Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
xaxa ελα ρε φιλε ενταξυ οπως και τα 20v b/t πατανε cupra, 20vt 150 kai tsi 170 @@DE}@ κανουν. δεσ κανα ανοιγμα λεον 125 με swif δεσ την διαφορα και μετα πεσμου να θα κολησει το scirocco dld ελεος εδω μεσα υπαρχει ατομο εδς δεν αναφερω ονομα που με 1.2 fabia ριχνει σε ολεσ της 1.3 4εφε , ειναι πραγματικα αστειο οταν προφανοσ καποιοι ανοιγουν μονοι τους νομιζοντας οτι πατανε και οι γυρο τους . εγω πριν λιγο βρεθικα αντιμετοπος με mazda2 λευκο με μαυρεσ ζαντεσ οποιοσ τον ξερει εγω με polo fsi 90 hp αυτος ουτε που με νιαζει ποσα εβγαζε το θεμα ηταν οτι δεν με εβλεπε σχεδον πουθενα οπος και μια ε12 1.4 πιτσιρικας κλασικος φασαρια, αυτοσ δευτερα εγω 4ρτη παταγε μονοσ του και εμενε στο ιδιο σημειο μεχρι να κανω το κατεβασμα και να φυγω γιατι καταντουσε ενοχλητικος
|
Όταν ο ίδιος που έχει το scirocco μου λέει ότι τον δυσκολεόυν τα swift με τα 125 τι να σου πω ρε φίλε ότι μου λέει ψέμματα; Το scirocco είναι κάπου στους 1,270;Το άλλο είναι 1030 κιλά. Αν κάνεις την αναλογία κιλών αν ίππο βγαίνει στα ίδια περίπου. Γενικά πολλοί υπερεκτιμούν τα άλογα και δεν δίνουν πολύ σημασία στο βάρος και στα κυβικά
BTW πόσα κιλά είναι το polo σου και πόσα η Ε12, Με το βάρος της Ε12 θα βάλεις το golf 1.4 και όχι το Polo Γιατί δεν πας να παίξεις με κανά yaris 1.3 να δειτε πόσο κοντά είστε