεβω Αθηνα με αμαξι που το αποφευγω (κατεβαινω παντα με ΚΤΕΛ) θα σε ενημερωσω αλλιως σε καμια συναντηση του CLUB να <βρεθουμε> να τα πουμε!
Καλά τώρα πιάνεις άλλο θέμα.. Corolla TS Vs. Type - R!
Δεν έχω δει κόντρα μεταξύ αυτών των 2 απο κοντά..οι απόψεις διίστανται!Ο καθένας λέει το δικό του..Αν δεν δω απο κοντά τι γίνεται δεν πιστεύω τίποτα και ούτε εκφέρω άποψη! (Διότι είπαμε..οι αριθμοί που δίνουν δεν είναι πάντα οι σωστοί!)Άλλοι λένε πάνε μαζί..άλλοι περνάει το TS για λίγο..άλλοι πως το TS είναι τάφος!Ο,τι θέλει ο καθένας!
Ναι μώρε εντάξει!θα δούμε σε καμιά συνάντηση!
Μιάς και είπες για Integra έχει ένας γνωστός μου εδώ στην περιοχή που μένω..το έχει πειράξει κι'όλας!καλά το αμάξι είναι εντελώς αλλού έτσι..Μπορεί να μην συμπαθώ τα hondakia αλλά έχω να το λέω!
Παλιά 13-11-10, 22:49
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αντε καλα να μην πας καθολου τα γερμανικα καρουλια. Γιατι δεν συμπαθεις τα Honda? Εγω μονο καλα εχω να πω για το Type S του αδερφου μου.
Παλιά 13-11-10, 22:53
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντε καλα να μην πας καθολου τα γερμανικα καρουλια. Γιατι δεν συμπαθεις τα Honda? Εγω μονο καλα εχω να πω για το Type S του αδερφου μου.

Και καλά..λόγω κόντρας αιωνίων αντιπάλων!χαχα
Πλάκα πλάκα δεν θα με χαλούσε το τάπερ!Το EP3 ειδικά..πάει καλύτερα και απο το καινούργιο απο ότι έχω διαβάσει!Και μ'αρέσει!Αν και εννοείται οτι θα προτιμούσα το TS και ας με περνάει!
Παλιά 14-11-10, 21:31
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Οπως πολυ σωστα ειπες αφου δεν βλεπεις δοκιμη LIVE δεν μπορεις να πεις ποιο ειναι γρηγοροτερο αλλα ολα ειναι υπερ του TYPE R!Κυβισμος , αλογα , ροπη,δεν ξερω μονο για το βαρος ποση διαφορα εχουν?Φυσικα και δεν ειπαμε για το καταπληκτικο σασμαν του TYPE R που δεν ακους απο κανενα κακα λογια!
Στο δυναμομετρο εδω στο Βολο μαμα TYPE R εβγαλε 201 το ενα και 199 ενα αλλο, ενω ενα TS μετρηθηκε στα 183!Οποτε η πραγματικη διαφορα των +16 ιππων ειναι μεγαλη!
Για το Integra οπως σας ειπα και γω τρελλαθηκα!Δεν ειμαι Ηondakias ουτε και ατμοσφαιρακιας αλλα ενα τετοιο θα το ηθελα πολυ στο Garage μου!!

Παράθεση:

Παλιά 14-11-10, 23:03
Το avatar του χρήστη Victhor
Victhor Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12
Δύναμη Σεβασμού: 215
Victhor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια εγω LIVE δεν ετυχε να δω κοντρα Corolla TS VS Civic Type R αλλα οσα βιντεο ειδα στο YOUTUBE με κοντρα αναμεσα σ'αυτα τα δυο αυτοκινητα,το Corolla TS ηταν παντα μπροστα,και καπου διαβασα οτι η επιταχυνση 0-100 km/h ειναι πιο γρηγορη στο Corolla TS,απ'οτι στo Civic Type R,επισης διαβασα οτι το VVTLi ειναι πιο ζωντανο κυνητηρας απο VTEC.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video

YouTube Video

Βγαλτε μονοι σας συμπερασματα.
Παλιά 14-11-10, 23:10
Το avatar του χρήστη Victhor
Victhor Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12
Δύναμη Σεβασμού: 215
Victhor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σας γεμισα με βιντεο
Το βιντεο παρακατω ειναι μιας αγγλικης εκπομπης οπου συγκρινουν Corolla TS VS Civic Type R VS Clio RS
YouTube Video
Παλιά 14-11-10, 23:14
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Απο τα βιντεκια που εβαλες δεν φαινεται στο τελευταιο βιντεο τι γινεται ,αλλα και οπως να εχει δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλεις συμπερασματα γιατι δεν ξερεις την εκταση βελτιωσης του καθε αυτοκινητου καθως και τις οδηγικες ικανοτητες του καθενος!
Οπως και να εχει παντως ωραια τα βιντεο!

Παράθεση:

Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19350910 seconds (78,74% PHP - 21,26% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com